Ondernemend Medisch Adviseur Groot Rijbewijs

Medi Interim


Datum: 6 dagen geleden
Stad: Assen, Drenthe
Contract type: Deeltijd
Medi Interim
Over de functie

In deze interessante functie van keuringsarts voor het groot rijbewijs (CDE) ben je zelf verantwoordelijk voor jouw eigen werk. Je voert medische keuringen uit en werkt flexibel. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en ondernemende artsen door het gehele land. Artsen die flexibel, en met de regie in eigen hand, deze keuringen willen verrichten. Het werk kan laagdrempelig gedaan worden vanaf één dagdeel per week. Dit kan in de weekenden, avonden of gewoon doordeweeks. Wij zoeken artsen die dit voor een langere periode, parttime, zouden willen doen.

Supervisie en locatiehuur kan via de organisatie geregeld worden. Hier zijn wel kosten aan verbonden die jij als ondernemer maakt. Je kunt als ZZP'er via ons portaal de afgeronde casussen factureren. Er staat ongeveer 15 minuten per cliënt maar kwaliteit gaat boven kwantiteit!

De organisatie die jou zou inhuren regelt de volgende zaken:

De website (met hierop jouw locatie, naam, email en telefoonnummer als aangesloten arts)

De online agenda

Facturering cliënt

Bevestigingsmail afspraak

Herinneringsmail afspraak

Over het bedrijf

De organisatie is een nieuw bedrijf en biedt groot rijbewijskeuringen aan in heel Nederland. Zij gaan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en hele betaalbare keuringen. Zij zijn druk bezig zich uit te breiden en zoeken enthousiaste keuringsartsen (of bedrijfsartsen) om deze missie te realiseren. We bieden je de kans om je eigen praktijk te runnen met alle voordelen van zelfstandigheid, zonder overbodige lasten.

Functie-eisen

Je bent een BIG-geregistreerde basis- of bedrijfsarts met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je hanteert een klantgerichte en proactieve werkwijze en bezit de flexibiliteit om zelfstandig te kunnen werken.

Je bent op de hoogte van de wettelijke regels betreffende het uitvoeren van rijbewijskeuringen Je bent bij voorkeur voor langere tijd beschikbaar. Je bent bijvoorbeeld reeds keuringsarts, aan het promoveren of (parttime) in opleiding tot huisarts of een ander specialisme en wilt graag op een leuke manier wat bijverdienen. Je kan ook in de avond of op zaterdag werken. Dat beslis jij!

Wat we je bieden

De mogelijkheid om je eigen praktijk te runnen met alle voordelen van zelfstandigheid, zonder overbodige lasten

De organisatie betaalt jou per afgeronde casus. Zelf betaal je o.a. de kosten voor de huur van de keuringsruimte, de benodigde spullen voor de keuring en een onkostenvergoeding voor bijvoorbeeld supervisie

Zo nodig kan de organisatie jou goed inwerken

Je komt te werken middels een, door de belastingdienst, goedgekeurde modelovereenkomst (projectcontract)

Het gaat hier dus echt om een samenwerkingsverband. De organisatie zal zorgen voor de cliënten en de website. Wij zorgen voor de facturatie. Of je nu in Groningen, Assen of Drachten woont, jij kunt arts zijn!

Meer weten? Neem bij vragen, voor meer informatie of een oriënterend gesprek contact op met mij:

Marian Siebers

Sr. Consultant Arts & Specialist

06-51143312

[email protected]

Na jouw sollicitatie neem ik zo snel mogelijk contact op om een kennismaking in te plannen. Tijdens deze kennismaking vertel ik je meer over ons, onze partner en de werkzaamheden. Vervolgens maak je kennis bij de organisatie en kun je na een positief gesprek op zeer korte termijn aan de slag.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Opleidingsadviseur

Vanboeijen, Assen, Drenthe
1 week geleden
Referentienummer 1314Uren 28 uurSalaris FWG55Locatie AssenWord jij mijn nieuwe collega?Het team van opleidingsadviseurs heeft een leuke vacature voor dito collega. Herken jij je in de competenties analyseren, verbinden, netwerken en doorpakken dan hebben wij mogelijk jouw nieuwe baan beschikbaar!OpleidingsadviseurHybride Assen(28 uur per week)Jouw functieBij Vanboeijen kiezen we nieuwe medewerkers op basis van competenties. Wij zetten de deuren dan ook wijd...
Vanboeijen

Physician Assistant

BKV, Assen, Drenthe
2 weken geleden
Job DescriptionJij brengt vernieuwende ideeën in, bent proactief en streeft naar continue ontwikkeling. Kortom een waardevolle collega voor dit team!Jouw nieuwe baanOuderenzorg is volop in beweging. Dagelijks zorgen jullie voor de beste zorg en zijn daarin vernieuwend. Zonder problemen beweeg jij als Physician Assistant mee op de diverse locaties van deze organisatie.Jij..diagnosticeert zelfstandig cliënten en verleent geprotocolleerde medische zorg binnen...
BKV

ð  HYBRIDE: 14,50 P/U ALS MARKETING MEDEWERKER ASSEN ð¸, Assen

Studentalent, Assen, Drenthe
3 weken geleden
ð Hey, marketing topper!ðGaat jouw hart sneller kloppen bij het maken van creatieve campagnes? Wil jij flexibel en hybride werken? ( 12-16 uur per week). Word medewerker marketing en ga aan de slag bij dit bedrijf in Assen!WAT GA JIJ DOEN?Als marketing medewerker ben jij degene die die de marketingstrategie ontwerpt. Denk aan het creëren van social media content en...
Studentalent