Winkelmedewerker

Nettorama


Datum: 3 weken geleden
Stad: Enschede, Overijssel
Contract type: Voltijd
Nettorama
Nettorama Enschede is per direct op zoek naar winkelmedewerk(st)ers. Kom jij ons team versterken?

Vind je het leuk om veel verschillende dingen te doen in onze supermarkt? Dan is de vacature winkelmedewerk(st)er bij Nettorama wellicht iets voor jou. Winkelmedewerk(st)ers zijn bij ons de verkopers van het filiaal. Je zorgt ervoor dat de schappen netjes gevuld zijn, je zorgt ervoor dat het filiaal schoon en opgeruimd is en je beantwoord vragen van de klanten. Tevens verzorgen onze winkelmedewerk(st)ers de presentatie van de actie-artikelen, plaatsen bestellingen en bewaken ze de versheid van de producten. Een veelzijdige functie dus!
Wij zijn op zoek naar winkelmedewerk(st)ers voor de kassagroep, afdeling kruidenierswaren en voor alle versafdelingen. Heb je interesse, solliciteer dan snel op deze vacature.

Wat zoeken we in jou?
Je hebt minimaal VMBO werk- en denkniveau.
Je bent minimaal 16 jaar oud.
Je bent vriendelijk en behulpzaam.
Je bent flexibel inzetbaar, ook ’s avonds en/ of in het weekend.
Het is mogelijk deze functie met een MBO-opleiding met BBL-leerweg uit te oefenen.
Wij bieden
Een zelfstandige functie binnen een leuk team.
Een gezellige en collegiale werksfeer.
Flexibele werktijden.
Een marktconform salaris.
Werken in een dynamisch en succesvol familiebedrijf.
Waarom kiezen voor Nettorama?
Een toekomst voor de lange termijn: Nettorama geeft om jou!
Werken in een gezellige en collegiale werksfeer.
Veel ruimte voor eigen initiatief.
Wie zijn wij?

Nettorama is een merkendiscounter, met vaste lage prijzen, hoge kwaliteit en een voldoende breed aanbod is Nettorama de aller voordeligste merken supermarkt van Nederland. Het bedrijf is door consumenten al twee keer achter elkaar uitgeroepen tot “beste supermarkt van Nederland”. De afgelopen 15 jaar eindigde Nettorama steeds op nummer 1 of nummer 2 op het onderdeel AGF in het GfK Vers Rapport.

Nettorama is in 1968 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een supermarktketen met 32 vestigingen verspreid over een groot deel van Midden en Zuid-Nederland. Het servicekantoor en distributiecentrum staan in Oosterhout. Bij Nettorama zijn 2.400 medewerkers werkzaam.

Interesse?

Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan in deze functie bij Nettorama? Solliciteer dan bij Nettorama! We nemen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling en streven ernaar binnen twee weken een terugkoppeling te geven op je reactie.

Contactpersoon vacature
Peter Hermes

Heb je nog vragen over deze vacature?

Stel ze gerust aan ons!

053-4762025

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

MIG / MAG Lasser, Enschede

Cottus BV, Enschede, Overijssel
7 uur geleden
Wat jij doetls MIG / MAG lasser word je onderdeel van een team waar collegialiteit, gezelligheid en hard werken hand in hand gaan. Het team is op zoek naar een nieuwe collega voor de functie MIG / MAG lasser die onder andere complexe laswerkzaamheden zal uitvoeren, met name voor staalconstructies. Deze staalconstructies maken deel uit van een grote machine. Je...
Cottus BV

Backend Software Engineer (Team Gehandicaptenzorg)

Ecare, Enschede, Overijssel
1 week geleden
Ben jij die Backend developer die oog heeft voor detail, gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan, en het ook belangrijk vindt om clean code op te leveren? Krijg jij energie van het werken aan een vernieuwend product wat impact heeft op meer dan 19.000 gebruikers binnen de zorg? Reageer dan snel!Over EcareWij bedenken en realiseren slimme en eenvoudige ICT...
Ecare

Traineeship KYC

DPA Professionals, Enschede, Overijssel
€ 2.750 per maand
2 weken geleden
Wat je gaat doen: Gefeliciteerd met het behalen van jouw BSc en/of MSc! Nu jouw carrière in de startblokken staat, ben jíj in regie en gaan wij samen ervoor zorgen dat jij een KYC-expert wordt. Als trainee word je vanaf jouw start gekoppeld aan een Performance Manager, die jouw 1-op-1 coach wordt. Zowel op inhoudelijk als op persoonlijk vlak. Samen...
DPA Professionals