Laborant Extractie/ Monstervoorbewerking Amsterdam, Noord-Holland · Science/Research, MLO 3, Breda

ScientiQ Staffing BV


Datum: 1 week geleden
Stad: Breda, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
ScientiQ Staffing BV
Als enthousiaste Laborant kom je ons team van laboranten en laboratoriumhulpen op de afdeling Voorbewerking versterken. Dagelijks is dit team verantwoordelijk voor het voorbehandelen van grond- en watermonsters.

Met behulp van diverse destructie- en extractietechnieken draag je zorg voor de uitvoering van diverse voorbehandelingen zoals; extraheren en destrueren van grond en watermonsters. Je werkt volgens werk- en veiligheidsvoorschrift en zorgt voor een veilige en opgeruimde werkplek. Het aanvullen en bijhouden van benodigde materialen behoren ook tot je werkzaamheden.

Functie-eisen

  • Minimaal MLO niveau-3
  • Teamspeler
  • Gedisciplineerd
  • Schuwt geen fysiek werk
  • Bereid wisseldiensten te draaien
  • Kwaliteit en kwantiteit gericht
  • Flexibel

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Docent Duits, 2e graads in Breda

Nederland Vacature Groep, Breda, Noord-Brabant
1 week geleden
Taken en verantwoordelijkhedenDocent Duits, 2e graads, voor ca.26 lesuren.Het betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband, ingaande start schooljaar 2024-2025.Meer informatieReageren op deze vacature kan t/m 5 mei 2024. Vanwege de meivakantie ontvangt u in week 19 een eerste reactie op uw sollicitatie.
Nederland Vacature Groep

Schilder Leerling

Faber, Breda, Noord-Brabant
€ 2.000 per maand
2 weken geleden
Wat jij doet In vier weken gaan wij jou klaarmaken om direct in de praktijk aan de slag te gaan als schilder! Je start jouw carrière bij Faber met een interne scholing, waarin we je alle basisvaardigheden bijleren die een schilder nodig heeft. Gedurende deze weken gaan wij op zoek naar een opdrachtgever die perfect bij jou past, zodat je...
Faber

Huishoudelijke hulp - poetsen met een praatje

Poetszorg, poetsen met een praatje, Breda, Noord-Brabant
€ 13,52 - € 14,71 per uur
2 weken geleden
Lijkt het je te gek om écht iets te betekenen voor mensen die jouw hulp goed kunnen gebruiken? En wil je nog betaald krijgen voor dit alles ook? Kom werken bij Poetszorg, poetsen met een praatje. Meer dan alleen huishoudelijke hulpMinimaal 6 tot maximaal 24 uur per week ben je inzetbaar als koffiepoets, schoonmaker of huishoudelijke hulp. Maar eerlijk gezegd...
Poetszorg, poetsen met een praatje