Mechanisch Monteur, Enschede

Cottus BV


Datum: 1 week geleden
Stad: Enschede, Overijssel
Contract type: Voltijd
Cottus BV
Wat jij doet

Als mechanisch monteur heb je een cruciale rol bij het in elkaar zetten, installeren, testen en onderhouden van complexe mechatronische systemen. Je werkt nauw samen met ervaren collega's om ervoor te zorgen dat geavanceerde technologie goed functioneert. In je functie als mechanisch monteur krijg je de kans om actief bij te dragen aan de ontwikkeling en toepassing van innovatieve systemen. Wat ga je precies doen? Als mechanisch monteur speel je een belangrijke rol bij het samenstellen van mechatronische onderdelen volgens technische specificaties en tekeningen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het installeren en operationeel maken van de mechatronische systemen. Je voert nauwkeurige inspecties en tests uit om de goede werking van deze systemen te waarborgen. Verder ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van de mechatronische systemen. In de functie als mechanisch monteur leg je werkzaamheden vast en rapporteer je technische bevindingen aan je collega’s.

Ben jij het?

Wij kijken bij kandidaten voor de functie van mechanisch monteur naar de volgende eisen:

  • Bij voorkeur heb je een afgeronde MBO 3 of hoger richting Mechatronica Monteur, Autotechniek, Werktuigbouwkunde of een vergelijkbare technische opleiding:

Of

  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie:

Daarnaast Is Het Belangrijk Dat

  • Ervaring in mechanische assemblage, installatie en onderhoud is een pré:
  • Kennis van technische tekeningen en meetinstrumenten:
  • Je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail:
  • Je gaat werken in een super leuk team! Daarom zijn wij opzoek naar een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden.

Wat wij bieden

  • Wij bieden jou een uitstekend salaris als mechanisch monteur tussen de € 2.500,- en € 3.500,- bruto, afhankelijk van je ervaring en opleiding:
  • Een fulltime baan met een mogelijkheid tot een vast contract:
  • 25 vakantiedagen:
  • Keuze tussen extra vakantiedagen (13 ADV dagen) of 5% ADV toeslag boven op je salaris:
  • Bij het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus ter waarde van € 500,-

Waar jij werkt

Cottus heeft een passie voor mens en techniek. Wij zijn dé technisch detacheerder die meewerkt aan de dromen, ambities en doelen van onze opdrachtgevers én medewerkers. Wij vinden de droombaan voor onze technische vakkrachten of leiden ze daarvoor op. We helpen onze medewerkers (door)ontwikkelen en zijn er ook voor de mens achter de vakkracht.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Ergotherapeut (tijdelijk)

Livio, Enschede, Overijssel
1 week geleden
FunctieomschrijvingAllround Ergotherapeut Voor Een Zwangerschapswaarneming Van 32 UurBen jij opzoek naar een uitdagende en afwisselende functie als ergotherapeut binnen een zorgorganisatie die staat voor het continu vernieuwen en verbeteren van (para)medische zorg?Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team waarbij echt de verbinding met collega’s kunt maken, dan zijn wij opzoek naar jou!Als ergotherapeut werk je zelfstandig, maar wel in...
Livio

(Assistant) Financial Controller

CAPE Groep, Enschede, Overijssel
2 weken geleden
IntroductieAls (Assistent) Financial Controller aan de slag in een dynamisch bedrijf met veel jonge medewerkers? Wij zoeken een nieuwe collega die ons driekoppige team komt versterken. We komen graag met je in contact om hier meer over te vertellen!CAPE Groep is opgericht in 2000 en realiseert digitale innovatie voor sectoren als de bouw en logistiek. Samen met onze zusterbedrijven Carthago-ICT...
CAPE Groep

Backend Software Engineer (Team Gehandicaptenzorg)

Ecare, Enschede, Overijssel
3 weken geleden
Ben jij die Backend developer die oog heeft voor detail, gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan, en het ook belangrijk vindt om clean code op te leveren? Krijg jij energie van het werken aan een vernieuwend product wat impact heeft op meer dan 19.000 gebruikers binnen de zorg? Reageer dan snel!Over EcareWij bedenken en realiseren slimme en eenvoudige ICT...
Ecare