Chauffeur B, Veenendaal

Faam werkt


Datum: 1 week geleden
Stad: Veenendaal, Utrecht
Contract type: Voltijd
Faam werkt
Mooi werk voor particuliere en zakelijke klanten!

Ben jij klantvriendelijk? Geniet je van autorijden en ben je graag onderweg? Ben jij fysiek in orde? Ga aan de slag als chauffeur B.

Als chauffeur steek je je handen uit de mouwen bij dit innoverende en moderne familiebedrijf! Samen met een vaste collega ga je op pad en zijn jullie verantwoordelijk voor het transport van schade gevoelige producten met een bakwagen. Ook al ben je voornamelijk veel op pad, het werk is erg afwisselend. Naast bezorgen ga je soms ook monteren. Daarnaast werk je met veel verschillende producten zoals (tuin)meubels en keukens. Tenslotte kom je op veel locaties in verschillende situaties.

Met de route ingeladen in de iPad ga je op pad. Je vinkt af waar je bent geweest en verwerkt bijzonderheden. Deze baan is voor 32-40 uur per week en je krijgt veel vrijheid in je werk. Het is belangrijk dat je beschikt over je rijbewijs B, sociaal bent en goed om kan gaan met vrijheid en verantwoordelijkheid.

Wil je graag meer weten over deze vacature of dit bedrijf? Neem voor meer info contact op met Mario, hij vertelt je graag meer! Je kunt Mario bereiken door hem te bellen / appen via 06 - 452 877 04 of te mailen naar mk@faam.

Wat krijg je?

Als chauffeur B(E) / bezorger kan je het volgende verwachten:

  • Gericht op de lange termijn (vast contract);
  • Goed loon, hoger dan de CAO;
  • Reiskosten, ontwikkelingsmogelijkheden en meer zijn goed voor elkaar;
  • Altijd met je vaste maat op pad;
  • Fijne werktijden.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is specialist op het gebied van distributie, verhuizingen, opslag en transport. Als familiebedrijf weten zij met hun 125 jaar ervaring en 3 (opslag) locaties een brede dienstverlening aan te bieden, aan voornamelijk particulieren.

'Klanten tot in de puntjes ontzorgen en totaaloplossingen aanbieden', dat is het doel. Hierbij zijn maatschappelijk verantwoord ondernemen, vooruitstrevendheid en duurzaamheid belangrijke speerpunten.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Open sollicitatie

Mitsubishi Elevator Europe, Veenendaal, Utrecht
2 dagen geleden
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij Mitsubishi Elevator Europe, maar staat er geen relevante vacature voor jou op de site?Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuw talent voor op kantoor of voor de uitvoerende afdelingen.Graag nodigen wij je uit om te solliciteren door middel van deze open sollicitatie.Wat bieden wij?Een salaris in lijn met jouw ervaring;Maar liefst...
Mitsubishi Elevator Europe

Senior Product Owner

To-Increase, Veenendaal, Utrecht
2 weken geleden
To-Increase is a leading provider of SaaS solutions revolutionizing the way businesses manage their operations. Our cutting-edge ERP platform empowers organizations to streamline processes, enhance efficiency, and drive growth. We are seeking a talented Product Owner with ERP expertise to join our dynamic team and play a pivotal role in shaping the future of our product.Position Overview As a Product...
To-Increase

Productiemedewerker (2-ploegen), Veenendaal

Faam werkt, Veenendaal, Utrecht
2 weken geleden
Door jou loopt de productie op rolletjes!Wil jij werken in de productie? Zoek jij een baan 2-ploegendienst? Werken in een bedrijf waar alles ‘gewoon’ goed geregeld is?Als productiemedewerker bij dit bedrijf start je op een plek die goed past bij jouw kennis, ervaring en voorkeur. Aangezien er verschillende productielijnen met bijbehorende werkzaamheden zijn, bekijk je vervolgens samen wat het best...
Faam werkt