Manager Projectbeheersing Duurzame Energie

Equans


Datum: 1 week geleden
Stad: Dordrecht, Zuid-Holland
Salaris: € 5.800 per maand
Contract type: Voltijd
Equans

Requisition ID: 56028

Domain: Project Managers/Electromechanical

Contract type: Permanent

Schedule: Full-Time


Ben jij dé professional die verantwoordelijk wil zijn voor de integrale projectbeheersing en ons kan helpen de projecten bij Equans nog beter onder controle te krijgen? Het beheersen van onze projecten heeft binnen Equans topprioriteit en wordt breed gedragen. Wij zoeken een manager projectbeheersing in Dordrecht of Zaandam. Grijp jouw kansen bij Equans.

Dit ga je doen als Manager Projectbeheersing Duurzame Energie

De manager projectbeheersing is de verbindende factor binnen de integrale projectbeheersing van een onderhoudscontract of een aantal onderhoudscontracten. Je coördineert de projectbeheersingsaspecten binnen de teams en staat dus in nauw contact met de andere IPM-rollen (integraal projectmanagement). Je hebt een belangrijke advies- en signaleringsfunctie richting de projectmanager en het lijnmanagement terwijl je actief meewerkt in de projecten. Als jij ziet dat processen niet goed verlopen, kengetallen afwijken van de norm of tooling en standaarden niet goed toegepast worden grijp je in en stuur je bij.

Omdat we elke dag een beetje beter willen worden, draag je verbeteringen aan van huidige procedures, werkprocessen en applicaties op het gebied van projectbeheersing. Je definieert de informatiebehoefte binnen de contracten en communiceert op proactieve wijze met interne en externe stakeholders. Bij alles wat je doet haal jij het beste uit jezelf dus ook bij het:

 • coördineren van planningsactiviteiten
 • coördineren en samenstellen van project- en voortgangsrapportages (voortgang, financiën, informatie, kwaliteit en risico’s)
 • toepassen van standaard structuren, processen, tooling, en dashboarding binnen de projecten
 • adviseren en mede implementeren van procesverbetering en optimalisaties

Jouw werkomgeving

Ons team binnen de business unit Duurzame Energie & Netten is toegewijd aan de energievoorziening van de toekomst. Of het nu gaat om de opwekking van duurzame energie, de energievoorziening voor het openbaar vervoer of de uitbreidingsopgave bij de regionale netbeheerders, iedere dag staat een team van onafhankelijke experts klaar voor de realisatie van onze projecten. We opereren landelijk vanuit onze kantoren in Dordrecht en Zaandam en werken aan diverse projecten op het gebied van middenspanning en hoogspanning. Zo helpen wij klanten met het aansluiten van een batterijopslag of een zonnepark, het maken van een transitie naar elektrisch vervoer. Hierin adviseren, ontwerpen, realiseren en onderhouden wij.

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hecht iedereen waarde aan samenwerken en we zien overal kansen. Kansen die we aangrijpen. Verder passen jouw pragmatische instelling en analytische vermogen goed bij deze vacature van manager projectbeheersing. Ook beschik je over:

 • een afgeronde wo-opleiding
 • één tot vijf jaar relevante werkervaring met projectbeheersing binnen een onderhoudsomgeving
 • ervaring met het inventariseren, kwantificeren en vastleggen van risico’s binnen een contract kennis van SAP, Relatics, Primavera P6 en/of MS Project

Wat bieden wij

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden wij je een mooi pakket, waaronder:

 • salaris tussen €4.00,00 en €5.800,00 bruto per maand op basis van je ervaring, exclusief vakantiegeld
 • contract voor onbepaalde tijd
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4×9 uur per week
 • mobiliteitspas
 • telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • 30 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverbandthuiswerken
 • 3% benefitsbudget
 • volledig ingerichte werkplek thuis
 • goede pensioenregeling
 • prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Leuk! Je kunt solliciteren via de sollicitatie button.

Wil je eerst meer informatie of antwoord op jouw vragen voor het complete verhaal? Schakel met recruiter Esther Willemse via [email protected] of telefonisch op 06 13 86 04 64. WhatsAppen? Dat kan ook.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Accountmanager Service

Rolls-Royce, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 4.300 - € 5.600 per maand
3 weken geleden
Job Description Rolls-Royce Solutions Benelux B.V. is part of Rolls-Royce Power Systems, a division of Rolls-Royce plc. We provide pioneering, integrated power solutions for the marine and infrastructure sectors and focus on digitalization and electrification, playing an innovative key role at the forefront of the energy transition. Our core business is supplying and maintaining sustainable power through diesel and gas...
Rolls-Royce

Coördinator Design & Calculatie

Eurosafe Solutions, Dordrecht, Zuid-Holland
3 weken geleden
Ontwerp veiligheid & creëer oplossingen. Coördineer deze werkzaamheden onder de collega’s op onze vestiging in Dordrecht. We zijn op zoek naar iemand die leiding neemt op onze locatie in Dordrecht. Maar ook deelneemt aan dagelijkse processen. ‍ Wat krijg je? Coördineren: jij monitort en stimuleert jouw collega’s op schema te lopen en helpt daar waar nodig. Kennis: jij bent de...
Eurosafe Solutions

Stagiair detoxkliniek

De Hoop ggz, Dordrecht, Zuid-Holland
3 weken geleden
Dordrecht MBO/HBO 24 tot 32 uur per week Conform cao-ggz Uitdaging aan durven gaan Afwisselende stage Jezelf beter leren kennen Omdat wij geloven in groei en ontwikkeling bieden wij graag stageplaatsen aan aan studenten, zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot een professionele zorgverlener. Ben jij de leergierige en assertieve stagiair die ons team komt versterken? Wil je leren om grenzen...
De Hoop ggz