Physician Assistant

BKV


Datum: 1 week geleden
Stad: Assen, Drenthe
Contract type: Voltijd
BKV
Job Description

Jij brengt vernieuwende ideeën in, bent proactief en streeft naar continue ontwikkeling. Kortom een waardevolle collega voor dit team!

Jouw nieuwe baan

Ouderenzorg is volop in beweging. Dagelijks zorgen jullie voor de beste zorg en zijn daarin vernieuwend. Zonder problemen beweeg jij als Physician Assistant mee op de diverse locaties van deze organisatie.

Jij..

  • diagnosticeert zelfstandig cliënten en verleent geprotocolleerde medische zorg binnen een specifiek deelgebied. Dit alles onder supervisie van een hoofdbehandelaar;
  • implementeert zorgpaden, behandel- en zorgprotocollen, procedures en richtlijnen na afstemming met de betreffende arts;
  • draagt mede verantwoordelijkheid en regievoering van de behandelplannen.


Je versterkt het team van de behandeldienst. Dit team bestaat uit fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers, diëtisten, triageverpleegkundigen, doktersassistenten en artsen. Het artsenteam - waarvan je onderdeel wordt - bestaat uit 6 Physician Assistants, 2 basisartsen en 4 specialisten ouderengeneeskunde. Enthousiasme, een hands-on mentaliteit, mensgerichtheid, inspelen op nieuwe ontwikkelingen en collegialiteit typeren dit team.

Hier zijn enkele actuele thema's waar het team en de organisatie momenteel mee bezig zijn:

  • Onderzoek naar het verbeteren van onze zorg en behandeling, met een focus op effectiviteit en persoonsgerichtheid.
  • Versterking van de betrokkenheid bij eerstelijnszorg, door wijkgericht samen te werken met andere professionals en organisaties maar ook nog meer inzetten op zorgtechnologie.
  • Uitbreiding van samenwerking met een ziekenhuis en Icare, vooral op het gebied van geriatrische revalidatiezorg en de lancering van een nieuw herstelcentrum.


Jouw nieuwe werkplek

De organisatie waar je gaat werken ondersteunt mensen om hun eigen leven voort te zetten door dagelijks specialistische zorg aan te bieden. Naast chronische langdurige zorg en behandeling (somatiek en PG) richt zij zich specifiek op de volgende expertises: GRZ, jonge mensen met dementie, cliënten met NAH (PG) en de visueel-auditief beperkte ouderen.

Deze duurzame organisatie zorgt voor elkaar, de omgeving en de toekomst door duurzaam te bouwen, bewust te leven, slimmer te werken en de inzetbaarheid van medewerkers te bevorderen. Hier wordt gelachen en geleefd. De vitaliteit en inspiratie van de medewerkers staan bovenaan, zodat ze mensen kunnen helpen hun leven voort te zetten.

Wat breng je mee?

Je bent een zorgprofessional met een brede kijk op het welzijn van mensen. Natuurlijk ben jij een gediplomeerd Physician Assistant (MSc) en BIG-geregistreerd. Je hebt affiniteit met ouderengeneeskunde. Communicatief ben je sterk en vol enthousiasme draag jij bij aan zorgvernieuwing, samenwerking in de eerstelijns en de doorontwikkeling van de behandeldienst. Je neemt jouw verantwoordelijkheid en durft beslissingen te nemen. Daarnaast ben je leergierig, samenwerkingsgericht en in het bezit van een rijbewijs en auto.

Arbeidsvoorwaarden

Jouw salaris is conform de cao vvt, FWG 65. Dit betekent een maximaal salaris van 6.583 euro per maand op basis van een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van jouw ervaring en opleiding waarbij eventueel een hogere salarisschaal mogelijk is. Let op, per 1 oktober 2024 wordt het salaris overigens met 2,5% verhoogd! Jouw werkuren zijn 24 tot 32 uur en er ligt een overeenkomst klaar voor onbepaalde tijd.

Verder is er nog een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bestaande uit mogelijkheden om met korting te sporten en extra verlof te sparen. Ook is er volop aandacht voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, door middel van diverse online leeromgevingen.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Huisschilder Assen

De Flextra-Groep "Specialisten in Vaklieden", Assen, Drenthe
5 dagen geleden
Vacature huisschilder AssenJij als professionele huisschilder, wilt vast werk tegen een goed salaris en pensioen.Jij zoekt een betrouwbare werkgever in de schilders branche die denkt in mogelijkheden en oplossingen, of het nu om vervoer gaat, om gratis professionele werkkleding, om een hypotheek, doorleren of bijscholing, of om hulp bij schulden, jij wilt dat het geregeld wordt.Stop met zoeken naar andere...
De Flextra-Groep "Specialisten in Vaklieden"

Teammanager, Klinische Rehabilitatie

GGZ Drenthe, Assen, Drenthe
6 dagen geleden
Ben jij een ervaren teammanager en heb je affiniteit met patiënten met herstelgerichte behandeling aan patiënten met een chronisch psychiatrische kwetsbaarheid? Bekijk dan deze vacature!Dit ga je doenAls teammanager geef je leiding aan een multidisciplinair team bestaande uit verpleegkundigen, agogen, verpleegkundig specialist, psychiater, psycholoog, maatschappelijk werkers, huishoudelijk medewerkers en medewerker Zorgadministratie/de Zorgadministratie. De leiding van de afdeling is duaal ingericht....
GGZ Drenthe

Helpdesk medewerker

Uitzendbureau.nl, Assen, Drenthe
3 weken geleden
VacaturebeschrijvingOver de functieBen jij een ster in klantcontact en los je graag problemen op? Wil je fulltime aan de slag en klinkt een salaris tussen de €2.400,- en €2.800,- bruto per maand als muziek in je oren? Dan hebben wij de vacature voor jou!Als klantenservicemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Of ze nu een probleem hebben met...
Uitzendbureau.nl