Coördinator Onderwijsbureau

ArtEZ University of the Arts


Datum: 4 weken geleden
Stad: Enschede, Overijssel
Salaris: € 3.370 - € 5.019,73 per maand
Contract type: Voltijd
ArtEZ University of the Arts

Voor het Onderwijsbureau van ArtEZ AKI Academie voor Art & Design in Enschede zoeken wij een:


Coördinator Onderwijsbureau (0,8 FTE)

De Academie

AKI Academie voor Art & Design is met bijna 350 studenten de kleinste kunstacademie van Nederland en maakt deel uit van de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. We geloven dat de kloof tussen denken, zeggen en doen zo klein mogelijk moet zijn. Wij zijn er om ambitie te bevorderen, talenten te ontwikkelen en competenties te professionaliseren. We bieden drie bacheloropleidingen aan: Crossmedia Design, Fine Art en Moving Image .

De opleidingen in Enschede maken deel uit van ArtEZ AKI Academie voor Art & Design en kent een Nederlandstalige en een Engelstalige variant. Binnen de academie wordt er nauw samengewerkt met de twee hoofden van de drie bacheloropleidingen en de andere onderwijsbureaus binnen ArtEZ.

De werkzaamheden

  • Als Coördinator Onderwijsbureau ben je verantwoordelijk voor het leidinggeven aan je team, het aansturen van de uitvoering van de processen en dienstverlening van het team, de financiën en de kwaliteit van het onderwijsbureau en voor het vertegenwoordigen van je team binnen en buiten de organisatie.
  • Je geeft leiding aan een onderwijsondersteunend team met complexe processen, producten en diensten.
  • Je adviseert het management over de consequenties van nieuw beleid.
  • Je stelt managementinformatie op en analyseert deze.
  • Je bent samen met het management van de AKI verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en uitdragen van de identiteit van de academie.
  • Tevens ben je het aanspreekpunt voor de medewerkers ICT, facilitair en mediatheek, die vanuit het Servicebedrijf in Arnhem worden aangestuurd.

Je profiel

  • Allereerst ben je een echte bouwer en verbinder.
  • Je hebt een krachtige persoonlijkheid, die medewerkers enthousiasmeert, in hun kracht zet en sturing geeft in een nog op te bouwen onderwijsbureau.
  • Je combineert een heldere visie op onderwijsondersteuning en professionele houding met aantoonbare ervaring met het inrichten van een onderwijsbureau/afdeling.
  • Je bent in staat om op heldere wijze te communiceren, binnen en buiten je eigen team, met als doel een proactieve en kwalitatieve onderwijsondersteuning voor docenten en studenten.
  • Je kunt overkoepelend acteren, in nauwe samenwerking met de twee hoofden van de drie bacheloropleidingen.
  • Je hebt minimaal een opleiding op HBO niveau.
  • Uiteraard beschik je over (ruime) ervaring in een vergelijkbare functie en/of aantoonbare sterke kwaliteiten op het gebied van het opzetten van een onderwijsbureau/afdeling.
  • Je hebt ervaring in het leidinggeven in een dynamische omgeving, je kunt (aantoonbaar) omgaan met tegenstrijdige belangen en bent flexibel.
  • Je beschikt over de competenties die nodig zijn voor deze functie, zoals: verantwoordelijkheid, besluitvaardigheid, organisatiesensitief, coachen/leidinggeven en omgevingsbewustzijn.

Ons aanbod
Je krijgt een tijdelijk contract van 0,8 fte voor één jaar. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot een vast contract. Het bruto maandsalaris bedraagt minimaal € 3.370,- en maximaal € 5.019,73 (Functie Teamleider C, schaal 10) op basis van een 36-urige werkweek.

Naast een informele en open werksfeer bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-HBO. We hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 10 weken vakantie bij 1 fte en 40-urige werkweek (en naar rato afhankelijk van jouw fte-invulling). Standplaats is Arnhem.

Sollicitatie en informatie
Bij ArtEZ verwelkomen we collega’s met allerlei achtergronden, dromen, zienswijzen, doelen, hobbies, belangen en ambities. Omdat we geloven dat dit ons als organisatie sterker en innovatiever maakt. Bovendien maakt diversiteit het werk leuker! Voel je je hierdoor geïnspireerd, dan ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren

Informatie kan ingewonnen worden bij mevrouw Nicoline Loeper, directeur van AKI ArtEZ Academie voor Art & Design, [email protected].

Solliciteren kan tot en met dinsdag 16 april aanstaande via de button Solliciteren. Uiterlijk vrijdag 19 april aanstaande ontvangen kandidaten een uitnodiging voor de sollicitatiegesprekken. De eerste gespreksronde vindt plaats op woensdag 24 april aanstaande. Een eventuele tweede gespreksronde vindt plaats op dinsdag 7 mei aanstaande.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Zie voor informatie over de studierichting Fine Art AKI:

https://www.artez.nl/opleidingen/fine-art-enschede

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

SERVICE & SALES PROFESSIONAL

STORY BMW, Enschede, Overijssel
2 weken geleden
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in de automotive? Spreek jij zowel de taal van de klant als die van de monteur? En word je ook nog enthousiast van de uitstraling en de techniek van BMW Motorrad? Drie keer een ‘ja’? Lees dan snel verder; door een interne doorgroei is Oostland Motorrad in Enschede op zoek naar een Service...
STORY BMW

Praktikant/in Social Media & Influencer Marketing

Guts & Gusto, Enschede, Overijssel
2 weken geleden
Du bist super social und steckst Tag & Nacht in den sozialen Netzwerken fest? Du hast einen kreativen Kopf und ein Gefühl fürs Schreiben? Du weißt immer über die neuesten Influencer-Trends bescheid und dein Herz schlägt für Social Media? Dann schnell weiterlesen! Ab sofort haben wir einen Platz (Vollzeit) in unserem deutschen Team frei. Als Praktikant hast du eine unterstützende...
Guts & Gusto

Administratief Medewerker

Bleckmann, Enschede, Overijssel
3 weken geleden
Bedrijfsvoorstelling Bleckmann is dé marktleider in Supply Chain Management (SCM) diensten voor de mode- en lifestyle-merken. Bleckmann bestaat al sinds 1862 maar is zeker niet stoffig. Ooit begonnen als transportbedrijf maar inmiddels een grote jongen gespecialiseerd in complete supply chain-oplossingen. We zijn niet alleen groot in Europa maar hebben ook warehouses in de Verenigde Staten en Azië waardoor Bleckmann zijn...
Bleckmann