Junior Calculator | €2300 - €3500, Zaltbommel

WerkTalent


Datum: 1 week geleden
Stad: Zaltbommel, Gelderland
Contract type: Voltijd
WerkTalent
Heb jij recent je mbo of hbo opleiding in de richting van Bouwkunde afgerond, of je hebt al ervaring in een soortgelijke functie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Als calculator bij dit bedrijf krijg je een afwisselend en uitdagend takenpakket. Zo ga je zelfstandig aan de slag met het calculeren en opstellen van offertes voor diverse projectvoorstellen. Hierbij onderhoud je nauw contact met de opdrachtgevers. Daarnaast ondersteun jij jouw collega's van het calculatieteam bij verschillende projecten en activiteiten. Je beheert de toebedeelde tekeningen projectgegevens op de juiste manier.

Tot slot werk je regelmatig samen met het projectteam wanneer de opdrachten uiteindelijk in uitvoering gaan.

Dit krijg je

Voor wat, hoort wat! Wat kan jij verwachten?

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2300 en €3500 per maand, afhankelijk van kennis en kunde
  • Kans op een contract voor onbepaalde tijd
  • Reiskostenvergoeding
  • 25 vakantiedagen + 10 ADV dagen
  • Regelmatig leuke teamuitjes, zoals borrels en een barbecue
  • Een enthousiast team met een informele werksfeer!

Dit ben je

  • Recentelijk mbo of hbo afgerond in de richting van Bouwkunde, of je hebt al enige werkervaring in een soortgelijke functie
  • Affiniteit/kennis met de afbouw en metal stud systemen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in zowel woord als geschrift
  • Beheersing van basis tekenvaardigheden, met voorkeur AutoCad, Revit en Solibri

Hier ga je werken

Je gaat aan de slag bij een toonaangevend afbouwbedrijf, gevestigd in Zaltbommel. Het bedrijf is gespecialiseerd in metal stud systemen voor diverse doeleinden.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel/app je even 46 78 99 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je CV en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen!

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator, Zaltbommel

WerkTalent, Zaltbommel, Gelderland
1 week geleden
Vanwege het bouwen van een nieuwe afdeling is Oerlemans Plastics op zoek naar enthousiaste medewerkers die het team graag komen versterken. Ben jij degene die we zoeken?Dit ga je doenBenieuwd hoe jouw dag er uit gaan zien? Jouw dagelijkse werkzaamheden bij Oerlemans Plastics bestaan uit:Folieblaasmachines (extruders) instellenHet registreren van de productiedata in het ERP systeemGeplande productieorders uitwerkenHet beheer van grondstoffen...
WerkTalent

QHSE Manager bol.

Nederland Vacature Groep, Zaltbommel, Gelderland
€ 5.285 - € 7.995 per maand
2 weken geleden
Taken en verantwoordelijkhedenJOUW ROLAls QHSE Manager ben je de ambassadeur voor een veilige werkomgeving en weet je dit op een inspirerende en motiverende manier uit te dragen binnen onze warehouses. Daarvoor ben je enthousiast bezig met het ontwikkelen van ‘Safety Leadership’ vaardigheden binnen de organisatie. Dit alles om een zo veilig mogelijke werkomgeving voor onze medewerkers te creëren.Om dit te...
Nederland Vacature Groep

Stage Finance Born

Nederland Vacature Groep, Zaltbommel, Gelderland
€ 500 per maand
2 weken geleden
Taken en verantwoordelijkhedenFinance STAGE BIJ CEVA LOGISTICSCHAMPIONS LEAUGUE VAN DE LOGISTIEKJe eerste werkervaring op doen is een belangrijke stap in je carrière. Bij CEVA Logistics ben je dan aan het juiste adres voor een vliegende start. Als een van de grootste logistieke spelers voor ondere andere bol.com en de Bijenkorf mag je wel stellen dat je mee speelt in de...
Nederland Vacature Groep