Lid Cliëntenraad BovenIJ

BovenIJ ziekenhuis


Datum: 1 week geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
BovenIJ ziekenhuis

Hier kom jij te werken

In het BovenIJ draait het om patiënten en cliënten. Hun belang en positie moet goed in beeld zijn en blijven. In het BovenIJ behartigt de Cliëntenraad, op basis van de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen, de gemeenschappelijke belangen van patiënten, familieleden, contactpersonen, mantelzorgers en bezoekers van het BovenIJ. De Cliëntenraad overlegt onder andere met de Raad van Bestuur en de Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf en adviseert gevraagd en ongevraagd.

Zo komt je functie eruit te zien

De Cliëntenraad bestaat uit zeven actieve leden die de positie van patiënten verder helpen versterken. De leden hebben diverse werkervaringen, interessegebieden en werken prettig met elkaar samen.? De Cliëntenraad vergadert gemiddeld eens in de drie weken tussen 17:00 en 18:00 uur en wordt hierbij ondersteund door een ambtelijk secretaris. Allerlei onderwerpen komen aan bod waarin wordt meegedacht en geadviseerd vanuit het perspectief van patiënten. Denk hierbij aan: de kwaliteit en digitalisering van de zorg, veiligheid, voeding en toegankelijkheid tot patiënteninformatie.

Naast deze overleggen vinden er regionale en landelijke overleggen plaats waar je naartoe kunt. Als lid van de Cliëntenraad ben je vrijwilliger en maak je het verschil voor patiënten van het BovenIJ in Amsterdam-Noord en omgeving.

Hierin herken jij jezelf

Als BovenIJ’er heb je plezier in het zichtbare verschil dat jij maakt voor onze patiënten en medewerkers. Je werkt graag in een team waar persoonlijke aandacht, een fijne werksfeer en korte communicatielijnen voorop staan. Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Kennis en ervaring met de zorg in het BovenIJ als bijvoorbeeld bezoeker, (oud)patiënt of familielid van een patiënt;
  • Goede sociale en communicatieve houding;?
  • Integer kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie;?
  • Je bent 16 tot 20 uur per maand beschikbaar;
  • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam, Landsmeer, Oostzaan, Waterland of Purmerend;
  • Potentiële leden mogen direct voorafgaand aan het lidmaatschap minimaal een termijn van twee jaar niet in dienst zijn geweest van het BovenIJ.

Wat wij jou bieden

  • De mogelijkheid om deel uit te maken van een enthousiast en actief team;
  • Inzicht krijgen in ontwikkelingen in de ziekenhuiszorg en het BovenIJ;?
  • De mogelijkheid om jouw opvattingen over de zorg in te brengen en het verschil te maken;?
  • Een bescheiden maandelijkse vergoeding.

Klaar om elkaar te ontmoeten?

Heb je nog vragen, behoefte aan meer informatie of ben je nieuwsgierig of de positie van lid van de Cliëntenraad bij je past? Mail dan naar [email protected]?

Wij komen graag in contact met iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel en zich wil inzetten voor het verder verbeteren van de zorg in BovenIJ.

Ben je direct enthousiast? Dan zien wij jouw sollicitatiebrief en CV graag vóór 15 mei 2024 tegemoet via [email protected].

Soort dienstverband: Parttime

Werklocatie: Fysiek

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Business Analyst ERP (Netherlands)

Barentz, Amsterdam, Noord-Holland
1 dag geleden
We are lookingTechnology Business Analyst ERPto join our team based inHoofddorp, Netherlands.About BarentzBarentz is a leading global life science and specialty performance ingredients distributor. The company sources branded specialty ingredients from leading manufacturers worldwide and its ingredient experts provide value-added technical support which includes pre-mixing, blending, ingredient formulation, and ingredient testing from its state-of-the-art, customized formulation centers and application laboratories...
Barentz

Data Advisor

ABN AMRO, Amsterdam, Noord-Holland
1 week geleden
Data Advisor At a glance Within Data Management & Architecture in the Data Analytics Grid solutions are implemented that enable accelerated data-driven decisions. As an Enterprise Data Advisor you translate the strategic vision to the functional implementation of the products and processes, with a strong focus on enabling the Data Users to make the corrected analyses in a governed, traceable...
ABN AMRO

Notarieel Secretaresse

ONTAPE, Amsterdam, Noord-Holland
€ 2.500 - € 3.500 per maand
2 weken geleden
Stel je voor: een dynamische werkplek op de bruisende Zuidas, waar onze werkgever een sterke reputatie heeft opgebouwd in de wereld van fiscale dienstverlening voor internationale bedrijven. Als notarieel secretarieel medewerker ondernemingsrecht ben jij de spil van ons team. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever uit Amsterdam zijn we op zoek naar een...
ONTAPE