Bijbaan Verkoopmedewerker

IKEA


Datum: 3 weken geleden
Stad: Breda, Noord-Brabant
Salaris: € 16,84 per uur
Contract type: Voltijd
IKEA

Job ID: 234932

Date posted: 08/04/2024




Jij gaat van nature graag met mensen in gesprek. Helpen en meedenken is iets waar jij blij van wordt. En daar wil je iets mee doen! Gelukkig voor jou én voor ons is er de functie van bijbaan verkoopmedewerker bij IKEA Breda op de sales afdeling. Dat doe je 12 uur per week, in verschillende diensten

Een dag met ons in jouw leven

In onze winkels komen dagelijks 6.000 tot 10.000 bezoekers voorbij. Het is aan de verkoopmedewerker de taak om van deze bezoekers klanten te maken. Je vindt het leuk om met verkopen bezig te zijn. Dit doe je in een enthousiast team van collega’s waarmee je in goed overleg de taken verdeelt. Op dit moment hebben we een vacature p de afdeling koken en eten

  • Je gaat 12 uur per week bij ons aan de slag, voornamelijk op een weekenddag en twee door de weekse avonden en tijdens vakanties verwachten we dat je meer uur beschikbaar bent.
  • Zorg je ervoor dat de afdeling er áltijd netjes en opgeruimd uitziet. Ook als het ontzettend druk is.
  • Zorg je dat de prijskaartjes van de verschillende artikelen kloppen, showroommodellen er netjes bijstaan en zo nodig vervangen of aangepast worden, zodat de klant zelfstandig producten kan kopen.
  • Pik je de verkoopsignalen op en gaat daarmee actief aan de slag om klanten te voorzien van passende woonoplossingen.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

In IKEA Breda werken in totaal 400 collega's samen om onze klanten een zo goed mogelijke winkelbeleving te geven. Waar het druk is springen we voor elkaar in, zelfs soms bij andere afdelingen. Bij IKEA zijn we 1 team. Als het gekkenhuis is helpen ook de managers mee op de werkvloer. Samen maken we er een feestje van! We willen de klant blij maken. Dat doen we met een divers team van alle leeftijden, soorten en maten. Je krijgt er een tweede familie bij die ieder talent (groot of klein) waardeert

De afdeling Sales waar jij komt te werken bestaat uit de Showroom, Woonaccessoires of het Zelfbedieningsmagazijn. We weten natuurlijk al dat jij blij wordt van woninginrichting en we willen jou nóg blijer maken.

Sales Woonaccessoires (Markethal)
Als je op een woonaccessoires afdeling werkt, zoals bijvoorbeeld de afdeling 'Textiel' of 'Decoratie', run je je eigen ‘IKEA mini-shop’. Het belangrijkste is dat je op elk moment zichtbaar en beschikbaar om klanten te kunnen helpen. Daarnaast is het van belang dat onze klanten zich prettig voelen, alle artikelen kunnen vinden en dat de afdeling er uitstekend uitziet.

Sales Showroom
Als je op een showroom afdeling werkt, zoals bijvoorbeeld de afdeling 'Woonkamers' of 'Slaapkamers', geef je onze klanten advies over hun woonwensen. Door de juiste vragen te stellen help je de klant bij het maken van de juiste keuze in stijl, indeling en budget. Daarnaast zorg je er uiteraard ook voor dat de afdeling er top uitziet!

Of zoals Tim, Teammanager bij IKEA het zegt: “ IKEA is een dynamisch en betrouwbaar bedrijf. Je kunt bij IKEA werken om wat geld bij te verdienen, maar het kan ook de start van je loopbaan zijn. Alles is mogelijk"

Wie je bent

Een échte enthousiasteling. Met veel energie loop jij door de winkel en zie je precies welke klanten hulp nodig hebben. Daardoor ben jij hen vaak nét een stapje voor waardoor je direct duidelijk maakt dat je graag helpt, luistert en meedenkt. Wat je nog meer nodig hebt:

  • een open actieve houding waarmee je met alle bezoekers even makkelijk benadert.
  • inzicht in verschillende computerprogramma’s. Je hoeft onze interne systemen niet te kennen maar kan hier wél makkelijk je weg in vinden.
  • Samen met je collega's ben je een team en zorg je dat altijd, ook in de vakanties, de bezetting zo optimaal mogelijk is.

Goed voor onze aarde én voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als bijbaan verkoopmedewerker en krijg op basis van een 12-urige werkweek:

  • Vanaf 18 jaar ontvang je afhankelijk van jouw kennis en ervaring een all-in uurloon vanaf € 16.84 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
  • Je krijgt na het doorlopen van je proeftijd van 2 maanden een vast contract bij IKEA Breda.
  • Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
  • Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.
  • 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
  • Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
  • Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

jobcoach Pools

Randstad Groep Nederland, Breda, Noord-Brabant
€ 2.550 - € 3.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingBeschrijvingBen jij echt verbinder die vloeiend Pools spreekt? Wil je een belangrijke rol spelen in het ondersteunen van flexwerkers uit Oost-Europa bij het vinden van passende banen in de logistieke sector? Dan ben jij misschien wel de jobcoach die wij zoeken!Als jobcoach werk je nauw samen met grote logistieke en productie klanten om flexwerkers uit Oost-Europa te ondersteunen bij het...
Randstad Groep Nederland

Logistiek Coördinator

IKEA, Breda, Noord-Brabant
€ 2.555 per maand
3 weken geleden
Job ID: 234988 Date posted: 10/04/2024 We zijn op zoek naar collega's die de Team Manager Logistiek kunnen ondersteunen in het operationele proces. We noemen deze rol, die bij veel andere bedrijven shiftleader heet, bij IKEA: Fulfilment Operations Coördinator. We hebben meerdere posities vacant tussen de 20 en 36 uur. Geef in je brief duidelijk aan wat je gewenste contracturen...
IKEA

Consultancy Trainee Logistiek

Evoke, Breda, Noord-Brabant
€ 3.000 - € 3.500 per maand
4 weken geleden
Locatie Breda Opleiding HBO / WO Ervaring Vanaf 0 jaar Werkweek 32 - 40 uur Salaris €3.000 - €3.500 p.m. Zoekwoorden: Consultancy Logistiek Klaar voor een dynamische start in de wereld van consultancy? Als Consultancy Trainee Logistiek in West-Brabant werk je aan uitdagende projecten, van orderontvangst tot klantacceptatie. Je coördineert en optimaliseert operationele processen, waarbij je gebruik maakt van geavanceerde...
Evoke