Category & Channel Manager - SN drugstores

Danone


Datum: 2 weken geleden
Stad: Rijswijk, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Danone
About The Job

Binnen ons Category Management team zijn wij op zoek naar een Category & Channel manager SN (Specialised Nutrition), waarbij je je vooral bezighoudt met de babyvoeding categorie en vanuit Danone Nutricia met de merken Nutrilon en Olvarit.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het stimuleren van de categoriegroei in samenwerking met onze klanten binnen met name het drogisterijkanaal waaronder klanten als Etos, Kruidvat en daarnaast ook voor enkele Superunie-leden. Dit betekent ondersteuning bij het ontwikkelen en verantwoordelijk voor het uitvoeren van categorievisies, categorieplannen en het optimaliseren van schapindeling en merchandising.

De komende jaren staat er een hoop te gebeuren op het gebied van babyvoeding. Ben jij degene die het leuk vindt om projecten op te pakken en deze proactief met je collega’s binnen zowel de SN-unit als breder in de organisatie en je externe klanten te delen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Verantwoordelijkheden

  • Begrijpen van de verschillende factoren die de categorieprestaties bij onze retailers beïnvloeden. Deze categorie-, consument- en shopper inzichten definiëren en ondersteuning bieden bij het opbouwen van de categorievisie voor SN. Verschillende data-inzichten koppelen aan klantstrategieën en ondersteuning bieden bij het afstemmen van SN-plannen hierop.
  • Het actief samenwerken met de strategische klanten van SN door hen te voorzien van bruikbare categorie-, shopper- en consumentgerichte inzichten. Het afwegen van externe en interne doelstellingen en het ondersteunen van cross-functional commercial teams richting commercial excellence.
  • De verantwoordelijkheid pakken op korte- en lange termijn doelstellingen voor de verschillende Categorie- en Merchandisingprojecten bij je klanten.
  • Actief deelnemen aan interne cross-functional teams, waardoor zichtbaarheid ontstaat op alle verschillende data/categorie-inzichten.

Key deliverables

  • Implementeren van categorieontwikkeling voor SN en zorgen voor de uitvoering van de categorie-roadmap.
  • Het uitvoeren van een categorieplan voor optimale groeidoelstellingen, in lijn met de Categorie- en Merchandisingplannen.
  • Binnen jouw scope afstemming en coördinatie tussen merk-, klant- en categorieplannen voor SN.
  • Datagedreven inzichten gebruiken om zowel categorie- als schapvisies en -plannen te optimaliseren en bij te sturen.

About you

  • Bachelor/Master diploma (bij voorkeur in Bedrijfskunde of Marketing).
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring in Categoriemanagement binnen de Nederlandse FMCG-retail.
  • Vloeiend in Nederlands en Engels.
  • Sterke analytische en conceptuele vaardigheden.
  • Aantoonbare ervaring met Nielsen, SIS, 7Even, Spacemen of andere tools.
  • Sterke verbinder die in staat is om stakeholders te overtuigen in een dynamische omgeving.
  • Ervaring met het managen van externe categorieprojecten.

About us

Werken bij ons betekent werken in een in een snelle en complexe werkomgeving, waardoor het af en toe best uitdagend kan zijn. Maar werken bij ons betekent ook dat er talloze kansen en mogelijkheden op je pad komen. Je krijgt de mogelijkheid te werken met enkele van onze wereldberoemde merken zoals Evian, Nutricia, Activia en Nutrilon. En we garanderen je dat je bij ons helemaal jezelf kunt zijn. Door innovatief en ondernemend te zijn, zul je verbaasd staan van de impact die je kunt maken. Sluit je aan bij onze missie voor een gezondere wereld. One Planet, One Health BY YOU.

We zijn er trots op een werkgever te zijn die gelijke kansen biedt voor iedereen. We zijn ervan overtuigd dat onze verschillen het verschil maken en dat onze groei als bedrijf, als team en als individu gestimuleerd wordt via een inclusieve werkomgeving. Wij nemen daarom ook alle sollicitaties in overweging* ter bevordering van een inclusieve werksfeer die toegankelijk is voor iedereen.

Wist je dat als B-Corp gecertificeerd bedrijf, Danone Benelux aan de hoogste normen voldoet op het gebied van sociale en milieuprestaties, transparantie en verantwoording?

Wat bieden wij

Bij Danone bieden we een compleet pakket voordelen, met een competitief primair salaris en jaarlijkse bonus, maar ook voordelen zoals een premievrij pensioen, 30 vakantiedagen en verschillende kortingen op een collectieve ziektekostenverzekering en zelfs op sommige van onze producten.

Wat nu?

Ben jij de Category & Channel Manager die we zoeken? Druk nu op de knop "apply now". Om te voldoen aan de AVG-voorschriften, kunnen we uw persoonlijke gegevens niet verwerken zonder uw toestemming. Daarom raden we ten zeerste aan om rechtstreeks via onze carrièrewebsite te solliciteren.

Meer informatie nodig? Neem dan contact op met Esther Vermeer, Talent Acquisition Manager via [email protected].

  • alle sollicitaties zullen in overweging worden genomen voor een vacature zonder aandacht voor ras, huidskleur, religie, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, nationaliteit, veteranen- of handicapstatus

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Fullstack Java Developer

Ventus, Rijswijk, Zuid-Holland
1 week geleden
Heb jij ervaring met applicatieontwikkeling, (unit)testen en onderhoud van business-kritische applicaties? Wil jij graag het verschil maken en je tanden zetten in uitdagende opdrachten bij onder andere de overheid, het bankwezen, de retail of de logistiek? Dan ben jij de full-stack Java developer waar wij naar op zoek zijn!Jouw rol Herken jij jezelf hierin?Als full-stack Java developer houd jij je...
Ventus

Sales Engineer, Rijswijk (ZH)

WorkCity, Rijswijk, Zuid-Holland
3 weken geleden
Commerciële aanjagerDe productiviteit van elke machine en de beschikbaarheid van de belangrijkste tele- en datacommunicatienetwerken worden voor een belangrijk deel bepaald door de kleinste elektronische verbinding. Want als die faalt, staat de hele machine of wereld stil. Wij helpen onze opdrachtgevers in de maak- en data- en telecomindustrie. Daarnaast helpen wij klanten in de verduurzamingsmarkt, met het zoeken en leveren...
WorkCity

Enthousiaste Groepsleerkracht LB middenbouw gezocht! (0,6-0,8 fte

Nederland Vacature Groep, Rijswijk, Zuid-Holland
3 weken geleden
Taken en verantwoordelijkhedenBen jij op zoek naar een nieuw avontuur vanaf het nieuwe schooljaar? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!We zoeken per 1 augustus 2024 een nieuwe, enthousiaste collega in ons leuke team. Er is ruimte in één van onze leuke middenbouwgroepen. Naast een heel mooi groen park ligt onze fijne kleine buurtschool met zo'n 220 leerlingen,...
Nederland Vacature Groep