QHSE Manager bol.

Nederland Vacature Groep


Datum: 1 week geleden
Stad: Zaltbommel, Gelderland
Salaris: € 5.285 - € 7.995 per maand
Contract type: Voltijd
Nederland Vacature Groep
Taken en verantwoordelijkheden

JOUW ROL

Als QHSE Manager ben je de ambassadeur voor een veilige werkomgeving en weet je dit op een inspirerende en motiverende manier uit te dragen binnen onze warehouses. Daarvoor ben je enthousiast bezig met het ontwikkelen van ‘Safety Leadership’ vaardigheden binnen de organisatie. Dit alles om een zo veilig mogelijke werkomgeving voor onze medewerkers te creëren.

Om dit te kunnen bereiken werk je nauw samen met onze klant bol. en haakt daarbij de juiste interne- en externe stakeholders aan. Daarnaast adviseer je het management en onze klant bol., over het te voeren beleid t.a.v. kwaliteit, veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu.

Je stuurt een team aan van 5 HSE Coördinatoren, die je coacht en begeleidt bij het bepalen van het strategische veiligheidsbeleid en het doorvoeren hiervan in onze bol. warehouses in Waalwijk (3), Nieuwegein en Nijmegen. De warehouses worden allemaal vertegenwoordigd door een HSE Coördinator, die nauw met elkaar samenwerken om (zoveel mogelijk) tot hetzelfde beleid te komen.

Je bent up to date als het gaat om nieuwe ontwikkelingen t.b.v. regelgeving, normeringen en richtlijnen en je weet eventuele gevolgen goed te vertalen en te integreren. Hiernaast is de overdracht van kennis en het creëren van draagvlak voor QHSE binnen de gehele organisatie een belangrijke taak voor jou als QHSE Manager.

Het uitvoeren en opvolgen van interne en externe audits inclusief de bijbehorende rapportages, overzichten en analyses en het begeleiden van audits door auditors van klanten en keuringsinstituten behoren ook tot de werkzaamheden.

Je hebt veel contact met directe collega’s van andere landen en clusters binnen Europa en ons BeNeLux Head Office in Zaltbommel. Je rapporteert direct aan de Manager Operational Excellence vanuit jouw standplaats in Waalwijk.

WAT GA JE DOEN?

  • Opstellen van beleid en bijdragen aan doelen van de organisatie, rekening houdend met duurzaamheid en imago;
  • Zorgdragen voor een goed QHSE beleid binnen de organisatie en het eigen(deel)gebied en je houden aan de geldende bepalingen en maatregelen;
  • Zorgen voor een goed ingerichte HSE en BHV organisatie, ter bevordering van het QHSE bewustzijn binnen de organisatie;
  • Je werkt nauw samen met interne- en externe stakeholders en onze klant bol. om risico's te minimaliseren en naleving wet en regelgeving te garanderen;
  • Je draagt zorg voor vergunningen, normering, certificering, calamiteitenplannen en auditprogramma’s voor audits;
  • Leiding geven, ontwikkelen, motiveren en coachen van de teamleden HSE in de bol. area (Waalwijk, Nieuwegein en Nijmegen.

WAAR ZIJN WE NAAR OP ZOEK?

  • Een relevante afgeronde hbo/wo-opleiding Bedrijfskunde of vergelijkbaar;
  • 8-10 jaar ervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur opgedaan binnen een complexe dynamische omgeving;
  • Kennis en ervaring van veiligheidswet- en regelgeving;
  • Je bent pragmatisch ingesteld en tevens sterk in het vertalen/verbinden om structurele verbeteringen door het voeren en het QHSE bewustzijn te verhogen;
  • Jouw analytisch vermogen is goed onderlegt en je hebt oog voor detail;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

WAT BIEDEN WE JOU?

Bij CEVA Logistics zijn volop mogelijkheden om het beste uit jezelf en je carrière te halen. Deze rol kan de eerste stap zijn van een breed carrièrepad binnen onze organisatie. Door de verschillende logistieke oplossingen die wij bieden, is er altijd een uitdagende rol voor jou binnen de organisatie.

