Projectmanager Vastgoedontwikkeling

Nivel


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Salaris: € 3.750 - € 6.800 per maand
Contract type: Voltijd
Nivel

Jij pakt het voortouw in het verbinden van betrokken partijen in het complete ontwikkel traject! Je bent niet alleen betrokken bij de projectontwikkeling vanaf de initiatieffase, maar je bent ook betrokken bij het uitwerken van het ontwerp tot aan de oplevering en nazorg van de bouw.

Uiteraard start jij met een haalbaar plan - dit moet uiteraard passen binnen de doelstellingen van de opdrachtgever maar jij levert de onderbouwing voor de investeringen en organiseert draagvlak bij de belanghebbenden en gemeenten! Jij zorgt dat het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning tijdig worden afgegeven en je selecteert samen de geschikte aannemers in een aanbesteding die jij begeleidt.

Ben je dan uit beeld als de bouw start? Nee, niets daar van! Jij blijft het project monitoren, je bewaakt de planning en stuur je de partijen aan.

Na oplevering draag je zorg voor de overdracht naar de beheersorganisatie, daarna zit het project er voor jou wel op.

Functie-eisen
Om al dit moois voor onze opdrachtgever te mogen verrichten vragen we een aantal skills. Je hebt inmiddels zo'n 4 jaar relevante werkervaring in de ontwikkeling of het bouwen van gelijksoortige projecten. Trends en ontwikkelingen in huisvesting volg je vrijwel op de voet! en de bijbehorende normen, eisen en wet en regelgeving verwerk jij moeiteloos in technische specificaties.

Pro-activiteit willen we hier graag benoemen maar dat lijkt echt overbodig! jij gaat op pad voor de juiste antwoorden. Jij bent net als de rest van ons team enorm enthousiast over ons werk! je bent een ondernemer in hart en nieren, wil graag doorpakken en bent daarin betrokken en een ware verbinder.

Arbeidsvoorwaarden
Alsof een rol binnen het grandioze team van deze opdrachtgever al niet genoeg is krijg je ook een schitterende financiële beloning! goede koffie, een gezellige lunch, veel vrijheid in je werk en een parel aan opdrachtgevers uit de publieke en private sector. Daarnaast mag jij jezelf verder ontwikkelen in je beroepenveld en aan de Pooltafel.

Contactinformatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met:

Kees van Helvoort
Telefoon: 0657611050
E-mail: kees[at]nivelgroep.nl

Over Nivel
Waar gebieds- en planontwikkeling een enorme kluif kan zijn, een puzzel van wet en regelgeving gecombineerd met een enorme lijst van wensen en verwachtingen van de stakeholders. Daar is deze opdrachtgever juist de vis die tegen de stroom in zwemt! Zien van kansen in plaats van problemen, uitdagingen in plaats van restricties en bij iedere horde de mogelijkheid om jezelf verder te onderscheiden van de rest.

-

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Allround Horecamedewerker

COFFEELAB, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 13,39 per uur
5 uur geleden
COFFEELAB, Den Bosch DIT GA JE DOEN Ben jij klaar om succes te branden? Voor onze COFFEELAB locatie in Den Bosch zijn we opzoek naar een Allround Horecamedewerker die weet van aanpakken! About the job Als Allround Horecamedewerker zet je net die extra stap voor de gasten. Je helpt hen vanaf het moment dat zij COFFEELAB binnenkomen en zorgt evoor...
COFFEELAB

Strategisch Beleidsadviseur/Programmamanager

Jeroen Bosch Ziekenhuis, Den Bosch, Noord-Brabant
1 dag geleden
32-36 uur ‘s-Hertogenbosch RVE Bureau Bestuursondersteuning / strategie & innovatie Lijkt het jou interessant om mee te denken over de organisatieontwikkeling in het JBZ en krijg jij energie van complexe strategische vraagstukken? Ben je daarbij ook nog analytisch sterk en heb je een pragmatische en hands on mentaliteit? Lees dan snel verder! Waar ga je werken? De afdeling Bureau bestuursondersteuning...
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Participatiebaan Cateringmedewerker Rijkswaterstaat Noord-Brabant

Albron, Den Bosch, Noord-Brabant
1 week geleden
De functie Als Cateringmedewerker bij Rijkswaterstaat Rijkswaterstaat Noord-Brabant krijg je de kans om te werken met een buddy die je begeleidt en ondersteunt op de werkvloer. Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze gasten zich welkom voelen en kunnen genieten van de heerlijke gerechten en drankjes die wij aanbieden. Bovendien wordt er een duidelijke structuur aangebracht in je...
Albron