Administratief Medewerker

Bleckmann


Datum: 3 weken geleden
Stad: Enschede, Overijssel
Contract type: Voltijd
Bleckmann

Bedrijfsvoorstelling


Bleckmann is dé marktleider in Supply Chain Management (SCM) diensten voor de mode- en lifestyle-merken.

Bleckmann bestaat al sinds 1862 maar is zeker niet stoffig. Ooit begonnen als transportbedrijf maar inmiddels een grote jongen gespecialiseerd in complete supply chain-oplossingen. We zijn niet alleen groot in Europa maar hebben ook warehouses in de Verenigde Staten en Azië waardoor Bleckmann zijn klanten over de hele wereld kan bedienen.

Met dank aan 160 jaar kennis er ervaring is Bleckmann in staat om klanten op unieke wijzen te helpen in hun logistieke processen. Elke dag werken onze 4000 collega’s hard om onze beloftes aan onze klanten na te komen. Met een omzet van meer dan 350 miljoen euro heeft Bleckmann de middelen om oplossingen van wereldklasse te creëren en haar klanten daarmee te ontzorgen.


Functie


Jouw rol binnen Bleckmann

Om de groei binnen het Admin Service team te realiseren zoeken we jou! Administratief ondersteunen en coördineren van verschillende afdelingen, zoals onder andere inbound, outbound, en retouren is jouw hoofdtaak. Je hebt oog voor detail en kan nauwkeurig werken. Jij wil, net als Bleckmann, vooruit.

  • Met behulp van het warehousemanagementsysteem monitor jij de dagelijkse administratie.
  • Als echte planner ben je verantwoordelijk voor de voortgang van de werkzaamheden. Je hebt dagelijks overleg met de warehouse manager voor de planning van in- en uitgaande goederenstroom.
  • De administratie van ingekomen/uitgaande goederen en douane documentatie hoort tot je takenpakket. Hierbij zorg je voor een juiste verwerking en vastlegging van leveringsgegevens.
  • Je bent de logistieke vraagbaak en adviseur voor onze nationale en internationale opdrachtgevers maar ook de interne schakel tussen enerzijds onze klanten en anderzijds de verschillende warehouse departementen. Je gaat van ‘nog eens een klacht?’ naar ‘nog eens bedankt voor je feedback we gaan opzoek naar een duurzame oplossing!’.
  • Je levert een proactieve bijdrage aan onze continuous improvement werkmethodiek.

Kortom een veelzijdige functie met zowel administratieve als communicatieve taken.


Profiel


Wat jij mee neemt naar Bleckmann

Wij doen niet aan de clichés zoals “commercieel, stressbestendig en administratieve duizendpoot”. Wel zoeken wij een geboren helper die geen enkele taak uit de weg gaat maar van aanpakken weet.

  • Nederlands en Engels taal.
  • MS Office (Excel, Outlook, Word)
  • MBO werk en denk niveau
  • Ervaring in de logistiek is niet vereist maar wel mooi meegenomen!
  • Een bak humor en doorzettingsvermogen


Aanbod


  • Geen enkele dag is hetzelfde. Je werkt in een dynamische internationale omgeving waar je hoge mate van zelfstandigheid wordt toevertrouwd.
  • Je komt terecht in een gezellig team waarin hard gewerkt maar ook veel gelachen wordt.
  • Een salaris dat aansluit bij de kennis en ervaring die je meebrengt.
  • Mogelijkheid tot eigen ontwikkeling en doorgroeien.
  • Leuke feestjes om successen te vieren


Bijkomende informatie


Is dit de functie waar jij naar zoekt? Solliciteer dan nu!
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Ruben Kieft (Talent Acquisition Specialist) via mail [email protected]

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

(Assistant) Financial Controller

CAPE Groep, Enschede, Overijssel
1 dag geleden
IntroductieAls (Assistent) Financial Controller aan de slag in een dynamisch bedrijf met veel jonge medewerkers? Wij zoeken een nieuwe collega die ons driekoppige team komt versterken. We komen graag met je in contact om hier meer over te vertellen!CAPE Groep is opgericht in 2000 en realiseert digitale innovatie voor sectoren als de bouw en logistiek. Samen met onze zusterbedrijven Carthago-ICT...
CAPE Groep

Dutch Speakers Needed In Greece - Fully Paid Relocation

Patrique Mercier Recruitment, Enschede, Overijssel
1 week geleden
We're on the hunt for Dutch speakers who are passionate about customer service and interested in starting their career in Greece. Your daily duties will include interacting with customers via phone, email or chat, providing assistance and solutions to their queries, and ensuring a high level of customer satisfaction. Some roles are based in our office in Athens, while others...
Patrique Mercier Recruitment

Praktikant/in Social Media & Influencer Marketing

Guts & Gusto, Enschede, Overijssel
2 weken geleden
Du bist super social und steckst Tag & Nacht in den sozialen Netzwerken fest? Du hast einen kreativen Kopf und ein Gefühl fürs Schreiben? Du weißt immer über die neuesten Influencer-Trends bescheid und dein Herz schlägt für Social Media? Dann schnell weiterlesen! Ab sofort haben wir einen Platz (Vollzeit) in unserem deutschen Team frei. Als Praktikant hast du eine unterstützende...
Guts & Gusto