Naast een dynamische omgeving waarin we met elkaar in hoog tempo en op resultaatgerichte wijze onze doelen bereiken, bieden we ruimte voor plezier, verbinding en flexibiliteit.

Ook Goed Om Te Weten

  • Je ontvangt maandelijks een salaris tussen € 5.285,43 en € 7.995,00 en 8% vakantiegeld (inschaling afhankelijk van je werkervaring en opleidingsniveau);
  • Je start met een jaarcontract en krijgt daarna uitzicht op een vast dienstverband;
  • Iedereen krijgt 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid om vier extra dagen te verdienen als je niet ziekt bent;
  • We hebben een voordelige pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op verschillende verzekeringen;
  • Een telefoon en laptop van CEVA Logistics, welke je ook privé mag gebruiken;
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. cursussen en trainingen, via de CEVA Academy. Ook valt het volgen van een studie naast je werk onder de mogelijkheden.

JOUW TOEKOMST

Bij CEVA eCommerce Logistics zijn onze mensen de hartslag van de organisatie, onze kracht. Binnen onze internationale organisatie werken wij voor onze favoriete merken als bol., Zalando en de Bijenkorf. Wij innoveren continu en geven jou de ruimte om alles uit jezelf te halen. Samen groeien we! Wij bieden een werkomgeving om integer te werken en vertrouwen erop dat jij vindingrijk bent, werkt met een ondernemersgeest en pioniert met creatieve ideeën. Samenwerken en respect voor elkaar zijn belangrijk in onze organisatie, een goede sfeer is hierbij het uitgangspunt.

Word onderdeel van The Heartbeat Of Logistic Services. Daag jezelf uit en bepaal jouw toekomst bij CEVA eCommerce Logistics!

SOLLICITEER DIRECT!

Ben je enthousiast geworden over de functie van QHSE Manager, dan nodigen we je uit om te solliciteren. Solliciteren kan via de ‘Apply now’ button op deze pagina.

Toch nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Mariska Fleuren, Teamlead Recruitment, tel. 06- 155 67 189 of mail naar [email protected].

Een VOG aanvraag en persoonlijkheidsvragenlijst maken deel uit van het sollicitatieproces.

Binnen CEVA waarderen en stimuleren we professionele en persoonlijke groei. Middels ons aanbod van verschillende ontwikkelmogelijkheden, zorgen we samen dat jij succesvol kunt zijn! Deze rol is de eerste stap naar een breed carrièrepad binnen bij CEVA. De mogelijkheden om je eigen pad te bewandelen zijn eindeloos. We verwelkomen je graag bij CEVA voor een uitdagende carrière. DARE TO GROW!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Administratief Medewerker

Unique, Zaltbommel, Gelderland
1 week geleden
Wat ga je precies doenMet de functie fulltime Administratief Medewerker werk je in een werkweek van maximaal 40 uur. De functie heeft veel afwisselende taken waardoor je je niet gaat vervelen.De functie Administratief Medewerker beschikt over de volgende werkzaamheden:Je hebt contact met adviseurs en onderhandelt op een geschikte manier via de telefoon of e-mail;Je controleert de adviezen op onder andere...
Unique

Parttime Administratief Medewerker

Unique, Zaltbommel, Gelderland
1 week geleden
Wat ga je precies doenBen jij iemand die geïnteresseerd is in het werken binnen een medische sector? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!Met de functie parttime administratief medewerker werk je in een werkweek van maximaal 32 uur. Met deze functie ben je met afwisselende taken bezig en ga je je niet vervelen.De volgende werkzaamheden zullen er zijn als...
Unique

Productie/ logistiek medewerker dagdienst, Zaltbommel

WerkTalent, Zaltbommel, Gelderland
1 week geleden
Ben jij op zoek naar een afwisselende functie in dagdienst en ben jij in het bezit van een geldig heftruckcertificaat? Lees dan snel verderDit ga je doenAls productie/ logistiek medewerker ga je aan de slag op de assemblage afdeling. Dit betekent dat je aan de lijn staat én m.b.v. de heftruck de pallets naar de juist plek vervoerd.Wat wordt er...
WerkTalent