Customer service medewerker

Tempo-Team


Datum: 1 week geleden
Stad: Middelburg, Zeeland
Salaris: € 3.250 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan waarin administratie en klantcontact samenkomen? Word onze nieuwe customer service medewerker in Middelburg! Een afwisselende functie waar je tussen €2600 en €3250 per maand verdient. Interesse? Lees verder!

Wat bieden wij jou

  • Een aantrekkelijk salaris tussen € 2600 en € 3250
  • Kansen om door te groeien
  • Mogelijkheid tot een vast contract!
  • Gezelligheid bij een klein bedrijf #MKB
  • Flexibele werkuren: 32-40 uur per week
  • Volop opleidingsmogelijkheden

Wie ben jij

Ben Jij Op Zoek Naar Een Stabiele Baan En Zie Je Jezelf Als Customer Service Medewerker? Check Of Deze Job Bij Jou Past

  • Je hebt al ervaring opgedaan als customer service medewerker
  • Je hebt eigen vervoer om naar het bedrijf te komen. Met het ov kom je er helaas niet
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels

Wat ga je doen

Als customer service medewerker bij een MKB-bedrijf in de logistiek ben jij dé persoon voor al onze klanten. Hebben ze vragen over een order? Moet er iets aangepast worden in het systeem? Jij regelt het! Ook zorg je ervoor dat nieuwe orders snel worden verwerkt, zodat jouw collega's direct aan de slag kunnen. Ook steek je je handen uit de mouwen voor andere administratieve taken, zoals facturatie. Kortom, een gevarieerde en uitdagende baan waarbij klanten samenwerking in het midden staat!

Waar ga je werken

Goed om te weten: wanneer je solliciteert op deze vacature, geef je aan dat je interesse hebt in een baan die overeenkomsten heeft met de tekst van de vacature. Een van onze collega's neemt contact met je op om te kijken welke baan het beste bij jou past! Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de tekst van de vacature.

Sollicitatie

Hebben we onze customer service medewerker gevonden? Solliciteer dan direct via onze website door op de gele button te klikken! Dan kun je al snel via ons aan de slag!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Beveiliger

G4S, Middelburg, Zeeland
11 uur geleden
WAAROM WIJ ELKE DAGWERKEN AAN VEILIGHEIDWij willen dat onze collega’s altijd een fijne werkplek hebben en plezier behouden in hun werk. Daarom vinden wij dat iedereen de kans moet krijgen zich op professioneel én persoonlijk vlak te ontwikkelen. Dit doen we onder andere door gratis meer dan 350 trainingen/cursussen aan te bieden, loopbaangesprekken te voeren en je te begeleiden vanaf...
G4S

Vakantiewerk schoonmaak | 20 uur | Maandag tm Vrijdag | Ochtend

Nederland Vacature Groep, Middelburg, Zeeland
€ 12 - € 16 per uur
2 dagen geleden
Taken en verantwoordelijkhedenWil jij deze zomer van 22 juli t/m 16 augustus vakantiewerk doen en lekker bijverdienen met een top salaris, relaxte werktijden én een job dichtbij huis? Kom dan werken als Schoonmaker bij Vebego Cleaning Services! Maak het Stadskantoor in Roermond blinkend schoon van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 11.00 uur. en poets meteen je banksaldo op!Dit ga...
Nederland Vacature Groep

Voorman groenvoorziening, Middelburg

Faam werkt, Middelburg, Zeeland
6 dagen geleden
Leid de buitenruimtes als voorman groenvoorziening!Ben je op zoek naar een uitdagende langetermijnbaan in het groen? Werk je graag buiten en wil je een stap verder gaan? Heb je natuurlijk leiderschap in je DNA?Als voorman groenvoorziening ben jij de drijvende kracht achter jouw team van groenvoorzieners. Door regelmatige schouwrondes te maken en nauw samen te werken met de ploegleider, ben...
Faam werkt