Timmerman service en onderhoud Aalsmeer

Bowers


Datum: 1 week geleden
Stad: Aalsmeer, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Bowers
Goed gereedschap, goed materiaal, een eigen bus, een 8-urige werkdag en een stapeltje bonnen. Maar nu nog een goede timmerman?!

Ik ben op zoek naar een veelzijdige timmerman / vakman die ik zowel individueel als in teamverband op pad kan sturen om het bouwkundig onderhoud uit te voeren voor zowel woning coöperaties, vastgoedbezitters als utiliteitsgebouwen. Het meeste onderhoud voer jij zelf uit, maar waar nodig weet jij zelf ook de juiste onderaannemers in te schakelen en te begeleiden. Jij haalt waar nodig het juiste materiaal en bent goed in staat dit digitaal te verwerken in jouw tablet.

Bij veel voorkomende bonnen kun je denken aan; sloten vervangen, kozijnen repareren, klemmende deur, keuken reparaties en badkamer renovaties. Kortom jij bent de timmerman welke bewoners gelukkig maakt en helpt bij bouwkundige uitdagingen in huis.

Jij bent een allround timmerman en hebt oplossend vermogen. Wanneer jij er niet uit komt, kan jij natuurlijk altijd schakelen met jouw projectleider. Door jouw sociale vaardigheden weet jij precies hoe jij wat extra tijd kan kopen bij de klant. Zodat hoe dan ook, jij de klant altijd tevreden achterlaat!

Heb jij interresse ? Neem contact met mij op en we gaan gelijk voor jou aan de bak, 06 29262015 | via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Functie-eisen

– Relevante timmeropleiding niveau 3 of 2 a 3 jaar relevante timmer ervaring;

– VCA-B of bereid zijn deze te halen;

– Goed Nederlands in woord.

Functie-voorstel

– Eigen bus, goed gereedschap, telefoon en tablet

– Timmerman 1 salaris (bouw CAO)

– Vast werkgebied (zo leer jij de woningen en de buurt kennen)

– Team professionele collega’s welke voor elkaar klaar staan

– Meer dan genoeg werkkleding, zomer en winter

– 10% gelukkiger in 2 jaar

Goed werk wordt natuurlijk beloond met een goed salaris en waardering vanuit de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die zich inzet voor de organisatie de waardering krijgt die hij/zij verdient en aan het eind van de dag weer met een voldaan gevoel naar huis kan gaan.

Wanneer jij jezelf wilt blijven verbeteren en ontwikkelen, bieden wij diverse cursussen aan zoals een cursus kitten, stuken of tegelen.

Klinkt interessant? Solliciteer direct of bel mij: 06-29 26 20 15 / 0252-621358

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

HR projectmedewerker

Ons Tweede Thuis, Aalsmeer, Noord-Holland
1 week geleden
Wil je een vliegende start maken in het HR vak? Ons Tweede Thuis in Aalsmeer is op zoek naar een HR projectmedewerker voor 20 uur in de week tot het einde van het jaar. Herken jij jezelf in ons profiel en heb je zin in een mooie uitdaging in de gehandicaptenzorg? Reageer op onze vacature en dan spreken we elkaar...
Ons Tweede Thuis

Docent muziek + beeldende vorming

Yuverta, Aalsmeer, Noord-Holland
1 week geleden
Wat ga je doen?Je geeft muziek lessen in de onderbouw, te weten in klas 1 vmbo basis t/m gemengde leerweg. Daarnaast geef je ook lessen beeldende vorming. Tijdens de lessen zijn jouw werkzaamheden onder meer: Het creëren van een uitdagende leeromgeving. Het hanteren van een activerende didactiek. Persoonlijke aandacht geven aan leerlingen. Leerlingen stimuleren tot gewenst gedrag.Jij als docent muziek...
Yuverta

Productieplanner

Extra Talent, Aalsmeer, Noord-Holland
1 week geleden
Wil jij een belangrijke rol spelen in het laten bloeien van prachtige bloemen voor diverse gelegenheden? Wij zoeken eenProductieplannerdie bijdraagt aan deze internationale organisatie en helpt om onze wereld kleurrijker te maken.Wat bieden wij?Een competitief salaris tussen € 3.200,- en € 3.600,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.24 vakantiedagen per jaar. Toegang tot diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder...
Extra Talent