Klachtbehandelaar klantenservice

ANWB


Datum: 3 weken geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Salaris: € 2.300 - € 3.282 per maand
Contract type: Voltijd
ANWB
Waar anders heb je in de klachtenservice zo’n impactvolle baan dan bij de grootste vereniging van Nederland? Als klachtbehandelaar in Den Haag (en deels vanuit huis) zorg je dat de klanten die je spreekt zich begrepen voelen. Je zet elke klacht om in een positieve ervaring. Ontwikkel jij je tot expert klachtbehandelaar?

Jouw rol

Als Klachtbehandelaar houd jij je met de volgende zaken bezig:

  • Jij bent er voor alle afdelingen van de ANWB. Van een klacht over lidmaatschapsvoorwaarden tot een melding over de Wegenwacht die schade heeft veroorzaakt aan een auto; de dossiers zijn divers!

  • Je krijgt de vrijheid om maatwerk te leveren en eerlijke oplossingen te vinden. Misschien een factuur schrappen uit coulance of een extra service aanbieden? Jij hebt de regie om erkenning te geven waar dat nodig is.

  • We streven ernaar om zoveel mogelijk klachten in één keer op te lossen. Is er grondiger onderzoek nodig? Dan ben jij de coördinator daarvan. Zo houd je de klant op de hoogte en documenteer je alles in het dossier.

  • Van het eerste contact met de klant tot de uiteindelijke oplossing, jij bent van a tot z verantwoordelijk voor je eigen dossiers. En hebt dus volledig de kans om een negatieve ervaring om te buigen naar een positieve!

Als klachtbehandelaar bij ANWB krijg je te maken met een breed scala aan uitdagingen. Je lost niet alleen verkeerde afschrijvingen op, maar staat ook klaar voor nieuwe leden die het niet eens zijn met verhoogde inschrijfgelden. Of het nu gaat om moeilijk bereikbare alarmcentrales, verlate slepers, lompe garagisten of ontbrekende vervangende auto's; jij bent de sleutel tot het oplossen van deze uitdagingen en het bieden van een uitstekende service aan onze leden.


Ons aanbod

Bruto maandsalaris tussen €2.185,- en €3.282,- (o.b.v. 38 uur, schaal 8) en een eindejaarsuitkering van 5,58% Prima pensioenregeling Korting op verschillende ANWB-producten en -diensten Volop trainings-, opleidings-, en ontwikkelingsmogelijkheden bij onze ANWB Academie Goede voorzieningen om thuis te werken en een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag (onbelast) – de ANWB is voorstander van het hybride werken 25 verlofdagen en 13 adv-dagen per jaar op basis van 40-urige werkweek. Ook kun je sparen voor extra verlof

Ons team

Dankzij het het persoonlijke 1-op-1 inwerktraject, voel jij je snel thuis in je rol. En of je nu wilt sparren over een dossier of gezellig samen wilt lunchen, met 18 fijne collega’s in je team zit dat wel goed. Werk je een dag vanuit huis? Ook dan heb je regelmatig contact. Onder andere met je teamleider, die voor je klaarstaat als je een vraag hebt.

Wil je in de toekomst doorgroeien? Dat kan! Pak bijvoorbeeld als medior klachtbehandelaar ook complexe en buitenlandse cases op. Of ontwikkel je tot senior en geef leiding aan collega’s. Het leuke aan een grote organisatie als de ANWB? De eindeloze ontwikkelmogelijkheden!

Ontmoet je collega's

“Hier ga ik steeds nieuwe uitdagingen aan en blijf ik leren” Nathalie

“Ik kom elke dag met nieuwe verhalen thuis” Fred

Als achtergrond neem jij mee

Als Klachtbehandelaar handel je zelfverzekerd en kalm onder druk. Met jouw empathische houding en communicatie naar klanten en collega’s werk en denk jij oplossingsgericht. Jouw vermogen om zelfstandig en effectief te werken, samen met een positieve, klantgerichte instelling, maken jou de perfecte aanvulling voor ons team.

Daarnaast vragen we het volgende van je:

  • Inlevend vermogen en een oplossingsgerichte houding;

  • Goede communicatieve vaardigheden; zowel mondeling als schriftelijk;

  • De kracht om ook in uitdagende gesprekken standvastig te blijven.

#LI-RV1

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Vrijwillig(st)er Telefoniste Amivedi, Den Haag

Stichting Amivedi, Den Haag, Zuid-Holland
1 week geleden
Voor ons landelijk 0900-telefoonnummer zoeken wij vrijwilligers die het publiek doorverwijzen naar het juiste Amivedi-meldpunt en vragen kunnen beantwoorden over Amivedi. Dit gebeurt vanuit huis.Functie-eisenHet beantwoorden van het 0900-telefooonnummer is het eenvoudigste te doen in diensten van 3 x 4 uur, zodat iedere dag is gedekt van 09.00 uur tot 21.00 uur. Hierdoor zijn er dus iedere dag, maandag tot...
Stichting Amivedi

Stagemedewerker Traffic

ANWB, Den Haag, Zuid-Holland
€ 250 - € 500 per dag
3 weken geleden
Heb jij affiniteit met reizen en wil jij graag jouw kwaliteiten laten uitblinken binnen de toeristische branche, dan ben je bij ANWB Reizen aan het juiste adres! Als stagiaire van de afdeling Traffic zorg jij ervoor dat onze groepsrondreizen boekbaar zijn, boek je stoelen in zorg je ervoor dat de juiste vluchtgegevens zichtbaar zijn voor de klant. Jouw rol Het...
ANWB

Promovendus-beleidsmedewerker

NWO, Den Haag, Zuid-Holland
€ 3.241 - € 5.141 per maand
3 weken geleden
Heb je een dienstverband als promovendus bij een van de universiteiten en wil je ervaring opdoen in onderzoeksfinanciering en wetenschapsbeleid? Dan is NWO op zoek naar jou! Binnen het NWO-domein SGW (Sociale en Geesteswetenschappen) is het aantal ingediende onderzoeksaanvragen de laatste jaren fors toegenomen. Dat legt grote druk op het hele wetenschapssysteem. Wetenschappers steken veel tijd en energie in het...
NWO