Stagiaire psychologie (18+), Youz regio Twente

Parnassia


Datum: 2 weken geleden
Stad: Enschede, Overijssel
Contract type: Voltijd
Parnassia

Deze vacature is opengesteld om te reageren voor stageplaatsen die starten rond september 2024.

Dit ga je doen

Ben jij op zoek naar een boeiende stageplaats in de GGZ? Youz Enschede zoekt een enthousiaste stagiaire!

Als masterstagiaire Psychologie (WO) kun je bij Youz Twente (locatie Enschede stage) lopen in de GGZ. Alle stageplaatsen voldoen aan de eisen van de universiteit, en onder begeleiding ga jij je bezig houden met diagnostiek en behandeling. Samenwerken met andere disciplines is een belangrijk onderdeel van je stage. Je werkt altijd in een multidisciplinair team. Binnen ons 18+ team bieden we vanuit specialistische GGZ diagnostiek en behandeling aan jongvolwassenen tot 30 jaar en aan ouders van kinderen die bij ons IMH- of K&J-team in behandeling zijn, en bij wie een eigen vraag voor diagnostiek of behandeling bestaat.

Wij bieden

Tijdens je stage word je begeleid door gediplomeerde werkbegeleiders met dezelfde (beroeps)achtergrond. Zij houden rekening met je stageopdrachten, je competenties en je leerpunten. Je krijgt bij een stage die langer duurt dan vier aaneengesloten weken met een minimum van 144 uur een stagevergoeding volgens de CAO. Je mag gebruik maken van de verschillende faciliteiten van Parnassia Groep. Zo heb je toegang tot het Leerportaal van de Parnassia Groep Academie met een ruim aanbod aan online cursussen en trainingen. Daarnaast kun je deelnemen aan lezingen over het vak en gebruikmaken van onze bibliotheek met vakliteratuur.

  • Het is mogelijk om binnen je stage de Basisaantekening Psychodiagnostiek te halen (BAPD)
  • Het gaat om een jaarstage (circa 9 maanden), waarbij je gemiddeld drie dagen per week (24 uur) stage loopt (eventuele andere constructie in overleg).

Werken bij Parnassia Groep

Youz is onderdeel van de Parnassia Groep

Parnassia Groep is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden.

Parnassia Groep Academie is het opleidings-, onderzoeks- en kennisinstituut van Parnassia Groep. Het stagebureau van Parnassia Groep Academie verzorgt de werving, selectie en plaatsing van studenten.


Interesse?

Ben jij WO masterstudent psychologie en heb je affiniteit met de doelgroep jongvolwassenen? Wil jij je enthousiasme inzetten bij een stageplaats bij Youz Twente? Solliciteer dan snel.

De sollicitatieprocedure voor studenten psychologie start tweemaal per jaar. Wij hebben een selectieronde die start na de meivakantie. Om hieraan deel te nemen, dient je sollicitatie voor 6 mei binnen te zijn. In de maand mei selecteren wij de kandidaten die vanaf september gaan instromen.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de stagemogelijkheden, neem dan contact op met het secretariaat van het Stagebureau, tel. 088 - 3570337.


Zorgbedrijf: Youz Standplaats(en): Enschede Opleidingsniveau: WO Salarisschaal: Conform cao ggz Dienstverband: Stage Nummer: 3219

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

New Store - Enschede Visual Merchandiser (Full-Time, 38h p/w)

ZARA SA, Enschede, Overijssel
13 uur geleden
Visual Merchandiser (full-time, 38h p/w)INDITEX Is One Of The Largest Fashion Retailers Worldwide With Almost 7500 Stores In 96 Countries. ITX Netherlands B.V. Consists Of Seven Brands, Its Own StylesZARA, PULL & BEAR, MASSIMO DUTTI, BERSHKA, STRADIVARIUS, ZARA HOME, and OYSHO.At INDITEX, we ''Do something amazing everyday!''We are proud for ourDiversity & Inclusionaspirations and we value your uniqueness.Job Overview:AsVisual Merchandiseryou...
ZARA SA

Winkelmedewerker

Nettorama, Enschede, Overijssel
3 weken geleden
Nettorama Enschede is per direct op zoek naar winkelmedewerk(st)ers. Kom jij ons team versterken? Vind je het leuk om veel verschillende dingen te doen in onze supermarkt? Dan is de vacature winkelmedewerk(st)er bij Nettorama wellicht iets voor jou. Winkelmedewerk(st)ers zijn bij ons de verkopers van het filiaal. Je zorgt ervoor dat de schappen netjes gevuld zijn, je zorgt ervoor dat...
Nettorama

Coördinator Onderwijsbureau

ArtEZ University of the Arts, Enschede, Overijssel
€ 3.370 - € 5.019,73 per maand
4 weken geleden
Voor het Onderwijsbureau van ArtEZ AKI Academie voor Art & Design in Enschede zoeken wij een: Coördinator Onderwijsbureau (0,8 FTE) De Academie AKI Academie voor Art & Design is met bijna 350 studenten de kleinste kunstacademie van Nederland en maakt deel uit van de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. We geloven dat de kloof tussen denken, zeggen en doen zo...
ArtEZ University of the Arts