Leerkracht - DIT IS WIJS

Techniekwerkt.nl


Datum: 3 weken geleden
Stad: Rijswijk, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Techniekwerkt.nl
Wil jij niet alleen bijdragen aan de algemene ontwikkeling van jonge kinderen, maar ook een cruciale rol spelen in de begeleiding en stimulering van hoogbegaafde kleuters? Dan zijn we voor deze school in Rijswijk op zoek naar jou!

Wil jij deze kleuters laten zien wat er allemaal in de wereld mogelijk is?

Dit ga jij doen:

Als leerkracht voor de kleutergroep ondersteun je de leerlingen bij de eerste stappen op school. Jouw rol is van onschatbare waarde, want jij bent degene die een veilige en inspirerende omgeving creëert waarin kleuters zich op alle gebieden kunnen ontwikkelen. Met jouw geduld, warmte en betrokkenheid leg je een solide basis voor hun verdere groei en ontwikkeling.

Je bedenkt en organiseert creatieve en speelse activiteiten die aansluiten bij de belevingswereld van kleuters. Door aandacht te hebben voor hun individuele behoeften en gebruik te maken van gedifferentieerde instructie, zorg je ervoor dat elk kind de ondersteuning krijgt die het nodig heeft om te groeien en te bloeien. Dit geldt in het bijzonder voor het werken met hoogbegaafde kinderen. Hoogbegaafde kleuters hebben vaak specifieke leerbehoeften en vereisen een aangepaste benadering om hun potentieel volledig te kunnen benutten. Je hebt de verantwoordelijkheid om deze kinderen uit te dagen met verrijkte en verdiepende activiteiten die aansluiten bij hun ontwikkelingsniveau en interesses.

Is er een match?

  • Je hebt een pabo-diploma of zit in je laatste jaar van de pabo;
  • Je hebt relevante ervaring in het basisonderwijs en kan zelfstandig voor de klas staan;
  • Je bent ondernemend en creatief;
  • Je vindt het leuk om in gecombineerde groepen aan de slag te gaan;
  • Je hebt ervaring met hoogbegaafden onderwijs;
  • Je bent parttime of fulltime beschikbaar;
  • Je bent gemotiveerd en enthousiast;
  • Je woont in de omgeving van Rijswijk;
  • Je creëert een omgeving waarin kinderen met en van elkaar leren.

Wat bieden wij jou?

  • Natuurlijk een salaris volgens het onderwijs cao;
  • Een pensioensregeling;
  • Met de auto of openbaar vervoer naar je werk? Geen probleem. Je krijgt van ons een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
  • Leuke collega’s waar je altijd mee kunt sparren;
  • De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen;
  • Een coach die er met de juiste ondersteuning en begeleiding voor zorgt dat je iedere dag met een grote glimlach naar je werk gaat.

Dit zijn wij

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd. We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Leerkracht basisonderwijs groep 6

Laurentius Stichting, Rijswijk, Zuid-Holland
6 dagen geleden
Vanaf volgend schooljaar 2024/2025 zijn wij op zoek naar een groep 6 leerkracht. Wil jij samen met ons en onze leerlingen groeien? Je ontwikkelen maar ook jouw kennis met ons delen? Lees snel verder en kom kennis met ons maken. De Piramide is een school waar de populatie een goed beeld geeft van de doorsnede van de huidige samenleving. We...
Laurentius Stichting

Category & Channel Manager - SN drugstores

Danone, Rijswijk, Zuid-Holland
2 weken geleden
About The JobBinnen ons Category Management team zijn wij op zoek naar een Category & Channel manager SN (Specialised Nutrition), waarbij je je vooral bezighoudt met de babyvoeding categorie en vanuit Danone Nutricia met de merken Nutrilon en Olvarit.In deze rol ben je verantwoordelijk voor het stimuleren van de categoriegroei in samenwerking met onze klanten binnen met name het drogisterijkanaal...
Danone

Pedagogisch medewerker KDV | Zo Kinderopvang Rijswijk, Rijswijk (ZH)

Samenwerkende Kinderopvang, Rijswijk, Zuid-Holland
3 weken geleden
Over het werkBij Zo Kinderopvang Rijswijk hebben wij een openstaande vacature; pedagogisch medewerker (dagopvang). Op de dagopvang werk je met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar. Samen met het pedagogisch team ondersteunen wij de baby’s, dreumesen en peuters tijdens de ontwikkeling.Wij bieden jouEen dienstverband tussen de 8,5 en 34 uur;Salaris volgens CAO kinderopvang, schaal 6 min €...
Samenwerkende Kinderopvang