Assistant Projectmanagement

EIFFEL


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Salaris: € 2.800 - € 4.000 per maand
Contract type: Voltijd
EIFFEL

Een carrière binnen de banken, verzekeraars of pensioenuitvoerders? Bij EIFFEL krijgt jouw talent een kans! Vanaf dag 1 ga je aan de slag met verschillende interessante vraagstukken.

DIT GA JE DOEN

Als Assistant Projectmanagement binnen financiele instellingen (grootbanken, verzekeraars en pensioenfondsen) assisteer je bij het aansturen op de doelen van het project. Om dit te realiseren, is het van belang dat je risico’s weet in te schatten, prioriteiten weet te stellen waardoor de nodige deadlines worden behaald. Als geen ander weet je ook dat een project alleen succesvol voltooid kan worden als de juiste mensen op de juiste plek zitten. Hierbij is het essentieel van belang dat continu de projectdriehoek “tijd-geld-kwaliteit” gewaarborgd wordt.
Om ervoor te zorgen dat deze projectdriehoek gewaarborgd wordt, ben je dus vanaf het begin betrokken en zorg jij ervoor dat deze driehoek continu met elkaar in verbinding blijft. Jij zorgt ervoor dat de huidige situatie in kaart wordt gebracht, zodat je inzichtelijk hebt wat er voor nodig is om werkzaamheden efficiënter en effectiever in te richten. Vanzelfsprekend is het ook aan jou om deze veranderingen te implementeren, zodat het succesvol wordt.

DIT BEN JIJ

Ontwikkelen en ervaringen opdoen bij verschillende bedrijven, waarbij je jouw bijdrage kan gaan leveren, is waar je energie van krijgt. Nieuwe omgevingen maak je snel eigen, zodat je samen met de Projectmanager de diepte in kan duiken.
In praktijk betekent dat jouw eerste opdracht kan plaatsvinden bij een grootbank of een verzekeraar waar je impact gaat maken bij procesoptimalisatie. Vervolgens kan jouw tweede opdracht bij een pensioenfonds zijn, waarbij je zelfstandig ondersteuning biedt en betrokken bent bij zowel de operatie als bij de klant.
Jouw nieuwsgierigheid en mensgerichte karakter zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en je legt makkelijk contact, zowel in- als extern. Met jouw proactieve houding leid jij het project in goede banen en is het hierbij van belang dat je continu kritisch bent en (zelf)reflectie hebt; wat gaat goed en waar is nog winst te behalen?
Om succesvol te zijn als Assistant Projectmanagement, beschik je minimaal over een afgeronde HBO-studie met gewenste studierichting: Bedrijfskunde, Strategic Management of een vergelijkbare opleiding. Daarnaast heb je ook minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de financiële sector. Met als kers op de taart zou het fijn zijn als je in het bezit bent van een opleiding Lean Yellow, Green of Black Belt en/of Professional Scrum Master.

DIT KRIJG JE VAN ONS

Het gaat om jouw ontwikkeling, dus jij bent in regie. Zowel op inhoudelijk als op persoonlijk vlak. Wij zullen jou daarin volledig faciliteren en adviseren om jouw ambities te bereiken.
Vanzelfsprekend geldt het gezegde ook hier; voor wat hoort wat en dat vertaalt zich als volgt.

  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.800,- en € 4.000,- (afhankelijk van jouw kennis en ervaring)
  • Een premievrij pensioen (fijn dat het nu al goed geregeld is)
  • Een onkostenvergoeding va € 60,- netto per maand (mooi meegenomen, toch?)
  • Een elektrische leaseauto en een NS-businesscard (milieubewust goed op weg)
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen (genieten en weer opladen)
  • Een zakelijke smartphone (ook voor privégebruik)
  • Een groot aanbod aan trainingen en opleidingen (ons motto: voorblijven. niet bijblijven)
  • Een collectiviteitskorting op zorgverzekering (ook hierin dragen wij graag een steentje bij)


Samen het avontuur aangaan?


Benieuwd hoe jouw persoonlijke ontwikkelingsreis eruit kan gaan zien? Laten we hierover met elkaar het gesprek aangaan. Reageer en tot snel!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Magazijn medewerker

Logistic Force, Den Bosch, Noord-Brabant
1 week geleden
Start direct in Den Bosch als Magazijn medewerker in dagdiensten. Hier werk je nooit tot later dan 16 uur en heb je de weekenden vrij! Ben jij benieuwd? Lees dan verder! WAT GA JE DOEN? Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker voor de retourafdeling. Hier ga je samen met je 2 collega's aan de slag met het verwerken van...
Logistic Force

Assistent Vestigingsmanager Automotive

Euromaster, Den Bosch, Noord-Brabant
3 weken geleden
We zoeken een Assistent Vestigingsmanager voor onze vestiging in Den Bosch. Of eigenlijk: een Master. Wat het verschil is? Dat zit in je mentaliteit, motivatie en energie om zaken voor elkaar te krijgen en nog heel veel beter te worden dan je nu al bent. Veel ervaring vinden wij dus belangrijk, maar is geen vereiste om te kunnen starten. Als...
Euromaster

Projectmanager Vastgoedontwikkeling

Nivel, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 3.750 - € 6.800 per maand
4 weken geleden
Jij pakt het voortouw in het verbinden van betrokken partijen in het complete ontwikkel traject! Je bent niet alleen betrokken bij de projectontwikkeling vanaf de initiatieffase, maar je bent ook betrokken bij het uitwerken van het ontwerp tot aan de oplevering en nazorg van de bouw. Uiteraard start jij met een haalbaar plan - dit moet uiteraard passen binnen de...
Nivel