Junior Electronics Engineer

Edorado


Datum: 1 week geleden
Stad: Dordrecht, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Edorado
JOUW NIEUWE BAAN

De rol van Junior Electronics Engineer draait om het tot leven brengen van onze geavanceerde motorboten.

Je werkt aan de hand van technische tekeningen, waarbij je de ruimte krijgt om je creativiteit en probleemoplossend vermogen te gebruiken. Je werkt hierbij nauw samen met ons engineering team om elk onderdeel te optimaliseren voor maximale prestaties.

WAT JE GAAT DOEN

  • Vakkundig installeren en integreren van elektrische componenten en subsystemen aan boord van onze boten, waarbij een naadloze werking wordt gegarandeerd.
  • Samenwerken met electronics engineers, mechanical engineers en Naval architecten gedurende het montageproces, zodat alle componenten goed functioneren.
  • Aanpassen en innoveren waar nodig, door te overleggen met het engineering team om uitdagingen te overwinnen en prestaties te optimaliseren.
  • Assisteren bij de implementatie van innovatieve elektrische systemen die zijn afgestemd op de unieke vereisten van onze boten, in nauwe samenwerking met ons engineering team om optimale functionaliteit en veiligheid te bereiken.
  • Een schone en veilige werkplaatsomgeving handhaven, waarbij efficiëntie en veiligheid bij alle taken voorop staan.

WAT WE VAN JE VRAGEN

  • 1+ jaar ervaring in productieomgevingen waarbij sterke praktische kennis en oog voor detail worden aangetoond.
  • Een diploma in MBO4 Elektrotechniek.
  • Vaardigheid in zowel Nederlandse als Engelse communicatie.
  • Het vermogen om zelfstandig te werken .
  • Creatief, praktisch en oog voor detail.
  • Comfortabel werken in een dynamische omgeving waar elk project unieke uitdagingen met zich meebrengt.
  • Bonus: Ervaring in jachtbouw of een passie voor varen.

JOIN THE TEAM

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf wat een echte duurzame impact gaat maken en we stellen een team van gemotiveerde individuen samen om dit voor elkaar te krijgen.

Als onderdeel van ons team krijg jij de verantwoordelijkheid om je rol zo goed mogelijk te vervullen en bieden we ruimte voor ontwikkeling.

De afgelopen jaren hebben we onvermoeibaar onze eigen technologie verfijnd. Door meerdere iteraties van prototypes, verbeteringen aan hard- en software, én uitgebreide tests op het water, hebben we met succes de eerste generatie van ons revolutionaire systeem afgerond.

Wij zijn gevestigd in Dordrecht. Hier staat ons kantoor en onze werkplaats. Als botenbedrijf vind ons werk uiteraard ook plaats op het water. Wat een extra dimensie aan onze projecten toevoegt.

APPLY FOR THE JOB

Versterk ons team als Junior Electronics Engineer!

Solliciteer via onderstaande knop.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Laborant

Pro Industry, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingJij komt te werken in een toonaangevend chemische organisatie en krijgt een werkgever op je cv waar menig laborant jaloers op is. Je voert laboratorium onderzoeken uit voor maar liefst een 7-tal fabrieken en je kan een boost geven aan je eigen vaardigheden.Het is een tijdelijke functie waar jij een salaris kan verdienen tussen de € 3.300,- en € 4.300,-.Als...
Pro Industry

Office Manager

TriGlobal, Dordrecht, Zuid-Holland
3 weken geleden
Een header subheading As the Office Manager at TriGlobal, you play a crucial role in our daily operations. Acting as a central hub of our organization, you will ensure a smooth and efficient working environment and handle administrative, HR, organizational, and facility-related tasks. You will collaborate with various departments to enable everyone to focus on what they do best. About...
TriGlobal

Manager Projectbeheersing Duurzame Energie

Equans, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 5.800 per maand
1 maand geleden
Requisition ID: 56028 Domain: Project Managers/Electromechanical Contract type: Permanent Schedule: Full-Time Ben jij dé professional die verantwoordelijk wil zijn voor de integrale projectbeheersing en ons kan helpen de projecten bij Equans nog beter onder controle te krijgen? Het beheersen van onze projecten heeft binnen Equans topprioriteit en wordt breed gedragen. Wij zoeken een manager projectbeheersing in Dordrecht of Zaandam. Grijp...
Equans