Adviseur Cliëntadministratie

Ecare


Datum: 1 week geleden
Stad: Enschede, Overijssel
Contract type: Deeltijd
Ecare
Houd jij ervan je te verdiepen in de wet- en regelgeving van de financieringsstromen in de zorg zoals de WMO, ZVW, WLZ, Jeugdwet en ook je kennis daarvan up-to-date te houden? Beschik jij over een analytisch vermogen en houd je van cijfers? Ben je daarnaast communicatief vaardig om complexe afspraken die met de klant worden gemaakt te vertalen naar duidelijke instructies voor je administratieve collega’s in het Shared Services team? Dan ben je bij ons aan het goede adres!!

Over Ecare

Wij bedenken en realiseren slimme en eenvoudige ICT oplossingen voor de wijkzorg, woonzorg en gehandicaptenzorg en wij lopen voorop op het gebied van technologische research en innovatie. Met slimme en eenvoudige oplossingen faciliteren wij organisaties in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Onze software heet PUUR. PUUR. is een professionele omgeving voor de zorgverlener én de ondersteunende diensten, doordat het aansluit op hun dagelijks werk. Niets meer en niets minder.

Wij geloven in een verantwoord simpele manier van organiseren van de zorg. Geen “top-down aanpak” maar een insteek die de verantwoordelijkheid voor zorg weer neerlegt daar waar het hoort te liggen; bij de zorgverlener. Bij Ecare werken we volgens de principes van Holacracy en hebben we een 4 daagse werkweek. We doen alles voor de vakmensen in de zorg, dit doen we met een stoer, energiek en zelfstandig team bestaande uit heel diverse types. Heel divers en toch, herkennen we ons stuk voor stuk in 3 kernwaarden: lef, nuchterheid en nieuwsgierigheid.

Wat ga jij doen bij Ecare?

Als Adviseur Cliëntadministratie ben jij het eerste aanspreekpunt voor de cliëntadministratie van onze klanten binnen het team van Shared Services. Je adviseert onze nieuwe en ook bestaande klanten over inrichtingsadviezen bij onder andere de implementatie van nieuwe of gewijzigde afspraken met zorgverzekeraars, gemeenten en zorgkantoren. Vervolgens zorg je ervoor dat alles juist is ingericht in onze software PUUR. Je gesprekspartner bij de klant is de controller, een lid van het serviceteam of andere persoon die verantwoordelijk is voor financiën. Je bent dus cijfermatig goed onderlegd en gebruikt dit ook om goede rapportages te maken voor onze klanten. Ook zorg je voor goede werkinstructies voor je administratieve collega’s van het Shared Services team en bereid je werkzaamheden voor het team voor zodat zij hiermee aan de slag kunnen. Daarnaast onderhoud je de relatie met onze klanten en bewaak je de gemaakte afspraken en past deze zonodig aan.

Wat breng jij mee?

Bij Ecare staan mensen centraal. We vinden het daarom heel belangrijk dat je in ons team past en dat je je prettig voelt binnen onze informele bedrijfscultuur. Het Shared Services team waar je deel van gaat uitmaken bestaat uit 16 collega's. Samen doen jullie het werk en zorgen jullie voor tevreden klanten.

Wij zoeken een positivist die rust en geduld uitstraalt en een passie heeft voor zijn/haar werk. Je staat stevig in je schoenen en bent zelfstandig en servicegericht. Deze functie in in te vullen in 24 of 32uur.

Kennis van de verschillende financieringsstromen in de zorg is geen vereiste maar de bereidheid om je hierin te verdiepen en je kennis up-to-date te houden is noodzakelijk om deze functie goed uit te kunnen oefenen. Een financiële achtergrond op HBO-niveau is gewenst.

Wat hebben wij te bieden?

Op allerlei manieren is het mogelijk om te groeien en in jezelf te investeren. Ook voor het volgen van opleidingen en certificeringen is er volop ruimte. Daarnaast bieden we:

  • Een 24 of 32-urige werkweek;
  • Werken volgens de principes van holacracy;
  • Reiskostenvergoeding en een hele fijne pensioenregeling;
  • 5,4 weken vakantie. Als je belooft terug te komen :)
  • Een modern, verfrissend kantoor vlakbij hartje Enschede;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open, of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt;
  • Dagelijks verse broodjeslunch van de Broodbode;
  • Een super leuke werksfeer. Met wekelijkse borrels, legendarische kick-off weekenden, dart partijen, leuke teamactiviteiten en met informele, gezellige collega’s;


Ethousiast geworden?

Heb je na het lezen van deze vacature zin om ons beter te leren kennen en ook om jezelf aan ons voor te stellen? Klik dan op solliciteer! Als je nog vragen hebt mag je Sven ook altijd even bellen via 06 15 388 993. Je hoort zo snel mogelijk van ons!

Een berichtje voor recruiters: We snappen dat je graag met ons in contact komt, we weten zelf hoe leuk Ecare is. We zoeken echter geen externe hulp voor de invulling van deze functie, je kan je dus de moeite besparen en je hoeft ons dus niet te bellen :)

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Mechanisch Monteur, Enschede

Cottus BV, Enschede, Overijssel
1 week geleden
Wat jij doetAls mechanisch monteur heb je een cruciale rol bij het in elkaar zetten, installeren, testen en onderhouden van complexe mechatronische systemen. Je werkt nauw samen met ervaren collega's om ervoor te zorgen dat geavanceerde technologie goed functioneert. In je functie als mechanisch monteur krijg je de kans om actief bij te dragen aan de ontwikkeling en toepassing van...
Cottus BV

Medewerker Crediteurenadministratie

Livio, Enschede, Overijssel
1 week geleden
Functieomschrijving“Never a dull moment” bij Livio! Ouderenzorg is continu in beweging, elke cliënt is uniek. Waardevolle en persoonsgerichte zorg, gericht op wat wel kan: meer leefplezier! Dat is waar Livio voor gaat.Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Medewerker Crediteuren die mede vorm geeft aan de afdeling crediteuren en die energie haalt uit het verbeteren van administratieve processen, voor 16-20...
Livio

Operator 3 ploegen

Start People, Enschede, Overijssel
2 weken geleden
Wat je gaat doenHoud jij van chocolade en wil jij als operator aan de slag bij een producent van de lekkerste chocoladepasta? Heb jij ervaring in procestechniek en ben je op zoek naar een baan in de drie ploegen waarbij je een toeslag ontvangt van 19,9% op alle uren? Ga dan aan de slag als operator afvullen in Enschede en...
Start People