Sportleider– Buitenschoolse opvang – Hilversum of Soest

Buitenschoolse opvang


Datum: 2 weken geleden
Stad: Hilversum, Noord-Holland
Salaris: € 2.539 - € 3.489 per maand
Contract type: Voltijd
Buitenschoolse opvang

‘Ik mag er zijn’: dat geldt voor de kinderen en zeker ook voor onze werknemers. Vind jij het belangrijk dat je als individu gezien wordt? Is stilzitten niks voor jou en weet jij kinderen moeiteloos in beweging te krijgen? Dan past Bink met onze missie ‘Samen groeien met plezier’ bij jou!

Dit ga je doen

Als sportleider ga je flexibel of als vaste medewerker aan de slag op een van onze bso-vestigingen. Samen met je collega’s zorg je voor een divers en uitdagend activiteitenprogramma wat past bij de leeftijd van de kinderen. Denk aan apenkooien in de gymzaal, tot een zelfbedacht balspel op het schoolplein of een speurtocht op de hei. Laat jouw creativiteit de vrije loop om er samen met de kinderen iedere middag een feestje van te maken. In schoolvakanties komen de kinderen een hele dag en kun je dus écht uitpakken met allerlei toffe, sportieve activiteiten!

"Op de bso heb je veel meer vrijheid en flexibiliteit dan in het onderwijs. Je staat niet alleen in de gymzaal. Je organiseert kook- of knutselactiviteiten, begeleidt vrij spel of je gaat het bos in voor sportieve activiteiten. "

- Mike | Sportleider bso Hasselbraam

Wij bieden jou

  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van coaching op de werkvloer, trainingen en workshops.
  • Ondersteuning van een huishoudelijk medewerker zodat jij je aandacht volledig op de kinderen kunt richten.
  • Contract met een vast aantal uren, tussen de 8 en 30 uur p/w. We kijken naar jouw wensen.
  • Salaris tussen € 2.539,- en € 3.489,- (schaal 6, cao Kinderopvang).
  • Onbeperkte reiskostenvergoeding van netto € 0,23 per km (vanaf 6 km). Ongeacht vervoersmiddel.
  • Jaarlijks 8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering.
  • 5,8 vakantieweken per jaar o.b.v. een 36-urige werkweek.
  • Zelf kinderopvang nodig? Jouw kinderen krijgen voorrang op een van onze vestigingen.
  • Wervingsbonus van € 500,- netto als je een nieuwe collega aanbrengt!

Hier kom je te werken

Bij Bink zijn we betrokken, bevlogen en in beweging. Dit houdt in dat we ons verbonden voelen met elkaar en onze waardering uitspreken, dat we passie hebben voor ons vak en dat we graag vooruit kijken. We vinden het superleuk als je met ons meedenkt en -doet. Dat maakt dat jijzelf en wij als organisatie kunnen blijven groeien. Bink is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie (stichting); winst maken is niet onze drijfveer. Inkomsten investeren we direct weer in onze organisatie; met name in de kennis en kunde van onze medewerkers en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Bekijk onze vestigingen

Jij bent

  • In het bezit van een mbo- of hbo-diploma met de juiste kwalificatie voor werken in de kinderopvang. Check het hier: Diplomacheck. Nog geen kwalificerend diploma op zak? Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden!
  • Positief, geduldig en communicatief vaardig in het Nederlands.
  • Heel goed in Engels? We hebben ook internationale vestingen!
  • Minimaal 8 uur per week beschikbaar.
Check hier je diploma!

Nieuwsgierig geworden?

Je kunt reageren via de sollicitatiebutton. Dan drinken we binnenkort samen een kop koffie (of thee) om kennis te maken. Heb je nog vragen? Bel ons dan of stuur een berichtje via Whatsapp!

Meer informatie over deze functie? Neem contact op met:

Fiona

WhatsApp 06 28 48 66 75 WhatsApp

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Corporate Recruiter

Hunkemöller, Hilversum, Noord-Holland
1 dag geleden
Your JobWe believe that having the right attitude is essential if you want to be successful in our business and are constantly looking for people who relate to and live our values. Therefore we are searching for an experienced corporate recruiter who will be responsible for managing the whole recruitment process within our International Headquarters. You will be working closely...
Hunkemöller

Supervisor Bediening

Restaurant Company Europe (RCE), Hilversum, Noord-Holland
1 week geleden
Je BentEen ervaren horecamedewerker met leidinggevende skillsGastgericht, enthousiast en een teamspelerToe aan een volgende stap in je loopbaanJe krijgt:Een salaris tussen € 2.500,- en € 3.000,- exclusief fooiDirect een vast contract en op je werkdagen eet je gratis meeEen goede werk/ privébalans, bijvoorbeeld 4 dagen werken of bij 5 dagen om het weekend vrijVolop groeikansen binnen RCE, de grootste horeca-organisatie...
Restaurant Company Europe (RCE)

Digital Experience Manager

Adecco, Hilversum, Noord-Holland
3 weken geleden
Are you a sneakerhead? Have you developed a digital mastermind and are determined to provide the best experience possible? Then keep on reading, because the position as Digital Experience Manager might be the one for you! We are looking for someone who can start as soon as possible. The role is for 40 hours per week, with a 4 months...
Adecco