Assistent Greenkeeper, Breda

A.D.S. uitzendbureau


Datum: 1 week geleden
Stad: Breda, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
A.D.S. uitzendbureau
Heb je ervaring in “het groen”? Kun jij genieten van een perfect gemaaide grasmat? Vind jij het heerlijk om in het zonnetje bezig te zijn, maar vind je het ook niet erg om je regenpak aan te trekken? Misschien ben je zelf wel fanatiek in de golfsport? Dan is dit jouw baan! Voor een golfbaan in de regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een Assistent Greenkeeper. Samen met je ervaren collega’s verzorgen jullie het onderhoud van de golfbaan. Natuurlijk moeten de fairways, bunkers en de green er verzorgd bij liggen, maar ook de tuinen rondom de gebouwen moeten netjes zijn. De beplanting moet gesnoeid worden en de paden en pleinen keurig ontdaan van onkruid en zwerfvuil. Tijdens deze werkzaamheden kom je golfers tegen die je vriendelijk gedag zegt maar natuurlijk niet hindert tijdens hun spel. Tevens wordt er van de Golfers verwacht dat zij ook respectvol omgaan met jouw aanwezigheid en je werkzaamheden.

Functie-eisen

  • Ervaring als hovenier of in de grootgroensector
  • Woonachtig in de regio Breda/ Oosterhout
  • Nauwkeurigheid en zelfstandigheid
  • Representatief en klantgericht
  • Collegiaal
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal

Wij bieden:

  • Werken in een mooie groene omgeving
  • Leuke, ervaren collega’s
  • Mogelijkheid tot bijscholing
  • Een lang dienstverband
  • Bruto maandloon afhankelijk van ervaring/leeftijd vanaf € 2435.- tot € 2850 inclusief vakantiegeld op basis van 40 uur / week.
  • 8,33% vakantiegeld
  • 10,82% voor vakantiedagen
  • Onbelaste reiskostenvergoeding of in overleg beschikking over een bedrijfsauto

Ben je nog steeds enthousiast? Dan horen wij graag iets van jou! Stuur je CV naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel ons even. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op, telefonisch op 0167-560622 of per e-mail.

ADS Uitzendbureau onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak, de korte lijnen en grote betrokkenheid bij zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers. Ons ervaren team van 5 medewerkers staat 24/7 voor je klaar om vragen te beantwoorden of informatie te verstrekken.

Functie-voorstel

Bruto maandloon afhankelijk van ervaring/leeftijd vanaf € 2435.- tot € 2850 inclusief vakantiegeld op basis van 40 uur / week.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Laborant Extractie/ Monstervoorbewerking Amsterdam, Noord-Holland · Science/Research, MLO 3, Breda

ScientiQ Staffing BV, Breda, Noord-Brabant
1 week geleden
Als enthousiaste Laborant kom je ons team van laboranten en laboratoriumhulpen op de afdeling Voorbewerking versterken. Dagelijks is dit team verantwoordelijk voor het voorbehandelen van grond- en watermonsters.Met behulp van diverse destructie- en extractietechnieken draag je zorg voor de uitvoering van diverse voorbehandelingen zoals; extraheren en destrueren van grond en watermonsters. Je werkt volgens werk- en veiligheidsvoorschrift en zorgt voor...
ScientiQ Staffing BV

Reach/Heftruck chauffeur

IKEA, Breda, Noord-Brabant
€ 16,84 per uur
3 weken geleden
Job ID: 235842 Date posted: 12/04/2024 Jij houdt van netjes en georganiseerd. Dat komt mooi uit, wij ook! Onze schappen in de winkel zijn altijd goed gevuld. Dat is dankzij jouw harde werk en oog voor detail mogelijk. Verder word jij als magazijnmedewerker bij IKEA in Breda helemaal blij van alles op het gebied van woninginrichting. Klanten met vragen stuur...
IKEA

Bijbaan Verkoopmedewerker

IKEA, Breda, Noord-Brabant
€ 16,84 per uur
3 weken geleden
Job ID: 234932 Date posted: 08/04/2024 Jij gaat van nature graag met mensen in gesprek. Helpen en meedenken is iets waar jij blij van wordt. En daar wil je iets mee doen! Gelukkig voor jou én voor ons is er de functie van bijbaan verkoopmedewerker bij IKEA Breda op de sales afdeling. Dat doe je 12 uur per week, in...
IKEA