Regiomanager Den Bosch/Oss

Actief zorg


Datum: 3 weken geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Actief zorg
Functieomschrijving

Jouw nieuwe baan - Dit ga je doen

Gaat jouw hart sneller kloppen van een overstijgende functie in de zorg? Als Regiomanager bij Actief Zorg stuur je meerdere leidinggevenden aan en vind je het belangrijk dat de thuiszorg die we bieden in regio Den Bosch/Oss op rolletjes loopt.


Actief Zorg is een ambitieuze no nonsens organisatie met mensen die de klant voorop zetten. Alles wat wij doen, organiseren wij om de klant heen. Als regiomanager dien jij de klant, zoals wij allemaal.

Dit vinden wij belangrijk

  • Integrale zorg, zorg zoveel mogelijk zonder ‘schotten’ rondom de klant organiseren.
  • Werken vanuit positieve gezondheid. (autonomie, competentie en verbinding)
  • Leefwereld boven systeemwereld.
  • Innovatie, de zorg toekomstgericht organiseren.
  • Dienend leiderschap.

De opdracht
Als regiomanager bij Actief Zorg stuur je zowel Verpleging en Verzorging in de wijk (V&V), Ambulante Begeleiding (BG) als de Thuisondersteuning (TO, huishoudelijke zorg) aan. Je bent verantwoordelijk voor een bepaalde regio, maar bent ook een verbindende schakel binnen de organisatie. Binnen deze regio zorg je ervoor dat de kwaliteit van zorg goed is en dat het personeelsbestand op orde is. Je werkt samen in de regio, onderhoudt contacten en legt nieuwe contacten ten behoeve van de zorg binnen jouw regio. Het integraal werken binnen Actief Zorg omarm je en ga jij verder implementeren binnen jouw regio. Jij zorgt ervoor dat de verschillende disciplines V&V, BG en TO nauw met elkaar samenwerken. Daarbij verlies je het financiële aspect niet uit het oog. Jouw regio draait als een geoliede machine. Dit alles doe je in samenwerking met het integrale team wat jij aanstuurt, je collegae regiomanagers, regiodirecteur en alle ondersteunende diensten.

Een dag uit het leven van een regiomanager
Je begint met een kopje koffie en de mail, dit kan thuis zijn of op kantoor. Daarna sluit je aan bij het wekelijkse teams-overleg met relatiemanagement. Die dag heb je twee individuele werkoverleggen met coördinatoren. In de middag heb je tijd om je voor te bereiden op een teamoverleg met jouw integrale team en op een gesprek met een gemeente binnen jouw regio. Binnen het team regiomanagers zijn de aandachtsgebieden verdeeld, je hebt deze middag nog een overleg over de medewerkersreis wat jouw aandachtsgebied is.

Dit zoeken wij

  • Wij zoeken iemand die het beste uit zijn of haar mensen haalt. Je faciliteert jouw team zodat zij de beste zorg kunnen leveren. Je neemt het voortouw waar dat nodig is. Samenwerken, verbinden en sparren kun jij goed.
  • Werken volgens onze gelukwaarden zit in jouw DNA: Groei, Eigen regie, Lef, Uniek en Krachtig. Wij zijn benieuwd hoe deze gelukwaarden terugkomen in jou als mens en als manager.

Dit ben jij

  • Je bent een verbinder, iemand die het strategisch aspect van nature omarmt, kan blijven kijken naar wat er in de toekomst nodig is en daar visie op heeft. De collega’s die je aanstuurt, neem je daarin op een passende wijze mee en betrekt ze.
  • Je bent innovatief, je bent slagvaardig, kunt besluiten nemen en onderneemt direct actie als dat nodig is.
  • Je bent zakelijk, wellicht zelfs wel een tikje commercieel, maar altijd vanuit intrinsieke motivatie voor en betrokkenheid bij de (thuis)zorg.
  • Je kunt meeveren in de waan van de dag, maar overziet te allen tijde het grotere plaatje en blijft koersvast en doelgericht. Je durft, waar van toepassing, op alle niveaus de prikkelende vragen te stellen.
  • Je bent een stevige, maar respectvolle en positieve persoonlijkheid, een harde werker met humor en een gulle lach, iemand die op een positieve manier wordt opgemerkt bij binnenkomst.


Dit breng jij mee

  • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt meerdere jaren ervaring als leidinggevende in de zorg of een sector die daar dicht tegenaan zit.
  • Ervaring in de thuiszorg is een pré, evenals een bedrijfskundige achtergrond.
  • Je hebt kennis van relevante wetgeving zoals; WMO, ZVW en WLZ of bent bereid om dit snel te vergaren.
  • Je hebt een visie op en vernieuwende ideeën voor de thuiszorg van de toekomst.
  • Je hebt ervaring in ketensamenwerking en hebt commercieel inzicht.

Arbeidsvoorwaarden

Dit krijg je van ons

  • Auto, telefoon en laptop van de zaak
  • Een contract van minimaal 28 uur per week verdeeld over 4 dagen. Uren en werkdagen in overleg.
  • Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op vast
  • Een dynamische werkomgeving
  • Een goed salaris! Je wordt ingeschaald volgens de CAO VVT in FWG60. (minimaal € 3676,03 en maximaal € 5456,77)
  • Een zelfstandige baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Sollicitatieprocedure

Heb je nog vragen over de vacature?
Of wil je liever iemand persoonlijk spreken?

Astrid Ploeg

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Ergotherapeut ouderenzorg -tijdelijk

Van Neynsel, Den Bosch, Noord-Brabant
2 weken geleden
Hier zorg jij voor Als ergotherapeut help jij ouderen hun zelfstandigheid te behouden en zo goed mogelijk te leren omgaan met beperkingen. Dat is natuurlijk van groot belang voor de kwaliteit van leven. Je doet dit zowel binnen de muren van een locatie van Van Neynsel maar vooral ook in de wijk. Juist in die eerstelijnsbehandelingen valt veel winst te...
Van Neynsel

EMVI-Manager

EIFFEL, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 6.000 per maand
2 weken geleden
Krijg jij er een kick van om champagnekurken te laten knallen en successen te vieren? Mik jij dan expres om een gepaste afdruk van jouw prestatie te vereeuwigen in het systeemplafond? Lees even mee.... Wat ga je doen? Ben jij een geboren winnaar die graag samenwerkt met experts? Is jouw mentaliteit van het kaliber waar menig topsporter jaloers op mag...
EIFFEL

Shiftleader Den Bosch

Chidoz, Den Bosch, Noord-Brabant
4 weken geleden
What we need. Voor ons restaurant in Den Bosch zijn wij op zoek naar een easygoing en outgoing Shiftleader. Wil jij de kans krijgen om de Bosschenaren te voorzien van geweldig verse producten samen met een jong en dynamisch team? Ben jij een doorzetter met the eye on the prize en oog voor kwaliteit? Heb jij een portie gezond verstand...
Chidoz