Medewerker medische administratie

Reinier de Graaf ziekenhuis


Datum: 5 dagen geleden
Stad: Rijswijk, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Reinier de Graaf ziekenhuis
Heb jij aan een half woord genoeg als het gaat om (lab) aanvragen en administratie? Ben jij flexibel, kun je snel schakelen en denk je altijd in oplossingen? Dan heb jij er straks misschien wel 18 leuke collega’s van de medische administratie op onze locatie in Rijswijk bij!

Met veel patiënten komt veel administratie. Alle aanvragen moeten goed in onze systemen staan om het laboratorium de diagnostiek goed uit te laten voeren. Dit is een heel verantwoordelijke functie, waarbij een fout grote gevolgen kan hebben voor de patiënt. Daarom is het van belang dat je zorgvuldig werkt en scherp bent. In deze functie kom je niet in het ziekenhuis te werken, maar op een kantoorlocatie aan de Patrijsweg in Rijswijk. Denk je dat dit jou past? Lees dan snel verder!

Jouw werkdag

  • Je beoordeelt, verwerkt en voert (patiënt) gegevens in. Dit doe je accuraat en volgens de vastgestelde procedures.
  • Omdat je bekend bent met de medische terminologie begrijp je ook de inhoud van de aanvragen en gegevens, waarop je indien nodig kunt anticiperen. Zo controleer je gegevens ter voorkoming van fouten.
  • Je versterkt een team van 18 collega’s, waarvan er 10 per dag verdeeld over 2 kamers bezig zijn met het verwerken van de (digitale) formulieren.

Jouw kwaliteiten

  • Je kunt snel en tegelijkertijd accuraat werken.
  • Je gaat op vertrouwelijke en zorgvuldige wijze om met privacygevoelige patiënt informatie.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
  • Je bent stressbestendig en je houdt je hoofd koel bij ad hoc werkzaamheden.

Wij vragen

  • Je beschikt over een MBO- 4 diploma.
  • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen.
  • Je bent flexibel. De werktijden variëren (09:30 tot 18:00 uur en van 10:00 tot 19:00 uur) met mogelijk uitloop tot het moment dat de dagproductie verwerkt is.
  • Je beschikt uitstekend de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Email Marketeer

Jobbird.com, Rijswijk, Zuid-Holland
19 uur geleden
VacaturebeschrijvingWil jij jouw kennis op het gebied van Email Marketing inzetten bij één van grootste marketingorganisaties in Nederland? En vind je het leuk om deze kennis over te dragen op je collega’s? Kom in beweging en versterk Nederlandse Loterij als Email Marketeer.Wat onze teams succesvol maakt? Dat is de juiste teamopstelling én onze data-driven mentaliteit. Om de juiste beslissingen te...
Jobbird.com

Stage en afstuderen, Rijswijk (ZH)

Boele & van Eesteren, Rijswijk, Zuid-Holland
1 week geleden
Ben jij een Bouwkunde student en wil je graag weten hoe het bouwproces er buiten uit ziet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We bieden namelijk enthousiaste studenten de mogelijkheid om mee te werken aan onze mooie projecten in de werkvoorbereiding en uitvoering.In de werkvoorbereiding leer je de bouwprocessen te doorgronden en om te zetten naar maakbare...
Boele & van Eesteren

Accounts Payable Specialist

Aethon.nl, Rijswijk, Zuid-Holland
2 weken geleden
Aethon is volop in ontwikkeling en daarmee ook de financiële afdeling. We werken aan een complete redesign van data-gedreven systemen, geautomatiseerde processen en investeren ook in de samenstelling en groei van ons team. Ben jij de enthousiaste en gedreven Accounts Payable Specialist die hieraan mee gaat bouwen? You’re on!Wat ga je doen?In deze rol ben je verantwoordelijk voor de verwerking...
Aethon.nl