Projectleider gebiedsontwikkeling

Sweco


Datum: 2 weken geleden
Stad: Middelburg, Zeeland
Contract type: Voltijd
Sweco
De toekomst vraagt om creatieve breinen en slimme oplossingen

“We hebben als business unit de ambitie om de beste te zijn in de Landelijke en Stedelijke ontwikkelingsopgaven, we benaderen deze opgaven integraal vanuit de maatschappelijk relevante opgaven. Heb jij gevoel bij de maatschappelijke trends als klimaatadaptatie, duurzaamheid, natuurinclusiviteit en de gezonde & veilige leefomgeving? Ben jij in staat om deze trends door te vertalen in de ontwerpoplossingen en adviezen voor onze opdrachtgevers, Wil jij bij ons aan de slag als projectleider of ben jij een ervaren projectleider en toe aan een stap richting projectmanager? Dan nodig wij je uit te solliciteren!”

Thijs Weststrate en Joren Gillissen – teammanagers urban projects Middelburg

Als projectleider voor gebiedsontwikkelingen vragen we om een ondernemende en nieuwsgierige houding. Jij weet, binnen jouw bestaande- en nieuwe netwerk, welke gebiedsontwikkelingen er spelen. En je weet dit te combineren met de behoeftes van onze klanten. Zowel op procesniveau als inhoudelijk heb je kunde en ervaring om onze klanten te kunnen adviseren en begeleiden bij deze duurzame gebiedsontwikkelingen. Hierbij ben je in staat om met jouw kennis de gesprekspartner te zijn bij onze opdrachtgevers, waarbij je creatieve en innovatie oplossingen weet te concretiseren in projecten. Je gaat je richten op het verder ontwikkelen van ons netwerk binnen de Deltaregio en jij bent in de regio het gezicht voor Sweco op projecten die er toe doen. Onze projecten binnen de inrichting van de openbare ruimte maken Nederland namelijk altijd een stukje duurzamer, gezonder en veiliger om te wonen en verblijven.

Je maakt als projectleider deel uit van het team Urban Projects in Middelburg. Dit team bestaat uit een dynamische groep project- en contractmanagers, adviseurs en ontwerpers met veelal een civiel technische achtergrond. Het is daarom ook de opgave om samen met jou verder te bouwen aan het team, zodat wij integrale opdrachten vanuit de regio kunnen oppakken. Voor de directe collega’s ben jij een inspirator, sparringpartner en aanspreekpunt. Daarnaast zorg je voor verbinding tussen de verschillende afdelingen door samenwerking op te zoeken met de collega’s van andere afdelingen.

Team Urban Projects werkt in de Deltaregio o.a. aan aansprekende projecten zoals:

  • Het heropenen van de Roode Vaart in het centrum van Zevenbergen
  • Herontwerp- en participatietraject van klimaatadaptieve straten in Middelburg
  • Diverse natuurherstelprojecten

Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, waterschappen, North Sea Port en diverse industriebedrijven.

Dit is wat jij meebrengt

  • Een relevante afgeronde hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld UVA, RU, RUG, WUR, NHTV
  • Visie op het vakgebied en oog voor ontwikkelingen
  • Goede communicatieve en commerciële vaardigheden en een relevant netwerk
  • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring binnen het werkveld
  • Affiniteit met de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied waaronder innovatieve contractvormen en nieuwe verdienmodellen

Dit is wat je van ons kunt verwachten

  • Je werkt aan uitdagende projecten die er echt toe doen
  • Een moderne en hybride werkomgeving die bruist, verschillen omarmt en persoonlijk leiderschap stimuleert
  • Ruime ontwikkelmogelijkheden om te blijven groeien
  • Een hecht team met de beste mensen
  • Veel vertrouwen, steun en een helpende hand

Dit is wat we jou bieden

Bij Sweco zit je goed. Dit mag je verwachten van een werkgever met het World-class Workplace label. Wij bieden je een goed salaris en maar liefst 32 vakantiedagen. Ook ontvang je een thuiswerkvergoeding, vakantietoeslag, een circulaire thuiswerkplek en een uitstekende pensioenregeling waar Sweco 85% van de maandelijkse inleg betaalt.

Daarnaast krijg je bij Sweco veel regie, vrijheid en verantwoordelijkheid. Over hoeveel je werkt, waar je werkt, hoe je werkt en wanneer je werkt. En heb je binnen ons arbeidsvoorwaardenpakket de keuze om te reizen op welke manier jij wilt. We stimuleren duurzame en actieve keuzes en belonen deze extra. Ook krijg je direct toegang tot de Sweco Academy voor zeer ruime ontwikkelmogelijkheden en tot ons vitaliteitsprogramma gericht op leefstijl en sport.

Naast uitdagend werk, support en middelen pakken we bij Sweco ook graag uit als het gaat om ontspanning en lol. We willen graag dat je met veel plezier naar je werk gaat. Denk aan de dagelijkse Fika’s op kantoor, events op jouw vestiging, en activiteiten vanuit Jong Sweco en de lokale personeelsverenigingen.

Solliciteer op deze functie

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de button ‘solliciteren’. We kijken uit naar je cv en motivatie!

Neem bij inhoudelijke vragen of interesse in Sweco contact op met Thijs Weststrate, teammanager, via 06-53651289 of [email protected]. Vragen over het sollicitatieproces kun je stellen aan Amanda Geukes via 06-11363072 of [email protected].

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medewerker Frontoffice

Jooble, Middelburg, Zeeland
2 weken geleden
Kloeg Collection is op zoek naarMedewerker FrontofficeAls hét visitekaartje van Hotel St. Joris is geen dag hetzelfde. Je werkt in de ochtend, de middag of in de avond en ontmoet iedere dag nieuwe gasten. Samen zorgen we ervoor dat onze toeristische en zakelijke gasten een fijn verblijf hebben. Na a...
Jooble

Human Resource Manager

Unique, Middelburg, Zeeland
2 weken geleden
Wat ga je precies doenBen jij een HR manager die al meerdere jaren ervaring heeft in een soortgelijke functie? Dan zijn we op zoek naar jou!Vanwege de nieuwe structuur binnen deze organisatie zijn wij op zoek naar iemand die de functie van HR manager perfect kan vervullen.Als HR manager weet jij op de juiste manier het HR-beleid te implementeren, uit...
Unique

Customer service medewerker

Tempo-Team, Middelburg, Zeeland
€ 3.250 per maand
2 weken geleden
FunctieomschrijvingBen jij op zoek naar een baan waarin administratie en klantcontact samenkomen? Word onze nieuwe customer service medewerker in Middelburg! Een afwisselende functie waar je tussen €2600 en €3250 per maand verdient. Interesse? Lees verder! Wat bieden wij jouEen aantrekkelijk salaris tussen € 2600 en € 3250Kansen om door te groeienMogelijkheid tot een vast contract!Gezelligheid bij een klein bedrijf #MKBFlexibele...
Tempo-Team