Accounts Payable Specialist

Aethon.nl


Datum: 2 weken geleden
Stad: Rijswijk, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Aethon.nl

Aethon is volop in ontwikkeling en daarmee ook de financiële afdeling. We werken aan een complete redesign van data-gedreven systemen, geautomatiseerde processen en investeren ook in de samenstelling en groei van ons team. Ben jij de enthousiaste en gedreven Accounts Payable Specialist die hieraan mee gaat bouwen? You’re on!


Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de verwerking van inkomende facturen en betalingen, voornamelijk binnen het A/P-register, maar ook werkzaamheden in het A/R-register komen voorbij. Je werkt nauw samen met je team van vijf collega’s om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.


Dagelijks coderen en boeken jullie facturen en verwerken jullie betalingen en bankmutaties. Daarnaast beheer je de inkomende e-mails van leveranciers en collega’s en onderhoud je contact met crediteuren en budgethouders.


Je zorgt ervoor dat wekelijkse betalingen tijdig worden voorbereid en goedgekeurd door actie te ondernemen richting interne budgethouders. Als lid van Team Finance draag je bij aan de ontwikkeling van ons financiële systeem en werk je mee aan de toekomst van onze organisatie.

We energize society en jouw bijdrage is hierbij onmisbaar!


Wat komt er nog meer bij kijken?

Je krijgt veel vrijheid en de kans om mee te groeien met de organisatie. Je komt met nieuwe ideeën en verbetervoorstellen en werkt samen met je team aan de optimalisatie van onze financiële processen. Wij begeleiden je daarbij zodat je het beste uit jezelf kunt halen.


Jouw talent

Je bent een ondernemende collega met een positief kritische houding. Je wilt meegroeien met onze ambitieuze plannen én neemt ervaring mee waar wij van kunnen leren. Verder herken je jezelf in de volgende punten:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in financieel-administratieve richting;
  • Een aantal jaar werkervaring, bij voorkeur op Account Payable gebied;
  • Je kunt goed omgaan met complexe ERP systemen;
  • Je bent gewend aan strakke planningen en levert binnen de deadline.


Wij bieden jou

Je gaat onderdeel uitmaken van een snelgroeiende organisatie. Op basis van performance, ondernemerschap en resultaten krijg je veel kansen om je te ontwikkelen. Verder krijg je:

  • Een fulltime salaris tussen €3.000 – €3.700 (afhankelijk van je ervaring);
  • Een vast contract vanaf dag één;
  • Onbeperkte vakantiedagen;
  • Een aantrekkelijke werkomgeving met extra’s zoals een iPhone, laptop en een goede pensioenregeling;
  • Sportieve korting op sportschoolabonnementen via onze bedrijfsfitnessregeling;
  • Gezellige en onvergetelijke bedrijfsuitjes. Iedereen zegt het, maar bij ons is het écht zo.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Project Manager Plastics

Kiwa Nederland, Rijswijk, Zuid-Holland
1 week geleden
Korte introductieHeb jij ervaring met kunststoffen, bij voorkeur in de maakindustrie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen ons team ‘Plastic Piping Systems zorgen wij dat de kwaliteit van ons drinkwater geborgd blijft. We doen dit door producten die aanraking komen met drinkwater te certificeren. Met het certificeren toetsen wij de producten aan hand van normen en richtlijnen. Hiermee...
Kiwa Nederland

HR Officer

Kiwa Nederland, Rijswijk, Zuid-Holland
1 week geleden
Korte introductieBen je op zoek naar een HR- functie met een breed en gevarieerd administratief takenpakket? Houd jij van afwisselende werkzaamheden waarbij geen dag hetzelfde is? Ambieer jij een HR-functie waarbij je zorgt dat de administratie tot in de puntjes klopt? Word dan HR officer bij Kiwa in Rijswijk!Over de functieAls HR officer bij Kiwa ben jij het eerste aanspreekpunt...
Kiwa Nederland

Verkoopmedewerker

ALDI Nederland, Rijswijk, Zuid-Holland
2 weken geleden
Echte ALDI medewerkers die dagelijks onderdeel zijn van kleine, simpele momenten die ertoe doen, momenten die het werk betekenis geven. Die voor iedereen anders zijn.Wat doe je als VerkoopmedewerkerAls verkoopmedewerker bij ALDI in de winkel ben jij een echte allrounder en voer je veel verschillende taken uit. Natuurlijk zit jij met een glimlach achter de kassa om klanten te helpen....
ALDI Nederland