Logistiek medewerker

Start People


Datum: 1 week geleden
Stad: Leeuwarden, Friesland
Contract type: Voltijd
Start People
Wat je gaat doen

Zoek jij naar een leuke logistieke baan in de dagdienst? Lees dan verder!

Voor BMN in Dokkum zijn wij opzoek naar een logistiek medewerker. Als logistiek medewerker help jij klanten met het verzamelen van bouwmaterialen. Jij bent degene die de klanten helpt met: vragen, advies of gewoon een gezellig praatje.

Als logistiek medewerker bij BMN werk je in de dagdienst van met flexibele werktijden tussen 7:00 uur en 16:00 uur van maandag t/m vrijdag. In de weekenden ben jij dus lekker vrij!

Jouw gemiddelde werkdag ziet er als volgt uit:


  • Je verzamelt de juiste materialen met de heftruck en maakt ze klaar voor de klant;
  • Je lost de inkomende goederen van de leveranciers;
  • Je zorgt ervoor dat de Proshop er schoon en netjes uitziet;
  • Je helpt de klanten met het inladen van hun bestelling;


Wat we je bieden

Jouw salaris wordt bepaald op basis van jouw kennis en ervaring. Conform hibin cao valt deze functie in schaal 4 met een maximum van € 2.531,04 bruto per maand. Naast het salaris bieden we jou verder het volgende:


  • De mogelijkheid op een vast contract;
  • Een fulltime baan in de dagdienst voor 40 uur per week;
  • Medewerkerskorting bij de aankoop van bouwmaterialen;
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
  • Toegang tot onze online trainingen via onze skills Town.


Functie-eisen

Wanneer jij je herkent in de volgende punten, dan is dit de perfecte functie voor jou:


  • Je bent fysiek fit;
  • Je hebt ervaring op de heftruck;
  • Je bent een echte teamspeler en werkt graag met je handen;
  • Je helpt klanten graag en spreekt de Nederlandse taal;


Over het bedrijf

Bij BMN Bouwmaterialen streven ze naar de beste bouwmaterialenhandel van bouwend Nederland. Onze beloftes omvatten de beste service, juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies. Dit kunnen we alleen bereiken met de juiste mensen in ons team. Sluit jij je bij ons aan?

Je wordt grondig ingewerkt en begeleid tijdens je onboarding. Duidelijke instructies en jouw productiviteit en enthousiasme zorgen ervoor dat de doelstellingen worden behaald. Je komt verder terecht in een gezellig team in een informele werksfeer. De vestiging van BMN bevind zich in Dokkum. Dokkum is goed te bereiken vanuit Leeuwarden, Sneek, Drachten en Groningen.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Relatiemanager

Bentacera, Leeuwarden, Friesland
1 week geleden
Wat ga jij doen?Als relatiemanager ben je het eerste aanspreekpunt voor je relaties. Je onderhoudt formeel en informeel contact en adviseert hen over zaken op het gebied van onder andere administratie, financieringen en fiscale vraagstukken. Je vertaalt managementinformatie naar advies op strategisch en operationeel niveau, biedt oplossingsrichtingen en doet aanbevelingen in geval van problemen of complexere ondernemersvraagstukken. Verder ben je...
Bentacera

Open sollicitatie – Marketing – Communicatie, Leeuwarden

Wierenga & De Graaf, Leeuwarden, Friesland
2 weken geleden
De sector van marketing en communicatie biedt veel verschillende functies en is constant in beweging. Professionals in dit vakgebied zijn tegenwoordig essentieel. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging? We staan klaar om je te helpen bij het vinden van een leuke baan die bij je past.Over de werkzaamhedenHet maken en bijwerken van boeiende content voor verschillende marketingkanalen,...
Wierenga & De Graaf

Sociotherapeut - Traumaverwerkingskliniek

GGZ Friesland, Leeuwarden, Friesland
2 weken geleden
24 uurWil jij als gedreven Sociotherapeut het verschil maken voor mensen met een ernstige posttraumatische stressstoornis? Dan zijn wij bij de Traumaverwerkingskliniek in Leeuwarden op zoek naar jou!Je nieuwe functieDe Traumaverwerkingskliniek in Leeuwarden is er voor mensen die door een ernstige posttraumatische stressstoornis niet meer kunnen functioneren in het dagelijks leven. Als Sociotherapeut ben je betrokken bij de ondersteuning en...
GGZ Friesland