Managementondersteuner

Tempo-Team


Datum: 1 week geleden
Stad: Leeuwarden, Friesland
Salaris: € 3.238,72 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving

Wil jij een belangrijke rol spelen in een veilige en menswaardige detentieomgeving? PI Leeuwarden is op zoek naar een proactieve en veelzijdige managementondersteuner die het managementteam kan ondersteunen. Als jij een passie hebt voor organisatie, communicatie en klantgerichtheid, dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons team!

Wat bieden wij jou

  • Salaris tussen de € 2595 en € 3238 obv 36 uur
  • 13e maand + reiskostenvergoeding
  • Werken met fijne collega's
  • Diverse functie
  • Werken bij de topwerkgever van Nederland
  • Werken in een bijzondere omgeving

Wie ben jij

Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding als directiesecretaresse/management assistent en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast ben je een expert in MS-Office programma's zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Je bent flexibel, proactief en hebt een hands-on mentaliteit. Klantgerichtheid, organisatiesensitiviteit en integriteit zijn kernwaarden waar jij je mee identificeert.

Wat ga je doen

Als managementondersteuner bij PI Leeuwarden ben je de rechterhand van het managementteam. Je beoordeelt binnenkomende post en andere informatie, ordent en bewerkt administratieve gegevens, en stelt overzichten op. Je bent het eerste aanspreekpunt voor interne en externe contacten en verzorgt inkomende en uitgaande correspondentie. Daarnaast bereid je vergaderingen voor, ontvang en begeleid je bezoekers en verzorg je de agenda van de directie.

Waar ga je werken

PI Leeuwarden is onderdeel van de divisie GW/VB en staat voor een veilige en menswaardige detentie. We werken samen met ketenpartners en gedetineerden aan re-integratie in de samenleving. Normalisatie van het leefklimaat en zelfredzaamheid van gedetineerden staan centraal.

Sollicitatie

Ben jij klaar om je vaardigheden in te zetten voor een betekenisvolle bijdrage aan onze maatschappij? Solliciteer dan nu en maak deel uit van ons team bij PI Leeuwarden! Klik op de 'Solliciteer' knop en laat ons weten waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze rol. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Glazenwasser, Leeuwarden

FlexFirst | Sterk in uw regio!, Leeuwarden, Friesland
2 weken geleden
BeschrijvingGlazenwasserVoor een bedrijf in Leeuwarden zijn we op zoek naar een glazenwasser.Als onze nieuwe glazenwasser ben jij de expert in het uitvoeren van een glasbewassing bij zowel bedrijfspanden als particuliere klanten in de regio van Leeuwarden. Met jouw doelmatigheid en oog voor detail ga jij net zo lang door tot onze klanten perfect heldere en verzorgde ramen hebben.Vereisten voor deze...
FlexFirst | Sterk in uw regio!

Servicedesk medewerker, Leeuwarden

Wierenga & De Graaf, Leeuwarden, Friesland
2 weken geleden
Voor de gemeente Leeuwarden zijn wij op zoek naar een Servicedesk medewerker (36 uur per week), voor de periode van 20 mei 2024 tot en met 30 november 2024.Wat ga je doenDe Servicedesk van de afdeling ICT fungeert als centrale vraagbaak voor het hele Shared Service Centrum waarbij onderscheid kan worden gemaakt tussen de in ICT gespecialiseerde medewerkers en de...
Wierenga & De Graaf

Projectmanager Grote Aansluitingen

Liander, Leeuwarden, Friesland
3 weken geleden
De energietransitie is onmogelijk zonder jou als Projectmanager Grote AansluitingenAls Projectmanager Grote Aansluitingen bij Liander is het jouw doel om er op een maatschappelijk verantwoorde manier voor te zorgen dat klanten worden aangesloten en projecten worden uitgevoerd. Je draagt verantwoordelijkheid voor het managen van alle projecten in jouw portfolio. De grootste uitdaging in deze functie zit in het beheerst realiseren...
Liander