Front-End Developer

Harlem Next


Datum: 1 week geleden
Stad: Haarlem, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Harlem Next
Ben je gepassioneerd door frontend development en heb je ervaring met moderne JavaScript-frameworks? Harlem Next zoekt een innovatieve frontend developer die klaar is om onze gebruikersinterface naar een hoger niveau die dagelijks door miljoenen mensen wordt bezocht. Sluit je dan aan bij ons dynamische en multiculturele team en zie direct het effect van jouw werk!

Meet your colleagues

Wat ga je doen?

Als frontend developer bij Harlem Next ga je uitdagende dingen doen. Je komt terecht in een dynamisch team waar we samen werken aan het bouwen van super gebruiksvriendelijke user interfaces. Deze moeten er niet alleen goed uitzien, maar ook de druk aankunnen van miljoenen berichten die elke dag wereldwijd worden verzonden. Jouw werk zorgt ervoor dat onze gebruikers een vlekkeloze ervaring hebben, wat uiteraard zeer belangrijk is voor de reputatie van onze platforms."

"Het uitdagende aan deze rol is dat je niet alleen bezig bent met het ontwerpen van mooie dingen; je zorgt er ook voor dat de achterliggende technologie tiptop in orde is," aldus Julian, onze IT-development manager. 'Dit betekent dat je aan de slag gaat met de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat onze oplossingen niet alleen krachtig zijn, maar ook makkelijk te onderhouden en kostenefficiënt zijn. Bovendien werk je in een internationaal team dat bruist van energie. Elke opdracht heeft zijn unieke nuances die nieuwe uitdagingen en kansen met zich meebrengen. Je blijft continu leren en geen dag voelt hetzelfde. Dit houdt het werk spannend en interessant!'"

Jouw Verantwoordelijkheden Als Frontend Developer

  • Ontwerp en ontwikkel schaalbare en responsive frontend systemen die miljoenen gebruikers wereldwijd aantrekken. Dit omvat het ontwikkelen van interactieve en visueel aantrekkelijke usersinterfaces, en het verzekeren van de technische haalbaarheid van UI/UX ontwerpen.
  • Implementeer moderne CSS-technieken zoals Flexbox, Grid en Media Queries om optimale lay-outs te creëren.
  • Integreer API's voor vlotte data-overdracht tussen backend en frontend, en implementeer security practices om gebruikersgegevens te beschermen.
  • Optimaliseer de applicatie voor maximale snelheid en schaalbaarheid.
  • Draag actief bij aan code reviews en bevorder samenwerking binnen het team om de beste producten te leveren.

Functie-eisen Voor Onze Frontend Developer

  • Uitgebreide ervaring met JavaScript en moderne frameworks zoals Vue.js of React. Diepgaande kennis van HTML5, CSS3 en aanverwante web technologieën.
  • Vermogen om responsive en cross-browser compatible webapplicaties te ontwerpen en ontwikkelen.
  • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken binnen een team.
  • Creatief en strategisch denkvermogen bij het oplossen van UX/UI-problemen.
  • Opleidingsniveau op HBO of hoger. Perfecte beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Over Harlem Next

Harlem Next in Haarlem is een organisatie die voortdurend werkt aan hoogfrequente webapplicaties die dagelijks door miljoenen unieke gebruikers worden gebruikt in meer dan 30 landen. Met de hoeveelheid verkeer die door onze applicaties loopt, behoren we tot de topgebruikers van Google Cloud Services wereldwijd.

In de adult entertainmentindustrie zijn we een van de grootste partners die platforms bouwen voor online chats. Harlem Next biedt een informele werkomgeving met een platte hiërarchie. Je maakt deel uit van een snelle, innovatieve gemeenschap met meer dan 15 verschillende nationaliteiten. Bovendien organiseren wij maandelijks leuke evenementen.

Wat bieden wij jou?

  • Salarisindicatie: €4020,- tot €4880,- bruto per maand, op basis van ervaring.
  • Een uitdagende en dynamische werkomgeving met leuke teamuitjes.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief pensioen, 8% vakantiegeld, jaarlijkse bonus, reiskostenvergoeding.
  • Incentive reis, sportlessen op kantoor, fietsplan, gezonde versnaperingen, voldoende ontspanningsmogelijkheden waaronder tafeltennissen, en heerlijke lunch.
  • De kans om te werken aan spannende projecten en je vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Een informele bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief.
  • Platform.

Herken jij jezelf?

Ben jij de gedreven Frontend Developer die we zoeken? Solliciteer nu en maak wereldwijd een impact met je vaardigheden.

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Martine Bunschoten (recruiter) via +31 6-50747481.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Machine operator

Pro Industry, Haarlem, Noord-Holland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
2 weken geleden
FunctieomschrijvingWil jij graag als machine operator aan de slag in een 2-ploegendienst binnen de grafische industrie? Dit bedrijf is op zoek naar kandidaten die beschikken over twee rechterhanden en die over een groot verantwoordelijkheidsgevoel beschikken. Dit bedrijf namelijk is verantwoordelijk voor de productie van postzegels, accijnszegels en bankbiljetten. Wil jij graag een salaris tot € 2.700,- bruto per maand, inclusief...
Pro Industry

ES ou EJE ou ME (H/F) CDD- Réf : 160

La Sauvegarde des Yvelines, Haarlem, Noord-Holland
3 weken geleden
Votre MissionRemplacement dans le cadre du remplacement des éducateurs pendant leurs congés.Prise en charge globale : vie collective, suivi familial, suivi scolaire, projets personnalisés, pour un groupe de 10 enfants de 3 à 12 ans avec d’importantes difficultés familiales accueillis et accompagnés par une équipe de 7 éducateurs et 1 maîtresse de maisonTravail en équipe pluridisciplinaire, s’inscrivant dans le cadre...
La Sauvegarde des Yvelines

Qualified Person

MSD Netherlands, Haarlem, Noord-Holland
3 weken geleden
Job DescriptionAls Qualified Person ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van een breed scala aan farmaceutische producten voor internationale markten. Samen met je team zorg je voor naleving van wet- en regelgeving en GMP-eisen, en draag je bij aan de ontwikkeling van ons farmaceutisch beleid en procedures. Sluit je aan bij ons team en maak het verschil!De positieAls Qualified Person...
MSD Netherlands