Ergotherapeut ouderenzorg -tijdelijk

Van Neynsel


Datum: 2 weken geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Van Neynsel

Hier zorg jij voor

Als ergotherapeut help jij ouderen hun zelfstandigheid te behouden en zo goed mogelijk te leren omgaan met beperkingen. Dat is natuurlijk van groot belang voor de kwaliteit van leven. Je doet dit zowel binnen de muren van een locatie van Van Neynsel maar vooral ook in de wijk.

Juist in die eerstelijnsbehandelingen valt veel winst te behalen voor cliënten. Samen bekijk je welke doelen de cliënt heeft en hoe deze bereikt kunnen worden. Dat kan zijn door training, inzet van hulpmiddelen of aanpassingen. Je geeft advies aan cliënt, mantelzorgers en verzorging en overleg je met andere disciplines.

Naast de vrijheid die je hebt om je eigen werkzaamheden te organiseren, ondersteunt het secretariaat bij het inplannen van de eerstelijnsbehandelingen. Hierdoor kun jij je als behandelaar focussen op het geven van de beste behandeling. En precies dát geeft jou als professional veel werkplezier.

Hier werk jij

De vakgroep ergotherapie van Van Neynsel is naar eigen zeggen de leukste vakgroep van het Kennis- en Behandelcentrum. De 7 ergotherapeuten werken ieder vanuit een vaste locatie en zien elkaar minimaal eens per maand tijdens een overleg. Daarnaast plannen de ergotherapeuten wel eens een borrel of een etentje, waarbij er wat afgelachen wordt. Dankzij deze goede sfeer, is het geen probleem wanneer je eens van mening verschilt of elkaar moet ondersteunen.

“Waar krijg jíj energie van?” is een regelmatig gestelde vraag in het team. Want als je werkt met een doelgroep die bij je past en je jezelf bezighoudt met dingen die je interesseren, functioneer jij op je best. En daarmee kun jij maximaal meerwaarde toevoegen aan de levens van je cliënten.

Dit ben jij

Jij hebt een hbo-diploma ergotherapie en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister. Verder:

  • heb je affiniteit met ouderenzorg en is ervaring in de eerstelijn een pré;
  • stel je zelfstandig ergotherapeutische behandelplannen op en voer je deze uit;
  • stel je prioriteiten en neem je initiatief. Creativiteit en vindingrijkheid zijn daarbij van belang, net als flexibiliteit;
  • kun je je goed mondeling en schriftelijk uitdrukken, wat van belang is bij het geven van instructies aan de cliënten, zorgmedewerkers en bij de verslaglegging en administratie;
  • heb je een rijbewijs en kun je bij voorkeur beschikken over een auto.

Ook kun je ons een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigen. Natuurlijk vergoeden wij deze kosten.

Dit bieden wij

Een tijdelijke positie ter vervanging voor een periode van 6 maanden in verband met zwangerschapsverlof. Daarnaast krijg je:

  • Een werkomgeving waarin jij gezien wordt. Waar jij jezelf mag zijn en geluisterd wordt naar jouw behoeften.
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% in november (13e maand) en 8% vakantiegeld in mei;
  • veel invloed op jouw rooster zodat jouw werk bij je leven past;
  • belastingvoordelen bij de aanschaf van bijvoorbeeld een telefoon, fiets of een weekendje weg;
  • toegang tot de Van Neynsel Academie voor interne opleidingen en trainingen.

Je arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao-VVT, inschaling in functiegroep 55. Goed om te weten: in de cao staat een loonsverhoging gepland van 2,5% voor oktober 2024.

Werk je al bij Van Neynsel? Dan behoud je je vaste- of tijdelijke contract en verander je alleen van werkplek.

Is dit jouw nieuwe uitdaging?

Solliciteer dan direct. De sluitingsdatum van deze vacature is zondag 28 april 2024.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met:

Zorg zit bij Van Neynsel in het DNA

De naam Van Neynsel is onlosmakelijk verbonden aan de ouderenzorg in Den Bosch. Hendrik van Neynsel opende er in 1345 een gasthuis voor arme vrouwen. Bijna 700 jaar later is Van Neynsel een bloeiende zorgorganisatie. Wij bieden ouderenzorg op onze 6 woonzorglocaties in Den Bosch en Vught, in de wijk bij mensen thuis en in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Daar hebben we eigen afdelingen voor geriatrische revalidatie en tijdelijk verblijf.

De Sociale Benadering

Als zorgpionier was Van Neynsel één van de eerste zorgorganisaties die de Sociale Benadering toepaste in een woonzorglocatie. Dat betekent dat we de mens centraal stellen, niet de ziekte of beperking. Ouder worden komt nu eenmaal met gebreken, maar er kan nog heel veel wél. Door hierop te focussen kunnen ouderen zoveel mogelijk van hun vertrouwde leven behouden. Ook wanneer ze bij één van onze locaties komen wonen.

Een baan met toekomst
Werken bij Van Neynsel betekent het lef hebben om samen met ons te bouwen aan de toekomst van de ouderenzorg. Waar sommige dingen nog niet helemaal zijn uitgewerkt. En waar jouw eigen oordeel en initiatief enorm belangrijk zijn.

Het betekent ook werken bij een organisatie die groot genoeg is om impact te hebben, maar klein genoeg om jou te blijven zien. We zien wie je bent en wat je kunt. Of je nu wel of geen zorgdiploma hebt, wij geloven dat jij enorm waardevol bent voor de ouderen in Den Bosch en Vught.

Kom langs voor een kennismaking. We gaan graag met jou in gesprek om zo te ontdekken in welke rol en op welke locatie jij het beste tot je recht komt.

Wanneer zien we jóu bij Van Neynsel?

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

HR Operations

iO, Den Bosch, Noord-Brabant
2 weken geleden
Werk je graag in een dynamische omgeving en zorg jij ervoor dat onze HR-administratie tot in de puntjes geregeld is? Dan zoeken we jou als nieuwste HR Operations collega voor onze campus in Den Bosch! Het iO HR-team bestaat op dit moment uit een team dat gezamenlijk de integrale HR-dienstverlening vertegenwoordigt op onze vijf campussen in Nederland. Je bent verantwoordelijk...
iO

Assistant Projectmanagement

EIFFEL, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 2.800 - € 4.000 per maand
2 weken geleden
Een carrière binnen de banken, verzekeraars of pensioenuitvoerders? Bij EIFFEL krijgt jouw talent een kans! Vanaf dag 1 ga je aan de slag met verschillende interessante vraagstukken. DIT GA JE DOEN Als Assistant Projectmanagement binnen financiele instellingen (grootbanken, verzekeraars en pensioenfondsen) assisteer je bij het aansturen op de doelen van het project. Om dit te realiseren, is het van belang...
EIFFEL

Chauffeur Brooddistributie

Logistic Force, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 15,08 - € 18,35 per uur
3 weken geleden
Wie zorgt ervoor dat de schappen gevuld blijven? Het moge duidelijk zijn dat we niet zonder een broodchauffeur kunnen! Op dit moment zijn we op zoek naar een chauffeur die graag vroeg begint als chauffeur brood. Iets voor jou? Lees dan snel verder! WAT GA JE DOEN? Onze opdrachtgever is een klein en gezellig familiebedrijf met korte lijntjes. In deze...
Logistic Force