Project Support Coordinator

Benchmark Europe


Datum: 1 week geleden
Stad: Almelo, Overijssel
Contract type: Deeltijd
Benchmark Europe
Als Project Support Coördinator bij Benchmark heb je een faciliterende en optimaliserende rol op het administratieve en organisatorische vlak. Je houdt je bezig met de (financiële) administratie voor Program Managers, waaronder het organiseren van onder andere financiële cijfers en gegevens en het maken van rapportages. Tegelijkertijd is een groot onderdeel van je functie het analyseren en optimaliseren van taken en processen om deze efficiënter en effectiever in te richten.

Dit is jouw kans om mee te kijken hoe het er aan toe gaat in een snelgroeiend hightech bedrijf dat wereldwijd actief is met meerdere vestigingen. Dus ben je op zoek naar een bijbaan in een mooie en interessante omgeving, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Jouw persoonlijkheid

  • Je hebt een ondernemende mindset en neemt je verantwoordelijkheid;
  • Je ontwikkelt jezelf door risico te nemen, fouten te maken en hiervan te leren;
  • Je helpt elkaar, deelt ideeën en verlegt je grenzen;
  • Je ontwikkelt je continu op vaktechnische inhoud én soft skills.


Je hebt de volgende taken

  • Het optimaliseren van processen binnen Design Engineering (d.m.v. het ontwikkelen van tooling);
  • Het ondersteunen bij de administratie van de Program Managers;
  • Het voorbereiden en opstellen van project rapportages waaronder maandafsluitingen;
  • Bijdragen in de financiële afhandeling van projecten;
  • Continu bezig zijn met analyseren en optimaliseren van processen en instrumenten om projecten te managen.


Wij zoeken jou als je

  • Bezig bent met een hbo of een universitaire opleiding, bijvoorbeeld richting Industrial Engineering & Management (TBK), Business & IT, (bedrijfskundige) Informatica of Business Administration;
  • Interesse hebt in een bijbaan voor 1-2 dagen per week;
  • Goede kennis hebt van Excel; ervaring met VBA en PowerBI is een pre;
  • Analytisch sterk bent, initiatief neemt en resultaatgericht bent ingesteld;
  • Communicatief sterk bent in de Nederlandse & Engelse taal.


Wat bieden wij?

Bij Benchmark werk je aan producten die ertoe doen! Daarnaast is het bij uitstek een organisatie waar je vrijheid krijgt, waar ondernemerschap beloond wordt en waarin je de ruimte krijgt om je ideeën tot uitvoering te brengen. Je bent onderdeel van een wereldwijd bedrijf, maar werkt in zelfstandige teams waar we open staan voor nieuwe initiatieven en jouw ideeën. We bieden je een dynamische omgeving met de ruimte om snel stappen te maken, door te groeien en verantwoordelijkheid te nemen.

Wij bieden naast een passend salaris uitstekende voorwaarden zoals:

  • Hybride werken: je krijgt de vrijheid om jouw werkplek en tijden flexibel in te richten.
  • Brede ontwikkelingsmogelijkheden vanuit de Benchmark Academy.
  • Ondernemerschap wordt gezien, gewaardeerd en gestimuleerd.
  • BeFit programma: blijf fit door wekelijks te sporten met je collega’s of doe mee aan sportevenementen.


Wie zijn wij?

Benchmark in Almelo maakt onderdeel uit van de multinational Benchmark Electronics Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting original equipment manufacturers (OEM’s).

Bij Benchmark werk je voor bedrijven die impact maken met hun innovaties. Zo ontwikkelen we nieuwe producten die de veiligheid of gezondheid verbeteren of juist het gemak vergroten. Deze producten worden geleverd van productontwerp t/m volumeproductie en soms rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp t/m productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. Wereldwijd heeft Benchmark Electronics Inc. momenteel 23 vestigingen. Op onze vestiging in Almelo werken we met ruim 700 collega’s.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werken bij een snelgroeiende, internationaal opererende projecten organisatie? Solliciteer dan direct! Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Bram Alink via [email protected].

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht, vanuit HR, voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Allround Operator

Pro Industry, Almelo, Overijssel
€ 2.000 - € 5.000 per maand
2 dagen geleden
FunctieomschrijvingDroom je ervan om als allround operator de agrarische wereld te veroveren? We zoeken een gepassioneerde allround operator die onze missie om hoogwaardige producten voor de moderne landbouw te leveren, omarmt! Met een aantrekkelijk salaris van € 3.900,- bruto inclusief toeslagen en een dynamische werkomgeving, bieden wij jou de kans om je talenten te laten floreren en een onmisbare rol...
Pro Industry

Eindcontroleur, Almelo

In Person Almelo, Almelo, Overijssel
3 dagen geleden
Wil jij werken in een hightech wereld en ben jij technisch en in staat om nauwkeurig te werken? Dan zijn wij opzoek naar jou! Als eindcontroleur ben je verantwoordelijk voor het controleren en testen van producten en systemen. Jij zorgt dat het systeem binnen de gestelde tijd gereed is en de eindcontroles in overeenstemming met de klant eisen voldoen. Binnen...
In Person Almelo

Operator

Pro Industry, Almelo, Overijssel
€ 2.000 - € 5.000 per maand
2 weken geleden
FunctieomschrijvingWil jij een essentiële rol spelen in het succes van ons familiebedrijf in Almelo? Als operator bij ons bedrijf, gespecialiseerd in hoogwaardige, duurzame kunststof- en rubberproducten, krijg je een divers takenpakket en grote verantwoordelijkheden. Jouw inzet is cruciaal om een vlotte productie te garanderen en hoogwaardige producten af te leveren.Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen, monitoren en controleren...
Pro Industry