Opleidingsadviseur

Vanboeijen


Datum: 1 week geleden
Stad: Assen, Drenthe
Contract type: Voltijd
Vanboeijen
Referentienummer 1314

Uren 28 uur

Salaris FWG55

Locatie Assen

Word jij mijn nieuwe collega?

Het team van opleidingsadviseurs heeft een leuke vacature voor dito collega. Herken jij je in de competenties analyseren, verbinden, netwerken en doorpakken dan hebben wij mogelijk jouw nieuwe baan beschikbaar!

Opleidingsadviseur

Hybride Assen

(28 uur per week)

Jouw functie

Bij Vanboeijen kiezen we nieuwe medewerkers op basis van competenties. Wij zetten de deuren dan ook wijd open voor leerplaatsen voor stagiaires, leerlingen en zij-instromers. Wij leiden nieuwe medewerkers zelf en in samenwerking met onderwijsinstellingen (ROC’s) om ons heen op. Dit is één van onze oplossingen voor het terugdringen van het personeelstekort en de veranderende arbeidsmarkt. Jij zorgt ervoor dat stagiaires en leerling werknemers binnen een goed leerklimaat de beste praktijkopleiding op maat krijgen, zodat Vanboeijen voor nu en in de toekomst beschikt over voldoende professionals.

Als opleidingsadviseur heb jij het aandachtsgebied ‘beroepspraktijkvorming’. Jij houdt je voornamelijk projectmatig bezig met de ontwikkeling van passende trajecten voor stagiaires, leerlingen en zij-instromers. Het is jouw uitdaging om samen met onderwijsinstellingen (ROC’s) en andere zorgorganisaties samen te werken en te komen met efficiënte en praktische oplossingen. Jij bent dan ook een echte netwerker en het aangaan en uitrollen van deze externe contacten gaat je makkelijk af. Daarnaast zorg je voor een goed ingericht intern proces van de praktijkopleidingen en begeleiding van leerling werknemers en stagiaires. Intern kunnen alle managers bij vragen op dit gebied bij jou terecht. Je werkt daarbij nauw samen met speciaal opgeleide (BPV- en leer-) coaches.

Onderwerpen Waar Jij Je Mee Bezig Houdt Zijn Bijvoorbeeld

Het ontwikkelen van een verkorte opleiding voor begeleiders in de complexe zorg.

Het inrichten van een efficiënte (ondersteunings)structuur en processen voor het plaatsen, inwerken en begeleiden van stagiaires en leerling werknemers.

Meewerken aan diverse projecten in samenwerking met andere zorgorganisaties en onderwijsinstellingen die bijdragen aan meer maatwerk.

Het vergroten van de bekendheid van het werken in de gehandicaptenzorg onder BOL-leerlingen.

Wie ben jij?

  • Jij bent een adviseur in hart en nieren en kunt goed luisteren en analyseren.
  • Je bent organisatie sensitief en kunt belangen goed tegen elkaar afwegen.
  • Je kunt mensen in beweging brengen.
  • Je bent een netwerker en hebt een proactieve, ondernemende werkhouding.
  • Je kunt projectmatig werken en weet in- en extern beweging te creëren.
  • Je hebt ervaring met en kennis van praktijkopleidingen en het begeleiden van leerling werknemers en stagiaires.
  • Je bent creatief in het zoeken naar alternatieve opleidings- en scholingsmogelijkheden vanuit de visie op werkplekleren.
  • Je bent sensitief in het aanvoelen wat er nodig is en weet dit om te zetten in concrete acties.
  • Je beschikt over een afgeronde gerichte hbo-opleiding op het gebied van opleiden, onderwijs, of HR en hebt minimaal 3 jaar ervaring in de functie als (opleidings)adviseur.

Waar kom je te werken

Je stapt in een team dat goed samenwerkt in een leuke sfeer. Geen dag is hetzelfde, wat ook betekent dat je soms snel moet kunnen schakelen tussen verschillende thema’s en werkzaamheden. Wij willen graag ruimte en aandacht geven aan professionele en persoonlijke ontwikkeling, zodat ervaringen, kwaliteiten en talenten van medewerkers optimaal worden benut. Wij willen wil op vraaggerichte wijze en ‘op maat’ bijdragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van medewerkers en krachtige teams, zodat deze toegerust worden en blijven voor het werk dichtbij en in partnerschap met de cliënt. De afdeling HR bestaat uit de onderdelen HR-advies, HR Administratie, Werving en selectie en Opleiden & Ontwikkeling. Het team HR Opleiden & Ontwikkelen bestaat uit een opleidingscoördinator, opleidingsadviseurs, leercoaches en teamcoaches.

Wat bieden wij?

Bij Vanboeijen val je onder de CAO- Gehandicaptenzorg. We bieden onder andere een goede pensioenregeling via het PFZW en hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen. De functie is ingeschaald in FWG55. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring omtrent Gedrag verplicht. Medewerkers mogen geen bewindvoerder, curator of mentor zijn voor cliënten die in deze instelling worden verzorgd/begeleid.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Rolf Jurjens, coördinator Opleiden & Ontwikkelen, via telefoonnummer 06-13367061. Kijk voor meer informatie over Vanboeijen op www.vanboeijen.nl .

Sollicitatie

Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd (voor de duur van één jaar), met uitzicht op een vast dienstverband. Geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en CV vóór 7 juli 2024 naar ons toe via onderstaande link “solliciteren”. We zullen de gesprekken houden op 15 juli 2024. Tijdens het gesprek word je uitgenodigd een presentatie te geven over jezelf.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst.

Solliciteer

Deel deze vacature

  • Deel deze pagina op Facebook
  • Deel deze pagina op LinkedIn
  • Deel deze pagina op Twitter
  • Deel deze pagina via e-mail
  • Deel deze pagina op WhatsApp

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Beleidsadviseur Jeugd, Assen

Samenvijf, Assen, Drenthe
1 dag geleden
Als Beleidsadviseur Jeugd bij de gemeente Assen adviseer je de manager NMD, de regiegroep en bestuurders over beleidsvraagstukken die verband houden met de inkoop van ondersteuning op grond van de Jeugdwet. Je bent onderdeel van het team dat de bestuurlijke aansluiting met en coördinatie van gemeentelijke visie en beleid onderhoudt voor de inkoop van jeugdzorg.In Je Rol Draag Je O.a....
Samenvijf

Enthousiaste en ondernemende vrijetijdscoach

Vanboeijen, Assen, Drenthe
1 week geleden
Referentienummer 1315Uren 28 uurSalaris FWG45Locatie AssenVoor onze bewoners zoeken we eenenthousiaste en ondernemende vrijetijdscoach(28 uur) omgeving AssenHeb jij een passie voor het creëren van onvergetelijke ervaringen en wil je een positieve impact maken in het leven van mensen met een beperking? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als vrijetijdscoach in de gehandicaptenzorg speel je een cruciale rol in het...
Vanboeijen

Leerkracht in Assen

Nederland Vacature Groep, Assen, Drenthe
3 weken geleden
Taken en verantwoordelijkhedenBen jij voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een nieuwe, leuke baan? Kom dan werken bij De Es! Wij zoeken voor volgend schooljaar meerdere leerkrachten voor diverse klassen. De invulling van deze vacatures zijn nog nader te bepalen en zal natuurlijk met je besproken worden tijdens het eerste kennismakingsgesprek.De Es is een school voor modern vrijeschoolonderwijs. We...
Nederland Vacature Groep