Vrijwilliger voor tuinwerkzaamheden samen met jongeren

Brijder


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Brijder

Dit ga je doen

Jeugdkliniek Mistral (onderdeel van Brijder jeugd)neemt jongeren op in de leeftijd van 12 tot 23 jaar die problemen hebben met het gebruik van drugs, alcohol gamen en/of gokken en de gevolgen daarvan.

In Mistral worden jongeren in een veilige omgeving en onder medische begeleiding geholpen met het ontgiften en leren omgaan met de game en/of gok verslaving.

Bij deze kliniek is een tuin met een kleine hobby-kas en een kruidentuintje wat onderhoud nodig heeft. De planten in het pand hebben ook verzorging nodig. Dit kan een keer per week in overleg.

Dit ben jij

Je vind het leuk om samen met de jongeren de plantenkas te onderhouden en eventueel nieuwe planten te kweken of aan te vullen. Het kruidentuintje te onderhouden en uit te breiden samen met de jongeren en het plezier van het tuinieren met de jongeren te delen.

Je staat stevig in je schoenen, je hebt goede sociale vaardigheden en je vind het leuk om jongeren met deze problematiek te begeleiden.

Een verklaring omtrent gedrag is vereist

Wij bieden

Als vrijwilliger krijg je veel waardering zowel van cliënten als van personeel. Je bent verzekerd en ontvangt reiskostenvergoeding. Introductie, themadagen en trainingen behoren tot de mogelijkheden.

Ook wat de jaarlijkse attenties betreft zijn vrijwilligers en betaalde medewerkers gelijk gesteld.

Werken bij de Parnassia groep

Brijder: specialist in verslavingszorg | Brijder is gericht op persoonlijk herstel en is er voor iedereen met een verslavingsprobleem.

Intresse

Neem voor meer informatie contact op met Gwendolyn van der Ven, coördinator vrijwilligerswerk, tel 06-82966703

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

rechercheassistent - Team Verkeer

Politie, Den Haag, Zuid-Holland
€ 2.252 - € 3.400 per maand
1 week geleden
Ben jij klantvriendelijk, empathisch en een speurneus? Werk je graag in teamverband, kun jij nauwkeurig werken en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Spreekt de combinatie van opsporing en verkeer jou aan, dan zijn wij op zoek naar jou! Specificaties vacature Locatie(s): Den Haag Organisatieonderdeel: Eenheid Den Haag Vakgebied(en): Intake en Service Niveau: VMBO-KB / MBO 2 Wat ga je doen?...
Politie

SharePoint UX/UI Designer 2

Enterpryze Consulting Ltd., Den Haag, Zuid-Holland
2 weken geleden
SharePoint UX/UI Designer 2 Working Location: The Hague, Netherlands Security Clearance : NATO Secret Language: High proficiency level in English language EXPERIENCE AND EDUCATION: Essential Qualifications/Experience: · Mandatory experience (3 years minimum): ü Large IT organization, IT department in large organization or in a governmental institution ü Proven work experience as a UX/UI Designer or similar role ü Solid understanding...
Enterpryze Consulting Ltd.

Klachtbehandelaar klantenservice

ANWB, Den Haag, Zuid-Holland
€ 2.300 - € 3.282 per maand
2 weken geleden
Waar anders heb je in de klachtenservice zo’n impactvolle baan dan bij de grootste vereniging van Nederland? Als klachtbehandelaar in Den Haag (en deels vanuit huis) zorg je dat de klanten die je spreekt zich begrepen voelen. Je zet elke klacht om in een positieve ervaring. Ontwikkel jij je tot expert klachtbehandelaar? Jouw rol Als Klachtbehandelaar houd jij je met...
ANWB