Beleidsadviseur Jeugd, Assen

Samenvijf


Datum: 3 dagen geleden
Stad: Assen, Drenthe
Contract type: Voltijd
Samenvijf
Als Beleidsadviseur Jeugd bij de gemeente Assen adviseer je de manager NMD, de regiegroep en bestuurders over beleidsvraagstukken die verband houden met de inkoop van ondersteuning op grond van de Jeugdwet. Je bent onderdeel van het team dat de bestuurlijke aansluiting met en coördinatie van gemeentelijke visie en beleid onderhoudt voor de inkoop van jeugdzorg.

In Je Rol Draag Je O.a. De Volgende Werkzaamheden/verantwoordelijkheden

  • Adviseren over de consequenties van inkoopvormen voor lokaal beleid en visie in strategie en programma van eisen (contracteren, aanbesteden, open house, subsidie) voor jeugd.
  • Voeren van procesregie op input van de verschillende disciplines voor gemeentelijke visie en beleid rondom aanbestedingen en bestuurlijke aansluiting.
  • Coördineren van en aansluiten bij de centrale NMD-visie en beleid en evaluaties voor de op te stellen inkoopstrategie en aanbestedingen.
  • Adviseren over de specifieke inrichting van gemeentelijke processen, zoals normenkaders, in afstemming met gemeentelijke verordeningen.
  • Samenwerken met inkoopadvies en contractmanagement in de verschillende fasen van aanbestedingsprocessen.
  • Verbinden van ontwikkelingen op jouw beleidsterrein op een proactieve wijze in samenwerking met de regionale en lokale beleidsteams en de toegang van de deelnemende gemeenten.

In deze functie zorg je ervoor dat beleidskaders en inkoopstrategieën naadloos aansluiten op de behoeften van de jeugd in de gemeente Assen en de NMD-gemeenten, en dat de gemeentelijke processen efficiënt en effectief worden uitgevoerd.

Samenvijf: tijd voor iets nieuws

Samenvijf staat voor een nieuwe manier van werken: we bieden je uitdagend werk bij onze opdrachtgevers en geven je daarnaast iedere week tijd om iets goeds te doen voor de maatschappij. Zo doorbreek jij je routine en heb je een werkweek met meer afwisseling en inspiratie. Samen zorgen we ervoor dat de maatschappij nog mooier wordt. We vertellen je er graag meer over.

Functie-eisen

  • Je beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt minimaal over 3-5 jaar relevante werkervaring;
  • Je beschikt over K=kennis van en ervaring met actuele wet- en regelgeving op het gebied van de Jeugdwet;
  • Je bent in ieder geval op donderdag beschikbaar op kantoor in Roden (gemeente Noordenveld);
  • Je bent analytisch, oplossingsgericht en politiek sensitief.

Functie-voorstel

Heb je interesse? We ontvangen graag je cv en motivatiebrief voor 02-07-2024.

Wil je meer informatie over de vacature of meer weten over wat het betekent om bij Samenvijf te werken? Bel of WhatsApp Yannick () of mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Sluit deze vacature niet volledig aan bij je profiel? Doe dan een open sollicitatie.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Project Manager

Mammoet, Assen, Drenthe
1 week geleden
SAMENVATTING VAN DE ROLProject ManagerStandplaats, AssenMammoet, wereldleider in zware transport- en hijsoplossingen, zoekt een flexibele, ervaren en resultaatgerichte Project Manager. Als Project Manager werk je samen met je collega’s aan het succesvol uitvoeren van een diversiteit aan werkzaamheden binnen de gestelde tijd, budget en kwaliteitsnormen.Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van zowel korte dagelijkse klussen en langdurige projecten....
Mammoet

Grondwerker, Assen

Uitzendkoning, Assen, Drenthe
1 week geleden
“Ben Jij Een Echte Aanpakker Met Ervaring In Grondwerk En Machinebediening? Dan Zoeken Wij Jou!” Voor Een Toonaangevend Grondverzetbedrijf Gespecialiseerd In Diverse Infrastructurele Projecten Zijn Wij Op Zoek Naar Een Enthousiaste Grondwerker. Je Ondersteunt Diverse Grondwerkzaamheden En Zorgt Ervoor Dat Alles Soepel Verloopt. Je Werkzaamheden Zullen Onder Andere Bestaan UitUitvoeren van graafwerkzaamheden, zoals het graven van sleuven en funderingen;Egaliseren en...
Uitzendkoning

Enthousiaste en ondernemende vrijetijdscoach

Vanboeijen, Assen, Drenthe
2 weken geleden
Referentienummer 1315Uren 28 uurSalaris FWG45Locatie AssenVoor onze bewoners zoeken we eenenthousiaste en ondernemende vrijetijdscoach(28 uur) omgeving AssenHeb jij een passie voor het creëren van onvergetelijke ervaringen en wil je een positieve impact maken in het leven van mensen met een beperking? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als vrijetijdscoach in de gehandicaptenzorg speel je een cruciale rol in het...
Vanboeijen