Regisseur sociaal domein (Gezondheid en Sportstimulering) - 32 / 36 u. - gemeente Heerenveen

Gemeente Heerenveen


Datum: 2 weken geleden
Stad: Heerenveen, Friesland
Contract type: Aannemer
Gemeente Heerenveen
Voor de gemeente Heerenveen zoekt Mast Nederland een Regisseur sociaal domein (Gezondheid en Sportstimulering). Reageren op deze vacature kan tot zondag 23 juni 2024 om 14:45 uur.

freelance / zzp / interim opdracht met de volgende kenmerken:

Standplaats: Heerenveen

Startdatum 10-06-2024

Einddatum 02-12-2024

Optie tot verlenging Ja, in overleg

Uren per week 32-36

Als zzp topper aan de slag via Mast Nederland? Welkom! De tariefrange voor deze opdracht is vrij: Jij bepaalt je eigen tarief. We vragen een uurtarief, bruto per uur, inclusief ALLE kosten, exclusief BTW, dat geldt voor de gehele opdracht duur inclusief eventuele verlengingen, dat marktconform is en in verhouding met de zwaarte van de opdracht. De opdrachtgever weegt het tarief nadrukkelijk wel mee in de beoordeling.

Functiebeschrijving

Als regisseur Wmo in de gemeente Heerenveen ontwikkel je operationeel beleid en voer je regie. Je bent in staat om in je omgeving ontwikkelingen die op jouw terrein van belang zijn te signaleren, te analyseren en te verbinden. Jouw beleidsterrein ligt op het gebied van gezondheid en sportstimulering.

Je hebt een verbindende rol tussen politiek, burgers en instellingen om gezamenlijke doelen te realiseren. Vanuit integraal denken en handelen zoek je de samenwerking met andere beleidsterreinen om zo je meerwaarde te geven.

Kandidaatomschrijving - Functietaken

Verantwoordelijkheden

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van beleid op het gebied van gezondheid en sportstimulering. Je richt je op thema's zoals een gezonde leefomgeving en een vitale leefstijl, met speciale aandacht voor vitaal ouder worden en positieve gezondheid. Daarnaast coördineer je activiteiten rondom de buurtsportcoaches en werk je vanuit het Gezond Actief Leven Akkoord (GALA) aan diverse projecten en ketenaanpakken die de gezondheid en sportparticipatie in de gemeente bevorderen

Functie-eisen

CV eisen

Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en maximaal 5 pagina’s A4, tenzij hieronder anders aangegeven.

Toelichting op eisen en wensen: Als je 100% aan de eisen voldoet, zet dat dan ook helder in je CV om afwijzing in de papieren ronde te voorkomen. Voldoe je (op CV) niet aan de eisen, dan zal de opdrachtgever je aanbieding namelijk afwijzen. Met de wensen zijn punten te verdienen om hoger in de ranking te komen. Zorg ook hier dat deze helder in je CV terug te vinden zijn:

Eisen (Knock-Out – Vermeldt dit dus helder in je CV als je voldoet)

Jij herkent jezelf (en voldoet aan het gestelde) in de kandidaatsomschrijving en functiebeschrijving, kan deze opdracht uitvoeren en weet ons hiervan te overtuigen middels je in je CV beschreven ervaringen en opleidingen, aangevuld met je onderbouwing in je motivatiebrief.

Tariefstelling: Een binnen de tariefrange passend (of op genoemde salarisschalen afgestemd) uurtarief.

De kandidaat is per direct/ 1 juli inzetbaar tot en met 2 december 2024 voor 32-36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd.

U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe.

Ervaring met tactisch en operationele beleidsontwikkeling

HBO niveau

Wensen – Hoe beter je hier aan voldoet, des te hoger je kansen, zorg dus dat als je hieraan voldoet, het in je CV beschreven staat.

Beschrijf in een korte motivatie (max 1 A4) je aanpak van een opdracht van vergelijkbare aard en benoem daarin concreet behaalde resultaten. Ga in op de eisen en wensen.

Scoor jij 100% op de specifieke wensen? Dan maak je meer kans:

Tariefstelling: Een concurrerend uurtarief. Het uurtarief wordt mee gewogen in de beoordeling.

Gewicht van prijs : 30 %

Gewicht van kwaliteit : 70 %

Ervaring met projectmatig werken en het coördineren van diverse activiteiten en projecten.

20 %

Specifieke kennis van en affiniteit met gezondheid en sport.

20 %

Uitstekende communicatieve vaardigheden

20 %

Het vermogen om effectief te onderhandelen en te bemiddelen tussen verschillende belanghebbenden

20 %

Je kunt gemakkelijk adviezen schrijven alsmede presentaties houden over een thema waar jij mee bezig bent.

