Projectmanager Grote Aansluitingen

Liander


Datum: 1 week geleden
Stad: Leeuwarden, Friesland
Contract type: Voltijd
Liander
De energietransitie is onmogelijk zonder jou als Projectmanager Grote Aansluitingen

Als Projectmanager Grote Aansluitingen bij Liander is het jouw doel om er op een maatschappelijk verantwoorde manier voor te zorgen dat klanten worden aangesloten en projecten worden uitgevoerd. Je draagt verantwoordelijkheid voor het managen van alle projecten in jouw portfolio. De grootste uitdaging in deze functie zit in het beheerst realiseren van (klant)projecten, waarbij rekening gehouden moet worden met verschillende onzekerheden die de energietransitie met zich meebrengt. Het speelveld bestaat hierbij in belangrijke mate uit de driehoek Liander – Ingenieursbureau/Aannemer – Klant.

Zo ben jij bezig met:

  • Proactief sturen op projectresultaten;
  • Overzicht behouden op het projectportfolio;
  • Afstemming met het team (Technisch Manager, Omgevingsmanager, Manager Projectbeheersing en medewerker Projectbeheersing) en onze partners (ingenieursbureaus en aannemers) om te komen tot een goed technisch ontwerp en beheerste uitvoering van het project;
  • Opstellen van hoofdpuntrapportages en communicatie richting stakeholders;
  • Afstemming met de klant omtrent verwachtingen en voortgang van het project en houdt de communicatie hieromtrent open.

Jij maakt het net completer bij Alliander

Wist je dat we bij Alliander uit verschillende bedrijven bestaan? Samen met Liander, Qirion, Qterra, Dep, Firan en Entrnce ontwikkelen én beheren we het energienet voor miljoenen inwoners van Nederland. En met de huidige energietransitie is dat hard werken. Dat doen we met de hulp van ruim 8.000 vakmensen. Dankzij deze talenten hebben wij het volste vertrouwen in de energietoekomst van Nederland. Samen met jou maken wij dat mogelijk.

En jij gaat dat doen bij ons bedrijfsonderdeel Liander. Hier ben jij medeverantwoordelijk voor het beheer, en onderhoud en uitbreiding van energienetten zoals elektriciteit en gas. Dat regel je met zo’n 3.000 collega’s. Zo leveren wij energie aan huishoudens, bedrijven en andere klanten.

De drive om te ontdekken wat allemaal mogelijk is, kan alleen als jij genoeg energie hebt. En de juiste werkomgeving geeft jou dat.

Team Specials (waaronder Grote Aansluitingen valt) bestaat uit gezellige en sociale collega’s. Je werkt in het projectteam samen met de technisch manager, omgevingsmanager, manager projectbeheersing en contractmanager. Dit projectteam realiseert de grote aansluitingen op het elektriciteitsnet in de regio Friesland en de Noordoostpolder (FNOP). Samen met jouw team nemen jullie afgewogen besluiten over je projecten. Ieders inbreng is even belangrijk en samen hak je knopen door, waarbij jij als projectmanager het laatste woord hebt.

Jij maakt het net energieker

Met jouw energie blink je uit als Projectmanager. Je hebt de zogenoemde ‘people skills’ en kan daardoor goed met mensen omgaan. Je bent besluitvaardig, niet alleen heel resultaatgericht, maar bovenal mens- en klantgericht. Indien nodig ben je ook iemand die goed kan improviseren.

Klinkt goed! Zeker als je dit aanvult met:

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding in een Technische of Bedrijfskundige richting;
  • Kennis en ervaring op het gebied van voorbereiding en realisatie van grootschalige, infrastructurele, technische (klant)projecten;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als Projectmanager, met aantoonbaar succesvol trackrecord.

Voor jou net beter geregeld

Daarvoor krijg jij op basis van een 38-urige werkweek:

  • een salaris tussen €5.890 en €8.414 bruto per maand (salarisschaal 11).
  • Afhankelijk van kennis en ervaring behoort een start in schaal 10 tot de mogelijkheden.
  • elke maand bovenop je salaris, een individueel keuze budget (IKB) van 18% (fulltime) of 12,8% (parttime) van je bruto jaarsalaris. Dit is inclusief 8% vakantietoeslag. Je kunt dit bedrag uit laten betalen, maar je kunt er bijvoorbeeld ook extra vrije dagen voor kopen. Jij kiest wat bij jou past.
  • 24,5 vakantiedagen per jaar, ruim aan te vullen vanuit je IKB tot maximaal 35 dagen (op fulltime basis).
  • een eindejaarsuitkering in december van 6% van je jaarsalaris.
  • een Duurzame Inzetbaarheidsbudget van € 500 per jaar. Dit kun je inzetten voor bijvoorbeeld je sportabonnement of coaching. Maar ook voor arbo-proof thuiswerkmeubilair, loopbaanontwikkeling of vakliteratuur.
  • een pensioenopbouw bij ABP, speciaal voor de overheid en het onderwijs. Wij betalen 70% van jouw pensioenpremie.

Natuurlijk hebben we nog veel meer! Lees meer over al jouw arbeidsvoorwaarden.

Voor jou net wat meer informatie

Samen maken we het net beter. Voor iedereen, met iedereen. En daar hoor jij bij! Solliciteer via de sollicitatiebutton op deze vacature. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons.

Een assessment of screening kan onderdeel uitmaken van jouw sollicitatieprocedure. In onze screeningsvoorwaarden je meer informatie. Meer weten over de functie-inhoud? Loek Heijnen, Teammanager Grote Aansluitingen vertelt je hier meer over via [email protected]. En heb je nog vragen over de selectieprocedure of screening? Dan helpt Joris van den Beuken, corporate recruiter jou graag verder via 06 – 21 92 86 82.

Recruiter

Joris van den Beuken

Telefoonnummer:

+31 (6) 21928682, +31 (6) 21928682 JR11871

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Keukenmedewerker

Valk Jobs, Leeuwarden, Friesland
6 dagen geleden
IntroductieBesteed je vrije tijd in de keuken van Van der Valk Hotel Leeuwarden! Kom werken als keuken medewerker en assisteer onze koks bij het voorbereiden en bereiden van gerechten. Deze vacature is de ideale mogelijkheid om naast je studie, je bankrekening te vullen!BeschrijvingAls keukenmedewerker ondersteun je de koks in de keuken. Je help mee bij het (voor)bereiden van de gerechten,...
Valk Jobs

Recruiter Friesland, Leeuwarden

Recruitmenthuis, Leeuwarden, Friesland
6 dagen geleden
Ben jij de gedreven recruiter die wij zoeken om professionals te begeleiden in hun loopbaan?Als in het fysiek domein recruiter ben jij het eerste aanspreekpunt voor de professionals en begeleid je hen in hun loopbaan. Dit betekent dat je talentvolle professionals leert kennen, enthousiasmeert, hen matcht aan de perfecte opdracht en vervolgens coacht in hun loopbaan en ontwikkeling. Daarnaast is...
Recruitmenthuis

Servicedesk medewerker, Leeuwarden

Wierenga & De Graaf, Leeuwarden, Friesland
1 week geleden
Voor de gemeente Leeuwarden zijn wij op zoek naar een Servicedesk medewerker (36 uur per week), voor de periode van 20 mei 2024 tot en met 30 november 2024.Wat ga je doenDe Servicedesk van de afdeling ICT fungeert als centrale vraagbaak voor het hele Shared Service Centrum waarbij onderscheid kan worden gemaakt tussen de in ICT gespecialiseerde medewerkers en de...
Wierenga & De Graaf