Helpende plus thuiszorg

Medi Interim


Datum: 1 week geleden
Stad: Weert, Limburg
Contract type: Deeltijd
Medi Interim
Over de functie

Jij speelt een cruciale rol in de verzorging en begeleiding van onze wijkzorgcliënten. Je assisteert bij persoonlijke verzorging zoals wassen, aankleden, en steunkousen aan- en uittrekken (ADL). Daarnaast help je met andere dagelijkse behoeften en bevorder je hun zelfstandigheid en sociale welzijn. Het vastleggen van activiteiten en bijzondere observaties is ook een onderdeel van je takenpakket.

Over het bedrijf

De organisatie richt zich op zorg, wonen en welzijn. Wij bieden (thuis)zorg en diensten in de gemeenten Weert, Nederweert, Cranendonck, Someren en Leudal.

Ons brede dienstenpakket en de vele locaties in de regio stellen ons in staat om goede, veilige en passende zorg te bieden aan onze cliënten, of dat nu thuis is of dicht bij huis.

Iedereen streeft ernaar om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, of om thuis te herstellen na een ziekte of ongeval. De organisatie biedt daarom persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en huishoudelijke hulp aan huis.

Functie-eisen

Wij zoeken iemand met:

✫ Diploma Helpende niveau-2, aangevuld met de cursus Helpende Plus.

✫ Ervaring in de zorg, bij voorkeur in de wijkzorg.

✫ Affiniteit met ouderen.

✫ Medicatietraining.

✫ Rijbewijs en eigen auto.

Wat we je bieden

✫ Salaris ingeschaald in FWG 25 (min. € 2.210,77 en max. € 2.853,86 bruto per maand voor 36 uur per week), gebaseerd op jouw ervaring.

Conformiteit met de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

✫ Arbeidsovereenkomst met uitzicht op vaste aanstelling.

✫ Flexibele werkuren in overleg, afgestemd op jouw voorkeuren.

✫ Vakantiegeld 8,33%.

✫ Trainingen voor persoonlijke ontwikkeling via Good Habitz.

Ben jij zelfstandig, betrokken, tactvol, hulpvaardig, en gewoon heel erg aardig? Dan nodigen we je uit om te solliciteren voor deze veelzijdige functie, waar geen dag hetzelfde is.

088 - 8379932

[email protected]

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

NPD Lead, Weert

Uitzendbureau het Ambacht, Weert, Limburg
1 dag geleden
Als NPD lead ben je verantwoordelijk voor productontwikkeling en marktanalyse. Je hebt passie voor gebak en bent iemand met visie. Die visie vorm je op basis van jouw analyse van de ontwikkelingen, actualiteiten, trends en data in de markt. Je giet dit in plannen voor nieuwe productintroducties en een optimaal productportfolio. Jouw werk is natuurlijk niet af zonder een succesvolle...
Uitzendbureau het Ambacht

Productiemedewerker

Pro Industry, Weert, Limburg
€ 2.000 - € 5.000 per maand
2 dagen geleden
FunctieomschrijvingIn onze timmerwerkplaats in Weert wordt met zorg alles voorbereid en op maat gemaakt. Als productiemedewerker is jouw hoofdtaak het vervaardigen van op maat gemaakte houten kisten, kratten, vlonders en pallets. Deze timmerfabriek zorgt voor het op maat zagen van het hout en de assemblage. Het produceren van deze verpakkingen vereist afwisselend en verantwoordelijk werk, aangezien elk stuk maatwerk is....
Pro Industry

Projectengineer Bouwkundig Weert

Voort, Weert, Limburg
3 weken geleden
Wat jij doet Ga je aan de slag als projectengineer Bouwkunde, dan ben jij verantwoordelijk voor alle bouwkundige en civieltechnische zaken op de Hoogspanningsstations. Jij verzorgt het gehele traject van vergunning tot en met het opleveren van het gebouw. Als projectengineer werk je binnen projecten samen met een projectteam. Jij zorgt voor bouwkundig projectontwerp en -voorbereiding binnen de gestelde kaders...
Voort