Docent muziek + beeldende vorming

Yuverta


Datum: 1 week geleden
Stad: Aalsmeer, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Yuverta
Wat ga je doen?

Je geeft muziek lessen in de onderbouw, te weten in klas 1 vmbo basis t/m gemengde leerweg. Daarnaast geef je ook lessen beeldende vorming. Tijdens de lessen zijn jouw werkzaamheden onder meer:



  • Het creëren van een uitdagende leeromgeving.

  • Het hanteren van een activerende didactiek.

  • Persoonlijke aandacht geven aan leerlingen.

  • Leerlingen stimuleren tot gewenst gedrag.


Jij als docent muziek

  • Je bent een bevoegd muziek/ckv docent voor het lesgeven in het vmbo of bent bereid hiervoor een bevoegdheid te behalen.

  • Je hebt ervaring in het geven van muziek lessen.

  • Je bent in staat tijdens de lessen de verbinding te maken met de maatschappij waarin onze leerlingen leven.

  • Je weet ideeën zo uit te werken dat ze goed uitvoerbaar zijn voor onze doelgroep.

  • Je kunt coachend (bege)leiding geven aan groepen leerlingen.

  • Je bent pedagogisch, vakinhoudelijk en didactisch competent.


Bijzonderheden

Voor het schooljaar 2024/25 zoeken wij een docent muziek die ook ckv of beeldende vorming mag geven voor 0,35 fte. Het aantal werkdagen en de werktijden zijn in onderling overleg af te stemmen.


Over vmbo Aalsmeer

Yuverta vmbo Aalsmeer is een kleine, gezellige school met ongeveer 500 leerlingen waarbij bijna iedereen elkaar kent. Bij ons volgen de leerlingen theoretische vakken en krijgen ze praktijkvakken. Daarvoor hebben wij veel speciaal ingerichte lokalen, zoals een kooklokaal, dierenlokaal, bloem/stylinglokaal en een technieklokaal met de modernste apparatuur. Maar ook een flinke schooltuin met kassen.


Wat bieden wij?

Je komt te werken in een gezellige en informele werkomgeving waar veel aandacht en ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 3.431 en maximaal € 5.078 bruto op basis van een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Verder bieden wij:



  • 8,33% eindejaarsuitkering;

  • een groot aanbod aan trainingen en cursussen vanuit onze Yuverta Academy;

  • een reiskostenregeling met een volledige reiskostenvergoeding van reizen met het OV.


Voor alle nieuwe collega's organiseren we het eerste jaar een inwerkprogramma zodat je goed kunt landen in ons team.


Lijkt het je wat?

Ben je enthousiast over deze functie en wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze leerlingen? Solliciteer dan via de sollicitatieknop onder aan deze pagina. Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met onze schoolleider Néné van der Voort – van Essen, voor inhoudelijke vragen, via [email protected]. Heb je vragen over de procedure, dan kun je contact opnemen met Coralie Gerstel, corporate recruiter, via [email protected].


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

IT Engineer

Search X Recruitment, Aalsmeer, Noord-Holland
1 week geleden
Honderden miljoenen transacties, miljoenen facturen en bijdragen aan meer dan 80 miljoen aan omzet bij alle grote klanten in de wereld. Niet per jaar, maar per maand! Dat is de business van deze organisatie.Vertel verder…Deze knappe koppen hebben een complex systeem ontwikkeld waar transacties en facturatie perfect in geregeld kunnen worden. Dit systeem wordt inmiddels gebruikt door alle grote organisaties...
Search X Recruitment

HR Business Partner

Coloríginz, Aalsmeer, Noord-Holland
1 week geleden
Wil jij een sleutelrol spelen in het HR-team van Coloríginz? Kom bij ons en werk mee aan het bevorderen van onze medewerkerstevredenheid.Coloriginz werkt vanuit De Kwakel samen met honderden kwekers uit meer dan veertig landen. Ons hart gaat sneller kloppen van bijzondere bloemen en de ontwikkeling van nieuwe en bestaande soorten zit in ons DNA.Wat ga je doen als HR...
Coloríginz

Timmerman service en onderhoud Aalsmeer

Bowers, Aalsmeer, Noord-Holland
1 week geleden
Goed gereedschap, goed materiaal, een eigen bus, een 8-urige werkdag en een stapeltje bonnen. Maar nu nog een goede timmerman?!Ik ben op zoek naar een veelzijdige timmerman / vakman die ik zowel individueel als in teamverband op pad kan sturen om het bouwkundig onderhoud uit te voeren voor zowel woning coöperaties, vastgoedbezitters als utiliteitsgebouwen. Het meeste onderhoud voer jij zelf...
Bowers