Junior Bike Mechanic / Fietsmonteur

VELORETTI


Datum: 1 week geleden
Stad: Almelo, Overijssel
Contract type: Voltijd
VELORETTI
Almelo

Team Bike Mechanics

40 uur

Veloretti is opgericht in Amsterdam in 2012 met de missie om schone, tijdloze fietsen van hoge kwaliteit te leveren tegen een eerlijke prijs.

Meer dan een decennium later, is Veloretti gegroeid tot een van Europa's toonaangevende direct-to-consumer fietsmerken en bieden we fietsen voor het hele gezin aan: van kinderfietsen en stadsfietsen, tot aan onze Elektrische Ivy en Ace.

Fietsen is de toekomst. Daar geloven wij in en streven ernaar om dit over te brengen op de volgende generaties.

Veloretti maakt sinds 2022 deel uit van Pon.Bike, de toonaangevende familie van fietsmerken wereldwijd. Met deze ondersteuning kunnen we ons design en producten blijven ontwikkelen, nog beter zorgen voor onze riders - en ervoor zorgen dat hun fietsen op de weg blijven rijden.

Over team Veloretti

Wij zijn een down-to-earth team van ruimdenkende mensen die graag informeel en "gezellig" met elkaar omgaan.

Wij hanteren een open-deurbeleid met een werk cultuur waarin iedereen gelijk behandeld wordt. Al onze teamleden zijn brand ambassadeurs en we zijn trots om samen te werken aan een gezamenlijke missie om de manier waarop we ons verplaatsen te innoveren en te veranderen.

Forever forward; zo denken wij en zo werken wij.

Jouw hoofddoel bij Veloretti als fietsmonteur

Jouw belangrijkste doel bij Veloretti is ervoor te zorgen dat onze klanten goede service krijgen en dat elke fiets in topconditie is. Samen met onze andere Fietsmonteurs werk je in de werkplaats in Almelo.

Jij bent mede verantwoordelijk voor de reparaties van de retourfietsen. Deze reparaties bestaan uit onze E-bike modellen de Ace en de Ivy. Het houdt in dat je eerst een diagnose stelt, waarna je het defecte onderdeel vervangt. Dit kan een display, kabelboom, motor, batterij, of de automatische geschakelde gearhub zijn. In deze functie zijn er volop ontwikkelingsmogelijkheden. Geen fiets is hetzelfde, geen dag is hetzelfde!

Onze ideale kandidaat

Onze ideale kandidaat is iemand die graag aan fietsen sleutelt en bij wilt dragen aan de groei van Veloretti.

  • Je hebt een passie voor fietsen/E-bikes
  • Technisch inzicht
  • Twee rechterhanden
  • Je bent een teamplayer
  • Je kan zelfstandig werken, bent stressbestendig en denkt oplossingsgericht
  • Opleiding tot fietstechnicus is een pré
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit


Mocht je geen opleiding tot fietstechnicus gevolgd hebben, geen probleem. Ben je gemotiveerd en spreekt het je aan om bij ons te komen werken neem gerust contact met ons op. De koffie staat altijd klaar in Almelo!

Wat bieden wij jou?

We hebben natuurlijk een competitief salaris, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen. Maar als je alleen daarvoor gaat, kan je eigenlijk overal aan de slag. Dus wat maakt ons zo'n leuke werkgever? Bij Veloretti zal je werken voor een bekend merk dat je steeds vaker in het straatbeeld zal zien. Je zal onderdeel uitmaken van een snelgroeiend, internationaal bedrijf, en zal met ons meegroeien door de fouten die we maken en de successen die we behalen. Omdat we op dit moment groeiende zijn, zal je altijd betrokken zijn bij meer dan alleen jouw takenpakket. Jij zal meedenken met onze creatieve en gedreven collega's, met wie je samen groeit naar een hoger niveau!

Perks & Benefits

  • Een competitief salaris.
  • 8% vakantiebonus.
  • 25 vakantiedagen.
  • Een pensioenplan.
  • Een trainingsbudget.
  • Een Veloretti (e-)bike
  • Dagelijkse gezonde lunch tegen een kleine bijdrage.


Iets voor jou?

Ben je enthousiast geworden? Leuk! Laat ons weten wie je bent en solliciteer met je cv en korte motivatiebrief.

Doe vooral niet te formeel; wij zijn benieuwd naar jou!

Deel vooral alles waarvan je denkt dat wij het moeten weten. Projecten waar je trots op bent, je favoriete hobby... Kom maar door!

Sollicitatie procedure

Wanneer jij solliciteert, komen wij daar zo spoedig mogelijk op terug om een telefonische kennismaking te plannen. Vervolgens heb je een interview met onze Teamlead Bike Mechanics. Mocht je vragen hebben, mail deze dan naar [email protected].

Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

horecamedewerker (12-35 uur) - Almelo

HEMA, Almelo, Overijssel
1 week geleden
een horeca-baan met groeikans12, 16, 24 of misschien 35 uur werken? Kan bij HEMA. Groeien in je rol? Kan ook. Of je nu voor verbreding van productkennis en afdelingen gaat, of misschien wel voor een andere functie zoals teamleider? Kan. We rollen de HEMA-rode loper voor je uit. Ervaring is handig, maar niet nodig, want je collega’s helpen je op...
HEMA

Project Support Coordinator

Benchmark Europe, Almelo, Overijssel
1 week geleden
Als Project Support Coördinator bij Benchmark heb je een faciliterende en optimaliserende rol op het administratieve en organisatorische vlak. Je houdt je bezig met de (financiële) administratie voor Program Managers, waaronder het organiseren van onder andere financiële cijfers en gegevens en het maken van rapportages. Tegelijkertijd is een groot onderdeel van je functie het analyseren en optimaliseren van taken en...
Benchmark Europe

Quality Engineer Civiel / Bouw

Urenco Global, Almelo, Overijssel
2 weken geleden
Urenco Technology and Development (UTD)UTD richt zich op het bundelen van onze technologische capaciteiten en bedrijfsontwikkelingsactiviteiten binnen de wereldwijde organisatie. UTD bestaat uit een multidisciplinaire internationale groep specialisten en werkt site overstijgend samen aan de verdere groei en ontwikkeling van Urenco.Voor de afdeling Compliance binnen UTD zijn we voor onze locatie in Almelo op zoek naar eenQuality Engineer Civiel /...
Urenco Global