Beeldregisseur

Tempo-Team


Datum: 1 week geleden
Stad: Hilversum, Noord-Holland
Salaris: € 19,54 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving

''Wie luistert weet meer''

Maar dankzij jou kan je ook naar Radio 1 kijken! Voor NPO radio 1 zijn wij namelijk op zoek naar iemand die op zondagochtend de functie van beeldregisseur wil invullen. Je ontvangt een goed salaris van €19,54 bruto per uur en werkt van 7.00 tot 14.00 uur.

Lees snel verder over de functie van Beeldregisseur bij de NPO!

Wat bieden wij jou

  • Bruto uurloon van € 19,54 per uur excl. toeslagen!
  • Zo snel mogelijk starten en zekerheid tot 1 juli!
  • Behulpzaam team dat voor elkaar klaar staat
  • Werken in hét mediahart van Nederland in Hilversum
  • Goed bereikbare locatie met auto en met de trein
  • 8,33% vakantiegeld en direct pensioenopbouw

Wie ben jij

Focus, concentratie en affiniteit met journalistiek zijn belangrijk in deze functie van beeldregisseur. Je bent namelijk live aan het ''regisseren'' dus je moet goed jouw koppie er bij houden! Gelukkig kan jij dat toch?!

  • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Je bent beschikbaar op zondagochtend van 7.00 tot 14.00 uur en wellicht op andere dagen;
  • Je kan je goed concentreren en focussen;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met journalistiek.

Wat ga je doen

Je komt aan in het rustige hart van de Nederlandse media. Het is nog onwijs vroeg, dus de meeste mensen liggen nog heerlijk te slapen op dit tijdstip. Maar jij bent uit de veren en komt aan op het NPO kantoor! Jij gaat aan de slag als beeldregisseur bij NPO Radio 1!

Eerst nog even snel langs het koffieapparaat en dan zoek jij je plekje tussen je collega's. Je installeert en bent klaar om te starten. Jij zorgt dat de beelden juist zijn, de juiste informatie in beeld is en iedereen het gesprek door middel van de beelden goed kan volgen. Super gave en verantwoordelijke job dus! Hier komt een hele boel bij kijken en dat laat Jan Paul jouw graag tijdens het gesprek op het kantoor allemaal zien.

Om 14.00 uur sluit je de dag af en komt een collega je afwisselen. Nog lekker even in de zon genieten van jouw zondagmiddag voor er weer een nieuwe week begint.

Waar ga je werken

Als beeldregisseur kom je te werken bij NPO Radio 1! Je komt te werken in het NPO gebouw op het mediapark. Hier werk je met allerlei collega's samen om van de uitzending een succes te maken. Het is een betrokken en fijn team dat bestaat uit freelancers, uitzendkrachten en vaste medewerkers. Ze staan te popelen om jou te ontmoeten!

Sollicitatie

Ben jij net zo enthousiast als wij over de vacature van Beeldregisseur bij NPO Radio 1? Solliciteer dan direct en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Pipeline Engineer {Salaris € 4000 - € 5000 p/m, Thuiswerk}, Hilversum

ZKER, Hilversum, Noord-Holland
4 dagen geleden
Kom werken bij ZKER! Bij ZKER kun je pas echt doorgroeien!!(Affiniteit met de infra techniek is een must!)Wij bieden kansen om jezelf te ontwikkelen en o financieel een stap te maken. Bij ZKER staat de medewerker altijd op nummer 1!We werken namelijk aan de energietransitie waar momenteel alle focus op ligt wegens de hoge benzine, olie, gas prijzen en natuurlijk...
ZKER

teamleider - Hilversum

HEMA, Hilversum, Noord-Holland
5 dagen geleden
werk jij aan de hoogste omzet met je team?HEMA wil het alledaagse leven beter maken. En als we tegelijkertijd de wereld een beetje mooier kunnen maken, dan gaan we ervoor! Bijvoorbeeld door ons assortiment te verduurzamen en klanten te wijzen op verantwoorde alternatieven. Met meer dan 550 winkels in Nederland is onze impact groot. We maken niet alleen al onze...
HEMA

Sportleider– Buitenschoolse opvang – Hilversum of Soest

Buitenschoolse opvang, Hilversum, Noord-Holland
€ 2.539 - € 3.489 per maand
2 weken geleden
‘Ik mag er zijn’: dat geldt voor de kinderen en zeker ook voor onze werknemers. Vind jij het belangrijk dat je als individu gezien wordt? Is stilzitten niks voor jou en weet jij kinderen moeiteloos in beweging te krijgen? Dan past Bink met onze missie ‘Samen groeien met plezier’ bij jou! Dit ga je doen Als sportleider ga je flexibel...
Buitenschoolse opvang