AD Finance & Control - fiscaal, Hoogeveen

de Jong & Laan


Datum: 1 week geleden
Stad: Hoogeveen, Drenthe
Contract type: Voltijd
de Jong & Laan
Pak jij deze fantastische kans?!Wil je naast een volwaardige baan ook studeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met de NHL Stenden hebben wij namelijk een AD Finance & Control opgezet.

Hoe maak jij het verschil?

De Jong & Laan is volop in ontwikkeling en dat zien we ook bij ons kantoor in Hoogeveen. Een vestiging met een gedreven, ambitieus team waar volop mogelijkheden zijn je verder te ontwikkelen. De vestiging in Hoogeveen bestaat uit een team van ruim 20 collega’s. Een mooie mix van jonge en ervaren collega’s en kenmerkt zich door de goede onderlinge samenwerking en open, gezellige sfeer! Spreekt dit jou aan en ben jij op iemand die op zoek is naar innovatie, ontwikkeling en vernieuwing; dan ben je bij de Jong & Laan zeker op je plek.

Je voert praktijkopdrachten uit die je direct kunt toepassen in je eigen werk. Je past dus de theorie gelijk toe in het werkveld. Ook heb je veel persoonlijk contact met je studiecoach, medestudenten en je praktijkcoach. Werken en studeren combineren. Het beste van beide werelden! Je hebt één keer in de twee weken een studiedag, de overige dagen werk je bij ons op kantoor en heb je tijd om aan je opdrachten te werken. Goede en persoonlijke begeleiding vanuit de Jong & Laan en collega's die je altijd willen helpen!

Wat ga je doen?

In de fiscalepraktijk ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor diverse taken, zoals:

  • Het opstellen en controleren van aangiften inkomsten-, vennootschaps-, erf- & schenkbelasting.
  • Het voorbereiden van fiscale adviezen & bezwaar- en beroepsprocedures
  • Je denkt mee bij fiscale vraagstukken

Uiteraard krijg je bij deze werkzaamheden ondersteuning van jouw collega’s en wordt er 1 directe collega jouw vaste aanspreekpunt.

Wil jij meer weten over dit traject? Lees dan het blog van onze collega Arnout.

Functie-eisen

  • Leergierigheid & drive
  • Tips voor leuke series op Netflix, Videoland of Prime Video
  • Afgeronde mbo-4 opleiding
  • Flexibiliteit en resultaatgerichtheid
  • Collegiaal, een teamplayer maar ook in staat om zelfstandig te werken

Functie-voorstel

  • Een tweejarige arbeidsovereenkomst
  • 31 vakantiedagen per jaar
  • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
  • Premievrij pensioen
  • Laptop
  • Leasefietsregeling & sportvergoeding
  • Uitstekende begeleiding

&NUJIJ!

Voel je een klik? Dan gaan we graag met je in gesprek. Wie ben je en wat zijn je ambities? We willen het allemaal van je weten. Dan kijken we samen naar jouw (doorgroei)mogelijkheden binnen onze organisatie. Nu ben jij aan zet!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Zorgpionier

Het Gastenhuis, Hoogeveen, Drenthe
2 weken geleden
Op zoek naar een baan als leidinggevende binnen een dementievriendelijk zorgconcept? Waarbij je, samen met een andere zorgpionier, jouw kleinschalige zorghuis met open deuren runt? Dit is je kans!Bewezen concept met hoge klant – en medewerkertevredenheid;De vrijheid om jullie Gastenhuis naar eigen inzicht te runnen;In cao-loondienst, met extra’s.Dit ga je doenJe wordt verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding in jouw...
Het Gastenhuis

Besturingstechnicus

Multiselect Techniek, Hoogeveen, Drenthe
3 weken geleden
Organisatie- en afdelingsomschrijvingBen je een Elektro Technische Dienst Monteur (2 ploegen of dagdienst) en klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij zijn per direct op zoek naar een getalenteerde Elektromonteur Technische Dienst om ons dynamisch team van 8 monteurs bij onze organisatie in de omgeving van Hoogeveen te versterken. We zitten in een spannende groeifase en zijn volop...
Multiselect Techniek

Projectleider werktuigbouwkunde

Jobbird.com, Hoogeveen, Drenthe
3 weken geleden
Wat wij vragenOpleidingMBO Talen Je beheerst NederlandsWat wij bieden Type vacature InternVacaturebeschrijvingLijkt het jou interessant om een project te begeleiden van begin tot eind? Ben je communicatief, besluitvaardig en stressbestending? Voor een installatiebedrijf in Hoogeveen ben ik opzoek naar een projectleider werktuigbouwkunde. Projecten waar je onder andere aan gaat werken is een tapijtfabriek in Genemuiden, een logistieke hal in Lelystad...
Jobbird.com