Leerkrachten voor 1, 2 of 4 dagen in diverse klassen

Vrije School Utrecht locatie Hieronymusplantsoen


Datum: 3 weken geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Contract type: Voltijd
Vrije School Utrecht locatie Hieronymusplantsoen

Vrije School Utrecht zoekt inspirerende leerkrachten (voor 1, 2 of 4 dagen in diverse klassen). Ben jij klaar om jouw passie voor onderwijs tot bloei te laten komen in een unieke school? De Vrije School Utrecht zoekt creatieve en bevlogen leerkrachten die onze leerlingen inspireren en ondersteunen in hun groei en ontwikkeling.

Wie zijn wij?
In de drie scholen van de Vrije School Utrecht werken we coöperatief samen om het beste vrijeschoolonderwijs te geven. We vinden kwaliteit, autonomie en werkplezier heel belangrijk. Er is veel expertise in huis, hebben je op meerdere vlakken iets te bieden en we zetten ons samen met hart en ziel in voor elk kind! Naast de basisvaardigheden hebben we veel aandacht voor kunstzinnig onderwijs, creativiteit en sociale vaardigheden. Onze school biedt een fijne en stimulerende omgeving waarin leerlingen, maar ook leerkrachten, zichzelf kunnen ontdekken en ontplooien.

Wat ga je doen?
Als startende of als ervaren leerkracht krijg je bij de Vrije School Utrecht de kans om jouw ideeën over onderwijs vorm te geven in een dynamische omgeving. Je begeleidt en inspireert kinderen, waarbij je gebruik maakt van creatieve bronnen en aandacht hebt voor de behoeften van de groep.

Wie zoeken wij?
We zoeken een enthousiaste en flexibele leerkracht met affiniteit voor het vrijeschoolonderwijs. Je hebt oog voor de unieke talenten van iedere leerling en weet hen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Je bent creatief, geduldig en hebt een open en betrokken houding naar zowel leerlingen als collega's. Bij voorkeur heb je een opleiding aan de Vrijeschool Pabo of een minor vrijeschoolonderwijs gedaan.

Wat bieden wij?


  • Een inspirerende werkomgeving waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
  • Een hecht en betrokken team van collega's die zich samen inzetten voor goed onderwijs.
  • Mogelijkheden voor bijscholing en training om jezelf verder te ontwikkelen als leerkracht.
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ontdek de magie van het vrijeschoolonderwijs bij Vrije School Utrecht! Bekijk ook onze site.

Contactinformatie

Solliciteren? Ben jij klaar om deel uit te maken van één van onze gepassioneerde teams en bij te dragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen? Stuur dan je cv en motivatiebrief vóór 25 april naar Jörgen Joosten (schoolleider), [email protected]. Voor informatie kun je bellen met Vrije School Leidsche Rijn: 030-7370905. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Directiesecretaresse (interim)

Search & Co Groep, Utrecht, Utrecht
2 weken geleden
Voor de provincie Utrecht zoekt PAsearch een directiesecretaresse (interim) voor minimaal 6 maanden en 24-32 uur per week. Uurtarief in overleg. Je primaire verantwoordelijkheid is het bieden van excellente secretariële ondersteuning samen met de directiesecretaresse aan de algemeen directeur/provinciesecretaris. Samen ontzorgt je de directeur. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het verwerken van de dagelijkse post/mail/telefoon en het maken van complexe...
Search & Co Groep

Operations Manager Offshore Wind

Oceanwide Netherlands BV, Utrecht, Utrecht
€ 4.000 - € 5.500 per maand
3 weken geleden
Het bedrijf, levert inspectie- en onderhoudsdiensten voor windparken op zee en op land, waarmee het een belangrijke bijdrage levert aan duurzaamheid en een stabiele energievoorziening. Het bedrijf waardeert zowel technische expertise als de bijdrage van het personeel. Om verdere groei mogelijk te maken, zoekt het bedrijf momenteel een operations manager offshore. Deze manager zal verantwoordelijk zijn voor het succesvol laten...
Oceanwide Netherlands BV

Teamleider Klantcontact

Mediq Apotheken, Utrecht, Utrecht
4 weken geleden
Utrecht Vast, Parttime, Fulltime Klantcontact Hbo, Mbo 5 - 10 jaar, > 10 jaar, 2 - 5 jaar Wat ga je doen? Als teamleider klantcontact geef je leiding aan een dynamisch team van ongeveer 15 KCC professionals. Je bent een coachende leidinggevende die passie en expertise inzet om de vaardigheden, kennis en prestaties van het team te verbeteren. Als teamleider...
Mediq Apotheken