20 %

De volgende competenties worden gevraagd (tip: Neem mee in je CV/motivatiebrief) en getoetst in het gesprek:

Kerncompetenties die van toepassing zijn: helder verbinden & overtuigen en inspireren met oog voor elkaars mogelijkheden.

Daarnaast heb je een goed aanpassingsvermogen, werk je projectmatig en ben je in staat je werkzaamheden te plannen en organiseren. Uiteraard ben je ook goed in staat ontwikkelingen in je omgeving te vertalen naar je eigen beleidsterrein en heb je gevoel voor politieke- en bestuurlijke verhoudingen.

Hoe helderder bovenstaande in je CV staat, hoe groter je kansen om door de eerste, papieren selectie te komen! Vergeet de motivatie niet!

Vog

Voor het werken bij de overheid is een VOG een vereiste.

Functie-voorstel

ZZP mogelijkheden

Als zzp-er / freelancer aan de slag? We helpen je graag: zzp-ers zijn van harte welkom bij Mast Nederland. Hou rekening met de tariefrange en dat onze opdrachtgever het uurtarief mee weegt in de beoordeling. Ben je benieuwd welke berekening hiervoor gehanteerd wordt, laat het gerust weten!

Je offerte is all-in

Wij vragen je om in je offerte een all-in uur tarief te offreren. Dit betekent inclusief ALLE kosten. Het tarief dat we afspreken is ook echt voor jou! De overeengekomen uurtarieven staan vast voor de duur van de overeenkomst (inclusief alle verlengingen), zijn in euro’s, omvatten alle belastingen (maar exclusief BTW) en betreffen de overeengekomen prestatie, alsmede alle overige kosten, zoals die van training of inwerking van personeel, overuren / avond- en weekendwerkzaamheden, reis- en verblijf- en voorrijkosten, kosten voor apparatuur / hulpmiddelen en administratiekosten.

Vanzelfsprekend ben je ingeschreven met je organisatie bij de KVK en ben je afdoende verzekerd om deze opdracht uit te kunnen voeren.

Let Op Het Volgende

  • Omdat de voertaal bij deze klant Nederlands is, dienen je CV en je motivatiebrief opgesteld zijn in de Nederlandse taal (tenzij expliciet anders aangegeven). Niet-Nederlandstalige documenten worden door de opdrachtgever niet beoordeeld en leiden hierdoor tot een afwijzing. Bij een afwijzing door het ingediend hebben van niet-Nederlandstalige documenten krijg je geen bericht.
  • Laat je maar door 1 bureau voorstellen. Dit voorkomt uitsluiting van de procedure door de opdrachtgever.
  • Wij werken rechtstreeks met zzp collega’s samen. Om te voorkomen dat de keten onnodig lang wordt, werken wij niet samen met andere bemiddelaars. Met je inschrijving verklaar je als zzp collega via Mast Nederland aan de slag te willen gaan en niet gebonden te zijn aan een ander bureau of organisatie. Na je inschrijving zullen wij rechtstreeks contact met de ingeschreven kandidaat opnemen.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Calculator E

Recruit4Work SL, Heerenveen, Friesland
5 dagen geleden
Wij vragenMBO werk- en denkniveau in de richting van elektrotechniek. Bij voorkeur ervaring als werkvoorbereider bij een installatiebedrijf of adviesbureau. Kennis van AutoCad en calculatieprogramma’s is een pré. Leergierige instelling en goede communicatieve vaardigheden. Wij biedenInformele, missiegedreven werkomgeving met focus op duurzaamheid. Uitdagende, verantwoordelijke functie in een hecht team.28 verlofdagen, goede pensioenregeling, en diverse ontwikkelingsmogelijkheden. Steun voor sportieve ambities zoals...
Recruit4Work SL

Teamleider / Projectleider Systeembeheer & Servicedesk, Heerenveen

Wierenga & De Graaf, Heerenveen, Friesland
3 weken geleden
Voor de gemeente Heerenveen zijn wij op zoek naar een Teamleider / Projectleider Systeembeheer & Servicedesk (36 uur per week), voor de periode van 1 juli 2024 tot en met 31 december 2024 (verlenging is mogelijk).Wie ben jijJe hebt minimaal 5 jaar werkervaring als leidinggevende van een IT-team.Je hebt minimaal 10 jaar ervaring als projectleider /projectmanager binnen de IT-sector.Je hebt...
Wierenga & De Graaf

Security and Privacy Officer

Michael Page, Heerenveen, Friesland
3 weken geleden
Being the Security Expert in the organization! |International role at a great employer!About Our ClientThe organization makes bicycles, bicycle parts and accessories. They are the European market leader in e-bikes and the second largest in bicycle parts and accessories.Job DescriptionAbout the roleThe Security & Privacy officer provides input and helps define and drive the Information Security & Privacy strategy, policies,...
Michael Page