Administratief Medewerker Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving

BlueTrail


Datum: 1 week geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Contract type: Voltijd
BlueTrail

We zijn met steeds meer mensen in ons kleine land. Zo voeren we de druk op het milieu, onze omgeving en elkaar steeds verder op. Een goede omgevingsdienst is daarom onmisbaar voor elke gemeente. Wij zijn een proactieve, klantgerichte kennisorganisatie met een breed aanbod aan producten en diensten. Met elkaar zorgen we voor een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving.

Wie zijn we en wat doen we?
De Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU) ondersteunt 15 gemeenten bij de uitvoering van hun milieu- en omgevingstaken. Welke taken dat allemaal zijn, kun je hier zien. We doen ons werk met bijna 300 collega’s (vast en inhuur). Wil je meer weten over de ODRU? Bekijk ons jaarverslag van 2022 in een vogelvlucht.

Afdelingsinformatie
De afdeling Expertise en Advies bestaat uit drie clusters. Naast het Cluster juridische zaken, wordt vanuit het Cluster Bodem en Archeologie en het Cluster Geluid, Luchtkwaliteit, Externe Veiligheid, Asbest en Ecologie bijgedragen aan een grote verscheidenheid aan producten, diensten en projecten.

Wat ga je doen?
De werkzaamheden bestaan uit administratieve taken zoals het administratief afhandelen van meldingen en informatieplichten (bijvoorbeeld grondverzet) en het aanmaken van omgevingsdossiers in het VTHzaaksysteem. Je registreert binnengekomen documenten en koppelt deze aan nieuwe of bestaande zaken. Daarnaast voer je ook ander administratieve zaken uit binnen de afdeling Expertise & Advies. Zo handel je verzoeken om ontheffing voor het vervoer van gevaarlijke stoffen af. Daarnaast zal het in samenwerking met de adviseurs het sluiten van nog openstaande zaken in het zaaksysteem deel uitmaken van de functie. Ook kan algemene ondersteuning van adviseurs, specialisten, clustercoördinatoren en het afdelingshoofd onderdeel zijn van jouw werk. Vanwege de diversiteit aan disciplines waarbinnen je ondersteuning levert is het een uitdagende functie waarin je veel kunt leren zowel op inhoud als procesmatig.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen voor deze opdracht


  • Je beschikt over een relevante opleiding op HBO niveau.
  • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring.
  • Je bent in staat om de werkzaamheden op kantoor van de ODRU uit te voeren.
Wensen voor deze opdracht
  • Je hebt ervaring met administratieve VTH-processen bij de overheid.
  • Je hebt ervaring met het werken in een VTH-zaaksysteem.
  • Je hebt kennis en ervaring met inhoudelijke milieu thema’s zoals bodem.
Competenties
  • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als op papier;
  • Je werkt zorgvuldig;
  • Je bent dienstverlenend;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat krijg je er voor terug?

Referentienummer: 2024-02680
Omgeving: Utrecht
Startdatum: 1 mei 2024
Einddatum: 31 oktober 2024
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 32
Intakegesprek: In week 18 en 19
Sluitingsdatum: Vrijdag 26 april om 10.00 uur

En? Ben je enthousiast?

Stuur ons je CV met een korte opdracht gerelateerde motivatie.

Ons proces
Wij geloven in intensief persoonlijk contact en streven naar een nauwe samenwerking waarin wij met kennis van de opdrachtgever zorgen voor de beste match. Wij behandelen binnen 24 uur je reactie en nemen vervolgens contact op om dit samen te bespreken. Bij een match worden de eisen en wensen van de opdracht smart uitgeschreven en adviseren we over de inhoud van je CV. Wij staan voor een heldere en transparante communicatie en trachten jou als professional volledig te ontzorgen tijdens het volledige proces.

Follow the BlueTrail - Always on track to the perfect match


Opdrachtspecificaties

Vacature id: 2024-02680
Omgeving: Utrecht
Branche:
Startdatum: 01/05/2024
Einddatum: 31/10/2024
Optie op verlenging: Ja
Uren per week: 32
Intakegesprek: 30/04/2024
Sluitingsdatum: 26/04/2024

Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Manager Product (Head of Product)

ZorgDomein, Utrecht, Utrecht
2 weken geleden
De zorg staat aan de vooravond van een transformatie: de toenemende druk op de sector vraagt om een andere aanpak en innovatieve productoplossingen om dit mogelijk te maken. Ook binnen ZorgDomein maken we een soortgelijke verandering mee: zowel qua het bedenken van deze productoplossingen als de manier waarop we deze realiseren. Geïnspireerd op het gedachtegoed van Marty Cagan veranderen wij...
ZorgDomein

Customer Support (German) – (32-40)

Walters People, Utrecht, Utrecht
€ 2.670 - € 2.780 per maand
2 weken geleden
Would you like to be part of a company specializing in providing comprehensive solutions for efficient container management? The company distinguishes itself through an innovative approach and the quality of its services. It offers a wide range of solutions, ranging from design and manufacturing to logistics management and container maintenance. Job Description As a Customer Support Specialist with knowledge of...
Walters People

Leerkrachten voor 1, 2 of 4 dagen in diverse klassen

Vrije School Utrecht locatie Hieronymusplantsoen, Utrecht, Utrecht
2 weken geleden
Vrije School Utrecht zoekt inspirerende leerkrachten (voor 1, 2 of 4 dagen in diverse klassen). Ben jij klaar om jouw passie voor onderwijs tot bloei te laten komen in een unieke school? De Vrije School Utrecht zoekt creatieve en bevlogen leerkrachten die onze leerlingen inspireren en ondersteunen in hun groei en ontwikkeling. Wie zijn wij? In de drie scholen van...
Vrije School Utrecht locatie Hieronymusplantsoen