Enthousiaste en ondernemende vrijetijdscoach

Vanboeijen


Datum: 1 week geleden
Stad: Assen, Drenthe
Contract type: Voltijd
Vanboeijen
Referentienummer 1315

Uren 28 uur

Salaris FWG45

Locatie Assen

Voor onze bewoners zoeken we een

enthousiaste en ondernemende vrijetijdscoach

(28 uur) omgeving Assen

Heb jij een passie voor het creëren van onvergetelijke ervaringen en wil je een positieve impact maken in het leven van mensen met een beperking? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als vrijetijdscoach in de gehandicaptenzorg speel je een cruciale rol in het organiseren en begeleiden van leuke en betekenisvolle activiteiten die bijdragen aan het welzijn en de persoonlijke groei van onze bewoners."

Over de functie

Een zinvolle vrije tijdsbesteding is een essentieel onderdeel van ons maatschappelijk functioneren. Het biedt ontspanning, stimuleert talentontwikkeling en geeft nieuwe energie. Bij Vanboeijen geloven wij dat elke bewoner recht heeft op een betekenisvolle daginvulling die aansluit bij hun interesses en mogelijkheden. Daarom werken we nauw samen met onze bewoners om te ontdekken wat hen inspireert en waar hun potentieel ligt, en helpen we hen bij het maken van keuzes en het invullen van hun vrije tijd. Wij staan centraal in het beantwoorden van de vraag van de cliënt/bewoner en streven naar een gevarieerde vrijetijdsbesteding, inclusief deelname aan reguliere clubs waar mogelijk.

Als vrijetijdscoach speel je een cruciale rol in ons ondersteuningsaanbod. Jij bemiddelt tussen de wensen van de cliënten en het beschikbare aanbod, door in gesprek te gaan met de bewoners of hun persoonlijk begeleiders wanneer nodig. Je werkt samen met diverse zorg- en welzijnsorganisaties en neemt deel aan platformoverleggen met verschillende partners. Hier krijg je de kans om innovatieve en boeiende activiteiten te organiseren die het sociale netwerk van onze bewoners versterken en hun wereld verrijken.

Ben jij klaar om een verschil te maken en onze bewoners te helpen bij het opbouwen van waardevolle sociale contacten en een zinvolle vrijetijdsbesteding? Sluit je dan aan bij Vanboeijen en zet je talent in om anderen te laten stralen!

Wie wij zoeken!

We zoeken een vrijetijdscoach die goed kan ophalen wat de behoefte is. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over een afgeronde mbo-4 opleiding bij voorkeur gericht op agogiek of bewegingsagogiek. Omdat het in deze functie op pionieren aankomt vragen we om veel doorzettingsvermogen en onderhandelingstactiek. Vooral organiseren en coördineren is een groot onderdeel van deze functie. Je vindt het leuk om te blijven ontdekken en je te ontwikkelen.

Wat bieden wij jou

  • Je krijgt een jaarcontract, met de intentie om deze te verlengen.
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een salaris conform de cao-gehandicaptenzorg van maximaal € 3938,- per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 45). Daarnaast ontvang je in mei jouw vakantiegeld en in december ontvang je een eindejaarsuitkering.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Een reiskosten regeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief, voor 26 juni 2024, naar ons via de link solliciteer. Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiter door te bellen of Whatsappen naar: Helga Kohl (06 29 48 78 04) of stuur een mail naar [email protected]

Heb je vragen betreft de functie dan mag je ook contact opnemen met John Lange, vrijetijdscoach, 06-53907754

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

Solliciteer

Deel deze vacature

  • Deel deze pagina op Facebook
  • Deel deze pagina op LinkedIn
  • Deel deze pagina op Twitter
  • Deel deze pagina via e-mail
  • Deel deze pagina op WhatsApp

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Huisschilder Assen

De Flextra-Groep "Specialisten in Vaklieden", Assen, Drenthe
1 week geleden
Vacature huisschilder AssenJij als professionele huisschilder, wilt vast werk tegen een goed salaris en pensioen.Jij zoekt een betrouwbare werkgever in de schilders branche die denkt in mogelijkheden en oplossingen, of het nu om vervoer gaat, om gratis professionele werkkleding, om een hypotheek, doorleren of bijscholing, of om hulp bij schulden, jij wilt dat het geregeld wordt.Stop met zoeken naar andere...
De Flextra-Groep "Specialisten in Vaklieden"

Regiobeheerder bedrijfshoreca Nederland

Uitzendbureau.nl, Assen, Drenthe
2 weken geleden
VacaturebeschrijvingBen jij klaar voor een afwisselende en gastvrije baan? Als Regiobeheerder bij Compass Group werk je op diverse cateringlocaties in jouw regio. Geen dag is daardoor hetzelfde en je geniet van lekkere werktijden. Sluit je aan bij ons Regioteam en maak elke dag bijzonder!Wat ga je doen?Natuurlijk Maak Je De Lekkerste Broodjes, Soepen En Salades En Zorg Je Ervoor Dat...
Uitzendbureau.nl

BIM Modelleur

Eminent Groep, Assen, Drenthe
2 weken geleden
Functieomschrijving . Als BIM Modelleur bij deze organisatie ben je verantwoordelijk voor het omzetten van de conceptuele woningbouw ontwerpen naar een BIM-model in Revit. Je werkt voornamelijk in de voorfase en zorgt er hierin voor dat een project van schets naar uitvoering gebracht kan worden. Vervolgens test je de modellen op kwaliteit, toepasbaarheid en uitvoerbaarheid. Je voert de multidisciplinaire clash...
Eminent Groep