HR Operations

iO


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
iO

Werk je graag in een dynamische omgeving en zorg jij ervoor dat onze HR-administratie tot in de puntjes geregeld is? Dan zoeken we jou als nieuwste HR Operations collega voor onze campus in Den Bosch!

Het iO HR-team bestaat op dit moment uit een team dat gezamenlijk de integrale HR-dienstverlening vertegenwoordigt op onze vijf campussen in Nederland.

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en faciliteren van alle HR gerelateerde zaken binnen de Campus Den Bosch en daarnaast zal je zo nu en dan ook campus overstijgende werkzaamheden / projecten oppakken binnen het iO HR-team.

Je komt te werken in een fijn HR-team en je hebt nauw contact met HR-collega’s van de andere campussen in Nederland.

Als HR Operations is geen dag hetzelfde en heb je een uitgebreid takenpakket:

  • Je houdt je dagelijks bezig met de verwerking, controle en bewaking van alle administratieve processen. Denk hierbij aan zaken rondom in-, door- en uitstroom, zaken rondom verzuim en verlof aanvragen.
  • Je bent, samen met een Payroll collega, verantwoordelijk voor het periodiek verzorgen van de verloning conform de arbeidsvoorwaarden en wet- en regelgeving. Jij levert de mutaties aan en bent hier zeer secuur in.
  • Jij bent als HR Operations het aanspreekpunt voor alle collega’s jouw campus zowel via telefoon, e-mail als digitaal via onze HR tools. Afhankelijk van de complexiteit van de vraagstukken beantwoord je deze zelfstandig of ga je in overleg met de HR Business Partner.
  • Ook weet je data te analyseren uit rapportages, analyses en overzichten en deze te vertalen naar mogelijke acties of interventies.
  • Je hebt oog voor processen en doorziet snel hoe zaken slimmer kunnen. Daarbij vind je het leuk om hierover na te denken en neemt hierin initiatief.

Heb je behoefte aan extra vaardigheden? Dan steunen we je ook in je ontwikkeling. Niet alleen binnen je vakgebied, maar ook op persoonlijk vlak helpen we je je kennis te verdiepen, te delen en te verbreden. Je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelpad en kiest waar je in wil groeien. Wij stimuleren je daarin en geven je waar mogelijk richting en ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan soft-skills trainingen, expert groups, lunch & learn sessies en certificaten, of inspirerende events.

Wat je meebrengt als HR Operations

  • Je hebt een aantal jaren ervaring in een soortgelijke HR-functie(s);
  • Je bent een HR-professional in hart en nieren;
  • Je bent op de hoogte van de belangrijke trends, ontwikkelingen en wetgeving in het HR-vak;
  • Je wilt meebouwen aan onze dynamische organisatie en gedreven om daarbij innovatief mee te denken;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring of affiniteit met Payroll;
  • Je bent behendig in werken met geautomatiseerde systemen;
  • Je bent communicatief vaardig in zowel het Nederlands als Engels;
  • Je weet in een veranderende werkomgeving de juiste prioriteiten te stellen, bent alert en gaat zorgvuldig te werk.

Over iO

iO is een end-to-end agency met experts in alle domeinen rond marketing, creatie, strategie en technologie. Iedere denkbare expertise in het creatieve en digitale domein is vertegenwoordigd om zo elke mogelijke vraag van onze klanten te kunnen beantwoorden. Dit doen we in lokale, hechte teams op campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije. En dat voor de grootste merken in de Benelux én Europa.

Als werkgever zijn we ook end-to-end betrokken bij je carrière. We geven je de regie om jezelf te blijven ontwikkelen, in je vak en daarbuiten. Zo maak jij professioneel stappen.

Kortom: wij ontzorgen, jij schittert. Een win-win situatie, als je het ons vraagt.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Reachtruckchauffeur

Westerduin, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 14,6 per uur
2 weken geleden
Wil jij graag aan de slag als reachtruckchauffeur? Wordt dan reachtruckchauffeur in Den Bosch! Je verzamelt de orders met je eigen reachtruck en houdt je bezig met inpakken, sorteren en verzenden. Je sorteert de binnenkomende orders, verzamelt deze en pakt deze in voor verzending. Je werkt in een georganiseerd magazijn met fijne collega’s in een tweeploegensysteem. Jouw nieuwe werkplek Dit...
Westerduin

Ergotherapeut ouderenzorg -tijdelijk

Van Neynsel, Den Bosch, Noord-Brabant
2 weken geleden
Hier zorg jij voor Als ergotherapeut help jij ouderen hun zelfstandigheid te behouden en zo goed mogelijk te leren omgaan met beperkingen. Dat is natuurlijk van groot belang voor de kwaliteit van leven. Je doet dit zowel binnen de muren van een locatie van Van Neynsel maar vooral ook in de wijk. Juist in die eerstelijnsbehandelingen valt veel winst te...
Van Neynsel

Afstudeerstage Innovatie en Ontwikkeling

Enexis, Den Bosch, Noord-Brabant
2 weken geleden
Verrijk je afstudeerervaring met het Enexis Graduate Program! Tijdens het programma neem je deel aan boeiende oriëntatiesessies en leer je alles over de wereld van de energietransitie. Dat doe je niet alleen maar samen met je mede afstudeerders in een community. Naast uitstekende inhoudelijke begeleiding van ervaren professionals moedigen we je ook aan om breder binnen Enexis te kijken waar...
Enexis