Verkoopadviseur, Amersfoort

NasWerkt


Datum: 1 week geleden
Stad: Amersfoort, Utrecht
Contract type: Voltijd
NasWerkt
Ben jij een geboren verkoper met een commerciële drive? Toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière? Dan heb ik goed nieuws voor je! Start als Verkoopadviseur, krijg je direct een contract en verdien tot wel € 3300,- bruto per maand!

Wat ga je doen?

In de rol van Verkoopadviseur kom je terecht in een gezellig en snelgroeiend familiebedrijf. De werksfeer is informeel en je zult samenwerken met enthousiaste collega's die net als jij waarde hechten aan humor en werkplezier. Je zult werken in de Showroom in Amersfoort, waar je verantwoordelijk bent voor het ontvangen, rondleiden en adviseren van klanten. Samen met de klant ga je aan de slag om een badkamer te ontwerpen, waarbij je gebruikmaakt van een handig tekenprogramma. Als Verkoopadviseur ben jij het aanspreekpunt voor zowel de klant als de installateur, en blijf je betrokken tot het project is afgerond.

De Showroom in Amersfoort is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Als flexibele Verkoopadviseur vind je het geen probleem om ook in het weekend of tijdens koopavonden te werken.

Heb je ervaring in een vergelijkbare functie? Dan kun je bij ons een salaris tot wel € 3300,- bruto per maand verdienen, exclusief bonussen!

Wat wij bieden

  • Direct een contract bij onze klant;
  • Een bruto salaris van € 2.500,- tot € 3.300,- per maand, exclusief bonussen;
  • 37 vakantiedagen per jaar (bij een fulltime dienstverband);
  • 2/3 van je pensioenpremie wordt betaald;
  • Een afwisselende baan met volop doorgroeimogelijkheden;
  • Personeelskorting;
  • De ruimte om jouw creativiteit verder te ontwikkelen;
  • Bedrijfsborrels met 750 enthousiaste collega's.

Wat wij vragen

  • Ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de sales;
  • Een commerciële instelling;
  • Mbo werk- en -denkniveau;
  • Flexibel instelling;
  • Creatief en representatief;
  • Gastvrij.

Over de werkgever

Dit bedrijf is een bekende groothandel op het gebied van sanitair en verwarming. Onze klant heeft meer dan 65 vestigingen in Nederland en levert duizenden sanitair- en verwarmingsartikelen van groot naar klein aan o.a. installateurs, detaillisten en bouwmarkten. Ga jij starten als Verkoopadviseur? Dan kom je terecht in een informeel familiebedrijf waar werkgeluk bovenaan staat!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Global Maintenance Excellence Leader

Jooble, Amersfoort, Utrecht
1 week geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's website Are you a leader, who inspires, motivates and likes to bring the Global Operational Excellence to the next level?...
Jooble

Projectmanager Data

TALECT, Amersfoort, Utrecht
2 weken geleden
Ontdek een carrière die je de wereld laat zien als Projectmanager Data in Amersfoort! Verdien tot €4.800 per maand en geniet van unieke voordelen. Bel Alexander op 0630384742 om te starten!Wat ga je doen als Projectmanager Data?Als Projectmanager Data ben jij essentieel voor de communicatie tussen klanten en collega’s bij een toonaangevend bedrijf. Je werkt nauw samen met het IT-team...
TALECT

Management Assistant

FrieslandCampina, Amersfoort, Utrecht
3 weken geleden
We are seeking a well-organized and service oriented Management Assistant to provide comprehensive support to 3 MT members of Business Group Europe. In this role you play a crucial role in ensuring the smooth and efficient operation for the Europe MT together with the assistant to the President, managing diverse responsibilities with precision, confidentiality, and professionalism.What We Ask 5+ years...
FrieslandCampina