Sales Support Medewerker

Start People


Datum: 1 week geleden
Stad: Weert, Limburg
Contract type: Voltijd
Start People
Wat je gaat doen

Ben jij een echte verkoper? Heb jij ervaring met sales? Dan zoeken wij jou!

Met vijf andere collega’s zorg je voor de inside sales bij dit bedrijf. Jullie zorgen voor de verkoop van kabels, draden en kabelaccessoires. Je ondersteund het team door administratieve en ondersteunende taken uit te voeren. Zo ziet jouw dag eruit:


  • Verwerken en controleren van verkooporders en interne inkoop;
  • Registreren en afwikkelen van reclamaties;
  • Samenwerken en overleggen met collega’s;
  • Rapporteren aan het hoofd van de inside sales.


Verkocht? Nice! Neem ook een kijkje wat je voor dit topwerk terugkrijgt.

Wat we je bieden

Je krijgt een stabiele fulltime baan in dagdienst met verschillende doorgroeimogelijkheden. De functie is gericht op de lange termijn. Bij deze functie horen deze arbeidsvoorwaarden:


  • Salaris van €2.300 tot €2.500 bruto p/m;
  • Tijdelijk dienstverband met als doel overname door het bedrijf;
  • Reiskostenvergoeding;
  • 25 vakantiedagen;
  • 8,33% vakantietoeslag.


Weet je het nu zeker? Solliciteer dan direct!

Functie-eisen

Niets is voor jou fijner dan werken in een team, samen klaren jullie de klus wel! Je bent klaar om met een jonge snelgroeiende organisatie mee te gaan en kijkt uit om mee te bouwen. Voor deze functie gelden de volgende eisen:


  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je hebt MBO-4 werk- en denkniveau;
  • Je hebt 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie (pré).


Over het bedrijf

Onze partner is een kabelproducent die voornamelijk levert aan klanten in Duitsland. Deze technische kabels worden gebruikt door verschillende branches voor verschillende functies. Denk aan data, netwerk en industrie. In totaal heeft het bedrijf 10 vestigingen en is deze actief op 63 locaties door heel de wereld. Ervaring, expertise en een klantgerichte aanpak vormen de basis voor de dienstverlening.

Je komt in een informeel team van 23 gezellige collega’s. Met beide voeten op de grond kenmerkt het team zich door zijn ambitie, openheid en praktisch denken.

Het bedrijf ligt in Budel en is makkelijk bereikbaar vanuit Weert, Roermond en Eindhoven.

Ben jij klaar om te starten als sales support medewerker? Klik dan op die gele knop! Het gaat als volgt: 1. Sollicitatie 2. Gesprek Start People 3. Kennismaking met bedrijf. Match? Dan feliciteren wij jou met je nieuwe functie!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Ondersteuning directiesecretaris, Weert

ZuidProfs, Weert, Limburg
1 week geleden
Wat ga je doen?Jij zorgt voor de administratieve voorbereiding en afhandeling van de wekelijkse vergaderingen van het college van burgemeester & wethouders in de gemeente Weert. Je werkt hierbij intensief samen met de directiesecretaris en het bestuurssecretariaat.Je bent een spil in de voorbereiding van de vergaderingen. Je zorgt ervoor dat de juiste documenten op tijd klaar staan. Verder heb je...
ZuidProfs

Industriemeister - Produktion / Zerspanungstechnik / CNC Maschinen / CAD (m/w/d)

Energy Jobline, Weert, Limburg
1 week geleden
Job DescriptionÜber Das UnternehmenWir sind seit über 90 Jahren spezialisiert auf die Entwicklung und Produktion von Stumpfschweißmaschinen für nahezu alle Anwendungsfälle in der Draht- und Kabelindustrie.Wir entwickeln Komplettlösungen für individuelle Herstellungsprozesse. Als Marktführer investieren wir in die stetige Weiterentwicklung unserer qualitativ hochwertigen Stumpfschweißmaschinen - bist du dabei? Was bieten wir dir?Ein flexibles Arbeitszeitmodell mit 30 Tagen UrlaubEin kleines, engagiertes Team,...
Energy Jobline

Helpende plus thuiszorg

Medi Interim, Weert, Limburg
1 week geleden
Over de functieJij speelt een cruciale rol in de verzorging en begeleiding van onze wijkzorgcliënten. Je assisteert bij persoonlijke verzorging zoals wassen, aankleden, en steunkousen aan- en uittrekken (ADL). Daarnaast help je met andere dagelijkse behoeften en bevorder je hun zelfstandigheid en sociale welzijn. Het vastleggen van activiteiten en bijzondere observaties is ook een onderdeel van je takenpakket.Over het bedrijfDe...
Medi Interim